Gorucu usulu birini reddettim, su an cidden pismanim napicam?

Bu kisi bana yakin bir tarihte degil aslinda Temmuz 2025 de talip oldu. Onun kuzeni beni cok begenen benle yasit bir kizdi. Kendi evli ve uzun suredir bizi cok yakistiriyormus. Ne cocuk beni gordu ne de ben cocugu... hic tanimiyorum. Sadece fotograflar gosterilmis. Cocuk bir cay icelim demis. Ama oncesinde yasimi sorun etmis. Ondan 2 yas buyuk oldugumu soylemis aracilar, halbuki bir yaş...

Ben de ondan birkac ay once bi cocuga yurumustum duzgun, namazli abdestlide biriydi.. gunlerce konustu etti benle tam bulusacagimiz hafta ben seni istemiyorum, yasin benden buyuk vs dedi uzaklasti. Bende o donem ciddi uzuntu yasadim, ozguvenim dustu, kendimi kotu hissettim ama 2 yas idi sadece. Neyse bu cocukta yastan girince ben bastan aman aman istemem dedim. Bir de cocuk isvicrede calisiyor turkiyeye arada geliyor, 2 dili , doktorasi var yarin obur gun beni begenmez diye korktum. Davul bile dengi dengine dedim.

Kuzeni cok ugrasti beni iknaya , dedim istemiyorum Allah razi olsun. Ama aylar gecince de pisman oldum asagilik kompleksim yuzunden reddetmis oldum.

Ben cok kitap okuyan biriyim oysaki, lisans mezunuyum, turkiyenin cok bilinen kurumsal sirketlerinden birinde calisiyorum. Kendi kendimi cok kucuk gormusum su an anliyorum...

Güncellemeler
5 ay
Gncl
Gorucu usulu birini reddettim, su an cidden pismanim napicam?