Ben özel bölgemi jiletle alıyorum böyle sivilce gibi şeyler çıkmaya başladı çokta kaşınıyor bundan dolayı cildiyeye gidicem ama açıp bakar mı doktor çünkü çok kötü oram jiletten dolayı şimdiden fotoğraf için kusura bakmayın ama ben bunun ne oldugunu anlamadım anlayan varsa lütfen yardımcı olsun
Gitmene gerek yok jilet ile kestiğin için azda kıllar büyüdüğü zaman kıllar derinin içine ters bir şekilde batıyor buda kırmızı gösterir Eğer denemek istiyorsan iğne al eline içinden çıkarmaya çalış goruceksin ne demek istediğimi
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama bu bi kez daha olmuştu jiletle aldığımda tekrar oldu
Jilet yüzünden olmuş. Teniniz hassas ise sivilce benzeri şeyler çıkabilir. Ağda kullanmak daha iyi teker teker kaybolduğunu gözlemleyebilirsiniz. Hatta temizlik sonrası bakım kremleri sürün. Geçmiş olsun
Doğru yönde ve doğru jilet kullanımı önemli burada benim tercihim venüs 3 başlıklı veya 5 başlıklı olanı kullanmalısın ve alış yönü de karışık bir şekilde değil tüyler nereden başlıyorsa sırayla almalısın tabii senin bikini bölgen kötü olmuş bunun için cildiyeye gitmelisin elbette ama dediğim gibi doğru jilet seçimi ve kullanımı önemli burada ve keşke bikini bökgeni atmasaydın anlasaydın böylelikle gözlerimiz kanmazdı ama sen dediklerimi yapmaya çalış.
Sağlık noktasında utanma olmaz. Ama sen istersen kendi hemcinsin bir doktor seçebilirsin Ben de ünv okurken mahrem bölgede kaşıntı olmuştu. 1 kadın doktor 2 stajyer öğrenci muayene etmek istedi pantalonu indirdim üstümü çıkardım en son kilodu da indirmemi istediler ben yapmamışıtm. Ama daha sonraki seferler gittiğimde müsade ettim. eldiven giyip penisime dokunup sağa sola çevirip bakmışlardı. Bizim zamanımızda doktor seçimi yoktu. Bahtına ne çıkarsa idi.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadına gidicem bunun için cildiyeye gitmem gerekiyo dimi
Tüylerin çıktığı yönün tersine aldığın için olmuştur. Kıl dönmesine de neden olabilir bu durum daha dikkatli olmanda fayda var ama doktora gitmelik bir durum yok. Yine de için rahat edecekse git
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gidicem ama antibiyotik falan verir mi benim alerjim var bide utanıyorum açıp bakarsa
Tüylerin çıktığı yönün tersine aldığın için olmuştur. Kıl dönmesine de neden olabilir bu durum daha dikkatli olmanda fayda var ama doktora gitmelik bir durum yok. Yine de için rahat edecekse git :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çok normal tahriş oluyor çünkü o bölge çok hassastır. Tras jeli kullan ya da agda en güzeli.
Hangi mal kıl dönmesi diyo. havalar sıcak kilodun surtuyo ve jiletinde iyi değil tahriş oluyo terste almışsın. soğuk su kullan sıcak kullanma. gecmis olsun
Sebepler zincirinin biri bu olabilir. O durumdan bende muzdarip olunca farklı deneyimlerle üstesinden gelir oldum. Öncelikle güzel bir jilet kullan ve bir jileti 3-4 seferden fazla kullanmamanı tavsiye ederim. Çok bıçaklı olanları tercih etmelisin birde. Köpürtme konusunda da işi biraz abart iyice köpürt ne kadar köpüklü kaygan o kadar güzel. Bir şey daha söyleyeyim dikey değilde yandan kesmeyi dene. Kasığının sağından ortasına ya da ortadan sağa sola olacak şekilde kesmeyi dene. Çok baskı uygulama daha derimden keseyim diye ve aynı yerden 2 seferden fazla bastırarak geçme. Bir kaç gün bekle tüyler yeniden uzadın o sivilcecikler geçsin bu dediklerimi dene. Sonra sonucunu benimle baylaşırsın işe yaradı mı yaramadı mı 🙂