Uzun süreli ilişkisini bitirmiş kendi ayrılmış bir kız neden bu kadar olumsuz karşılanır...

5 senelik ilişkimi bitirdim ve ilk ilişkimdi kendimi çok yıprattım elimden geleni yaptım bu ilişki için.ayrıldığım için pişman değilim çünkü ikimizde üzülmeye başlamıştık eski sevgilim hala arıyor ama istemiyorum soğudum yaptığı bir çok şey bana ayrılmaktan başka çare bırakmadı haftanın 1 günü barışıksak 6 günü kavgalıydık. etrafımdan duyduğum şeylerse üzülmeme sebep oldu yani böyle uzun süreli ilişkiden çıkmış bir kızla ciddi bişey düşünülmezmiş herkes mi böyle düşünüyor bilemedim yani anlamadım bir çok kişiyle çıkıp kısa süreli ilişkiler yaşamak mı daha doğru..tamam uzun süreli çok şey paylaşmış olabilirsin bu yuzden istemeyebilirler ama emek veriyorsun ve sen o insanla laylaylom değil evlilik düşüncesiyle görüşüyorsun ve bitirdiysen keyfinden bitirmiyosun sırf uzun süreli ilişki yaşadın diye neden önyargıyla yaklaşılır anlam veremedim..yada bir erkek uzun ilişkiden çıkınca bukadar yadırganmaz da neden bir kız bu kadar yadırganır.kimse de bir ilişkiyi bu kadar ayakta tutabilmiş ne güzel demiyor
Uzun süreli ilişkisini bitirmiş kendi ayrılmış bir kız neden bu kadar olumsuz karşılanır...