Biten bir ilişkinin ardından kadının hemen yeni bir aşka yelken açması, hayata geri dönmesi neden yadırganıyor? Erkek hayatına devam ederken kadın yas mı tutmalı?

Biten bir ilişkinin ardından kadının hemen yeni bir aşka yelken açması, hayata geri dönmesi neden yadırganıyor? Erkek hayatına devam ederken kadın yas mı tutmalı?

Daldan dala zıplamak oluyor bu durum akla her şey gelebilir? Acaba benle iken onunla konuşuyor mu vs vs bu ne hız gerçekten beni sevmemiş seven insan böyle yapmaz aradan zaman geçer iki tarafta kafasunda bitirir yoluna devam eder. Benim şahsi görüşüm bir kadın beni aldatmadan ayrılıp başka biriyle olursa saygı duyarım en azından derim ki ya bu kadın benimle iken ihanet etmedi gerçekten ilişki yürümüyor tek taraflı da olmaz zaten bu işler zorlamaya gerek yok. Ben yoluma bakarım (Sırf o mutlu olsun diye onun mutlu oluşunu izlemek bile sevgiden öte bir şey beni mutlu eder o bunu anlamasa da.)
Her ne olursa olsun kadın erkek fark etmeksizin biten bir ilişkinin hemen ardından yenisi yapılması zaten benim için başkası vardı ayrılık bahaneydi imajı yaratıyor. Ayrılıklarda bir süre ara vermek gerekiyor düşüncesindeyim.
Hemen biriyle beraber olunca sanki o hep hayatında gibi algı oluşuyor buda hoş değil kadın ve erkek için bir ilişki bittiğinde biraz beklemek gerekli die düşünüyorum
Kötü bakmıyorum, kalbini harekete geçiren biri çıkmışsa karşısına yeniden bir aşk yaşar ama bir duyguyu bitirmeden yeni bir duyguya başlamakta ne kadar sağlıklı olur düşünmek lazım
Cevap
30Cevap
Selam gadası 🙃
Bence hemen yeri dolar. Çünkü kimse kimsenin yasını tutmak zorunda değildir.
Kötü bir şey değil.
Kadın erkek fark etmiyor. burada iki taraf da etkilenmiyor. Olan yeni başlanacak ilişkideki yeni kişiye oluyor. Sonuçta ayrılmışsın ve aldatma yok bir şey yok. Ayrılınan kişiye saygısızlık yok. Kendine de saygısızlık değil ama kendine zarar sadece. Biraz zaman tanıyıp yas tutmak gerekli. Yoksa çok üzülünülür.
Erkeği hemen unutup yeni birisi ile başladıysa, demek ki hazır da tutuyormuş gibi anlaşılıyor çünkü.
Bunun tersini erkekler yapıyor, ilişki biter bitmez yenisini hazırda tutuyomuşki hemen yeni ilişkiye açılıyor. Bir nefes alamıyorlar çünki kadınsız kalamıyor nefes alsın yeter modundalar. Tabiki hoş karşılanmıcak şerefsizlik çünki.
sadece kadına yönelik yapılıyorsa direkt cinsiyetçi bir yaklaşım bu. aynısını erkek yaptığında da aynı tepkiyi vermeliler. onun haricinde bir ilişki bittiği gibi hemen başka bir ilişki yapılmasını ben de doğru bulmuyorum kadın/erkek fark etmeksizin. yanlış anlamalara çok açık.
Erkek için de Kadın için de çok normal bir hareket deyil, insan nasıl geçmiş biten ilişkisini yok sayabilir yaşanılanlar yalanmıydı, arada sevgi yokmuydu, insan nasıl yeni maceralara yelken açabilir
Kadın veya erkek fark etmez. Bir ilişki bitmişse bitmiştir. Bittikten sonra kimin ne yaptığı da kimseyi ilgilendirmez.
Bu kişiden kişiye göre değişir.. Ben biraz bir dönem yalnız kalmak isterim bazısı hemen başlayabilir.
Dünya dönüyor kadında kendine göre bir dünya kurmak hakkıdir
Nerden bileceğiz şimdi biz kadının yapmadığını ,,,,
Bence cok yanlış erkeklerde öyle niye onlar yanlış anlasılmıyor
Biraz yavaştan mı alsa acaba. Bu nasıl sevgi diye sorar insan
Biten ilişki bittiği gibi yeni ilişki yapmak normal değil
Valla bitti o yas dönemleri kadınlar da erkekler kadar hayatı yaşamayı hak ediyor. Erkeklerden farklı olarak belki bitince daha duygusal oluruz ama ben 1 haftada atlatıyorum artık ne kadar seversem seviyim. Olmayanı zorlamamayı öğrendim.
