Lütfen küfür etmeden yorumlar mısınız?

Babasız büyüdüm bu nedenle bir yanım hep eksik ve toksik bir ilişkiden çıkmıştım. Görücü usulü biriyle tanıştım. Çok etkilendim. Adam evlenip ayrılalı 8 ay olmuş ve 8 aylıkta bebeği vardı buna rağmen yanında kaldım. benden çok etkilendiğini, bağlandığını ve hayalindeki kadın olduğumu söyledi. benimle birlikte olmak istediğini söyledi bende ilk baş korktum her şeyden. Bu adam daha çok ısrarcı olunca ne yapacağımı bilemedim ve kabul ettim. Ailedeki herkes ne zaman evleneceksiniz vs diye darladı bende ister istemez onu. daha sonra o uzaklaştı birkaç hafta yazmadı vs ben dayanamadım yazdım neden yazmıyorsun yanlış bir şey mi yaptım diye o da ailevi sorunlarım var diye yalan söyleyip ara verelim dedi. Ben hakkımı helal etmiyorum diyerek engelledim her yerden. Aradan 2 ay geçti ben onu unutamadım ve engeli kaldırdım attığım hikayelere 2 defa emoji attı ve merhaba yazdı ben cevap veremedim çünkü yine dağılan ben olucaktım o kullanıp atacaktı ama aklım hâlâ onda durum attığı zaman mutlu oluyorum falan ne yapmalıyım?
Lütfen küfür etmeden yorumlar mısınız?