Lütfen dalga geçmeden yorumlar yapın?

Arkadaşlar bir konuda danışmak istiyorum. Artık ben bu kıl tüy derdinden bıktım. Tabii ki genç olduğum için hormonlarım iyi çalışıyordur. Ama bu kadarı da fazla gibi geliyor bana. Her yerim tüylenmeye başladı göbeğim belim sırtım yüzüm tamam bacak koltuk altı felan normal de bunlar normal mi sizce? Ayrıca çenemin altında da tek tük tüyler çıkmaya başladı. Birkaç sene once bir tane çıkmıştı onu cımbızla aldım ben ve cımbızla almaya baslayinca daha da çoğalmaya başladılar birkaç tane daha tüy çıktı. Ayrıca göğüs ucum da tüylü alıyorum ve sürekli çıkıyor bir de tüylerim çok çabuk uzuyor. Esmer her kızın böyle olur ama bana fazla gibi geliyor söylemeye çekiniyorum ama göğüs aram bile tüylü tabii ki bir erkek gibi değil ama. Acaba jiletle aldığım için olabilir mi? Göğüs arasını ve göbeği jiletle alıyorum. Göğüs ucunu bazen epilatorle bazen de jiletle alıyorum. Mesela göbeğim şu an daha tüylenmeye başladı. Jiletle almakla hata da yapıyor olabilirim ama ağdayla da hangi bir yeri alayım ben? Epilasyona gitmeyi düşündüm ama onun da yüzde yüz bir garantisi yok ve Allah korusun ileride kanser olduğunda kemoterapi bir işe yaramıyor yanlış da biliyor olabilirim. Acaba önce bir doktora mı gitsem çünkü ben hormon bozukluğu ya da Pcos olduğunu düşünüyorum adetlerim de biraz düzensiz ve ağrılı geçiyor. Lütfen bilgisi olanlar yorum yapabilir mi saygı çerçevesinde?

Lütfen dalga geçmeden yorumlar yapın?