Karşılayanı bilmem de yeni ilişken çıkmış bir kadının yeni ilişkisi olan adama çok üzülüyorum.
Dünyanın en tehlikeli şeyi boşlukta kalmış kadındır.
Bundan sonrası ultimade erkekçe:
Kankaaaa karı boşluktan sana yanlağına ayıkmadan hemen kaçış. Bunu ilk o fark ederse yandın
Çünkü hemen birini bulamassin normalde buluyorsan yedekde bekletmissin demektir ki buda hoş değil birini yedek sevgili yapmak ama aradan 2 hafta geçse birini bulsa normal sayılabilir
Neden yadırganacak kadın çünkü o yas tutmalı öyle düşünüyorlar işte
Yangından mal kaçırır şık olmuyor
Toksik ataerkil toplumun saçmalıkları işte. Herkes hayatına bakacak tabii. Kadın adım atsa dert atmasa dert. Kadın olarak şu ülkeye yaranamiyoruz.
Bu yakışır 🤣
Erkek bırını buljnca bırsey yok kadın bırı ıke konusunca elının altında vardı okuyo ayrıldı dıye o kısının yasını mı tutucak
Yas tutulacak bişey yok tabi ama bitmesini bekliyormuşcasına keyif yapmak gibi de erkeğin yakınları tarafından dedikodu yapılmasına neden oluyor
Bence ilişki biter bitmez iki tarafın da hemen ilişkiye başlaması normal değil ancak sahte ilişki yaşayanlar bu davranışa girer
Kadının üzülmesi yas tutması beklenirde ondan
Her iki cinsin de kötü karşılanıyor. Gitmeden önce yedeğini yapmış gibi oluyor.
Aldatma gibi görülüyor çünkü ama aynısı erkek yapsa sorun yok
Çabucak unutup başkasına bakma ihtimali düşük o yüzden büyük ihtimalle sevmemiş vb düşünüyorum
Kotu degiil! Oyle dusununenler var maalesef.
kadın ve erkek psikolojisi bire bir aynı değildir artık anlayın bunu
Zaten bu yollu imajı vermek için lanet olsun onlara
İkisi de başlamamali hemen, sevdin de ne ara unuttun derler adama
her iki taraftan da bir kayıp olmadığu sürece devam edilebilir
erkek yapıyorda kadın yapınca mı suç
İlişkisi biter bitmez yeni bir ilişkiye başlamak hem yeni kisiyede haksızlik
Geçmişte bıraktığın kişiye,
Geçmişteki yaşadığın anılarına,
Gelecekte karşına çıkmış kişiye,
En çok da kendine,
saygı duymadığı için kızılıyor.
Saçmalık. 2 tarafta anında özgür olur. Hiç de umurumda olmaz. anında yaparım yeni sevgili. taaaa...
Kadınlar genelde sürünüyor ne yeni ilişkisi..
Çünkü ata erkil bir toplum
Giden gittiği yeri ayarlamıştır diye
Ben hiç garip karşılamıyorum.
Beni bağlamaz ama şunu çok merak ediyorum hemen başakasını nasıl seviyorlar yoksa eski ilişkisini unutmak için kullandığı bir Yarabandı mı?
erkek ya da kadın fark etmez biten bir ilişkinin hemen ardından yeni bir ilişki yapıyorsa büyük ihtimalle sevgilisini aldatmıştır
Yaşanan diğer ilişkiye saygısıylık çünkü. Yok saymak resmen
Kadın içinde erkek içinde kötü
Kıskançlık tamamen ondan kaynaklı
Toplumsal algı
Farklı tatlar istemiştir canı kıskıskıskıskıs
Kadın bir mektup gibidir onu sadece kocası açar.
Çünkü bitmeden olduğu dusunuluyor
Kadını değil, erkek de öyle.
Çünkü burada kadin ne yapiyorsa suç
Görsel her şeyi açıklıyor bence
Çünkü o zaman seks düşkünü olduğu ilk akla gelen o
Bunu cinsiyete bağlamayın erkekşerdede yanlıs bu
umrumda değil
bacım yüzünden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?