Yada benim kı şu sebepten dı' dıyeeen ?
Neden kadınlar güzel giden bir ilişkide aniden ayrılmak isterler?
Yada benim kı şu sebepten dı' dıyeeen ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sıkıldıgımızdan deılde bazen herşey yolunda gıdıyomuş gibi görünsede (bayanlar ince düşünürler) gelecege baktıgı zaman ıyı bı baba evını cevırecek güçlü bi erkek göremedıgı zaman ayılmak ısteriz erkeklerde bunu hiç anlamazlar sıkıldı bıraktı yada başka birini buldu terkettı dıe dusunurler ole basıt kızlar yuzunden
Ekleye bilirmiyim sizi tavsiyelerinize ihtiyacım var
Ben ilişkinin getirilerinden korktuğum için ayrılmıştım çünkü mutlu bir ilişkim hiç olmamıştı . Bi sabah uyandım ve beni zorladığıni beni kullandığını düşündüm ki öyle değildi. Ama döndüm yine onunlayim bazen beynin istemediğin şeylere seni zorluyor (=
çok mutlu bir ilişki zaten bana bunu hissettirdi. çünkü mutlu sağlıklı bir ilişkinin nasıl olduğunu bilmiyordum yaşadıklarım gerçek değil gibi geliyordu ee öyle gelince de kafam da olumsuz şeyler oluşmaya başlamıştı. aslında biraz da sevip sevmediğini fark edememek. çünkü insan kaybedince bir şeyleri anlar bu ne kadar sinir bozucu da olsa (= ben kaybettim ama yine kazanmayı da bildim (=
onunla tartışmamak, sürekli gülmek, 24 saatin sadece 4 saatinde konuşmamak, sırrını derdini paylaşabilmek benim için fazlaydı, rüyada gibi hissedersin. çünkü bunları kimsede aradığın halde bulamamışsındır. bence mutlu bir ilişki için tartışmakta gerek (= tartışma aslında birbirini önemsediğinin göstergesidir. eğer karşındaki kişi sana özel meselelerinden ailevi konularından bahsediyorsa sana güveniyordur ve sana değer veriyordur.
bu zaten dostluğun ilk aşamasıdır ki bir ilişkinin temelinde dostluğun olması gerektiğine inanırım sonra aşk sevgi ve arzu (= ne kadar tartışsanda karşındakini üzmemen önemlidir. biz kadınlar çabuk kırılabiliriz ama en küçük şeyden de çok mutlu olabiliriz. bu yüzden karşındakini hissediyorsan ve onun doğru kişi olduğuna inanıyorsan zaten mutlusundur (=
5 yıldır onunlayım ve 5 kere ondan ayrıldım ((= kesinlikle o benim ilham perim (= ben teşekkür ederim (=
Çünkü herşey çok güzel gitmiyordur da ondan.Ayrıca bunu sadece kadınlar da yapmıyor.Erkekler de yapıyor bunu.Çünkü öyle yapanların kafasında ilişkiye dair iyi gitmediğine dair sorunlar dönüp dolaşıyordur ve gelecek göremiyorlardır heralde o ilişkide.
Cevap
4Cevap
kadın için güzel gitmiyordur. sence de öyle değil mi? benim cinsimin olayları örtbas etmekte üstüne yoktur. o yüzden hiç anlaşılmaz o ilişkiden sıkıldıkları filan. çat diye bitirir. başka amacı yoksa tabii...
spor ayakkabi :) saka bir yana, sevmeyi ve sevilmeyi cok isterdim ama kimseye guvenemiyorum. kendime bile. bu yuzden kalbimi kapadim insanlara. keyif aliyorum, bencil davraniyorum, baskalarini daha az onemsiyorum. iyi mi kotu mu bilemedim ama bir savunma mekanizmasi oldugu kesin...
[şanslısın bı tane 37 kalmış :) ]
Bı suredır bendede bole bı mekanızma var ama boyle oldukca ınsanların daha cok
asık olduklarını farkettım bana(ılıskılerımde) bende boyle devam edıyorum. Napım
karsıma butun bu sacmalıkları bana yıktırcak bırı daha cıkmadı bende bole devam edıyorum.
Sence bırı cıkarmı karşıma :/
Karşımdaki insana oyle bir değer veririm ki dünyam yaparım. Ama eğer hassas olduğum bir konuda beni üzecek tek kelime ederse ondan soğurum. Ve acimasız olurum her an ayrılmak isterim. Ama başkasını bulmaktan falan değil
Kadın çok ilgi görürse kaçar... Bundan baska açıklaması da yoktur.. Koluna da daha iyisini bulur takar ve öncekını hiç yaşamamıs gibi siler.
demekki onun için güzel giden bi ilişki diyilmiş, yada işin içinde başka kişilerin parmağı vardır...
aynısını erkeklerde yapıyor hıç yapmadım ama bana cok yaptılar.banada bırı bunu açıklasın
Ya rahat batmıştır heycan ararlar ya da sanıldığı kadar güzel bir ilişki değilmiş.
iki kelime, götü kalktigi için
rahat batıyo .d
fazla ilgi bunaltıyo gaaliba
heyecan yoktur sıkılmıştır
rahat bi taraflarını girmiştir :D
bu konu ıssız kadın adlı filmde anlatılıyor
enaniyetini yükseltmişsin...kaçmış...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar