Yemek yapmayı bilen, ev işlerinden anlayan, bunun yanı sıra elektrik, su gibi her türlü tamir işinden anlayan bir kızı nasıl bulursunuz? Böyle bir eş ister misiniz? Lütfen adam gibi yazacaklar yazsın sadece.
Cevabın nedir?
Tercih edeceğim insanda ilk aradığım özellik güzelliktir. Güzelliğine aldanarak onunla tanışır, beraberliğe başlarım.
2. olarak karakteri olması gerek. Karakteri yoksa ondan uzak durmam için daha geçerli bir neden yoktur.
Kısacası bir insanı bu özelliklere göre tercih ederim. Tercih ettiğim insan yemek yapmasını bilsin, ev işlerinden anlasın. Su, elektrik, tamir gibi işler pek sorun değil.
Tamir işleri derken, motosiklet tamirinen anlıyorsa zaten baştan kazandı beni.
Ahh, hayalimdeki kadın. (:
https://i.hizliresim.com/vo6RoO.jpg33 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yıldırım nikahı kıyardım kanks: D
12 Yorumla- +1 yıl
O zaman inşallah öyle bir kız bulursun kanks :)
+1 yılBnce guzek yetenekler. En onemliai yemek. Ev isini beceremeyen zatn cok az kiz vardir. Digerleri olsa da olur olmasada olur gbi gozukuyor. Yani bakilmasi gereken daha onemli kisimlar var evlenecek esle ilgili. Elektrik sudan anlama ozelligi piyangodan :) ama guzel..
10 Yorumla
+1 yılBunları bende yapıyorum canım erkeklere evlilik fıkrı dank etmeden gozlerı senın benım gıbısını gormez ama sorsan hepsı aıle kızı arıyor.. ama kollarına taktıkları hıc de oyle degıl..
14 Yorumla- +1 yıl
Öyle canım kesinlikle. Bu arada benim gibi birini bulduğum için mutlu oldum şimdi :)
- +1 yıl
Turumuz tukenıyooo kıız dıyesım geldı :))
- +1 yıl
:))) Bizden sonra ki nesillere yani kendi kızlarımıza (olursa tabii) aktaralım :))
- +1 yıl
Ahh ınsallah :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
176Cevap
böyle koca bulman zor. Ben bu durumda fiziksel olarak yeterli değilsin ve bu yüzden farklı meziyetlerini kullanarak birşeyler yapmaya çalışıyorsun diye düşünürüm. Yazdıkların fena değil ama insan biraz da güzellik arıyor evleneceği kişide. Sen bunlardan hiç bahsetmemişsin.
21 Yorumla- +1 yıl
Güzelliğimden niye bahsedeyim ki ben sadece hünerlerimden bahsetmek istedim. Tabi ki kendime bakıyorum ve güzel olduğumu düşünüyorum.
+1 yılFark etmez insan olsun yeter, Agzı laf yapmasın yalan konuşmasın eşine sadık olsun her akşam iş çıkısında evime gelince gülee yüzle karşılasın ben ona dünyaları vermeye hazırım Yemegide ben yaparım çamaşırınada ben yardım ederim.. yeter ki dürüst olsun.
22 Yorumla- +1 yıl
Haklısın.
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılvay iddialı olduğum her alanda iddialı derim ama bunlar sadece onun ev işleriyle olan bilgisini gösterir ama kültürlerin uyuşması çok daha önemli. mesela biri sürekli sinemayı gitmeyi severken diğeri evde dizi izleyenlerdense ya da biri kitap okurken diğeri asla eline kitap almıyorsa işte sorun orada başlar
20 Yorumla
+1 yılYemek yapmayı bilmesin mümkünse aksi halde 150 kilo olma ihtimalim var. Ev işlerinden de anlamasın temizlik olayına girerse evde saklanacak yer ararım. En kötü ihtimali düşünecek olursak işimin ortasın da kalk ordan odayı sileceğim gibi bir şeyle karşılaşmak istemiyorum. Mümkünse tamir işlerinden anlamasın hafta sonu kafamı şişirmesin benim.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu da bir bakış açısı tabiii
Yemek yapmayı bilir ama müsrif, ev işlerinden anlar ama eş dost akraba ilişkiileri yok tamir yapar ama bunlardan fırsat bulup kendine bakmaz pasaklıdır,
Yukarda saydıkların bir eş değil hizmetli yardımcı vasıfları bir eş seçmek için bunların hiç biri önemli değil.10 YorumlaYemek yapmayı bilen, ev işlerinden anlayan kısmı güzel ama tamir işlerine karışmayıp bana bırakmalı. Dedikodu yapmasın ve bilgisayar oyunlarına birazcık da merakı varsa en azından benimle paylaşabileceği bir hobisi varsa hayatım böyle biriyle çok güzel geçerdi. Ama böyle birini nerede bulabileceğimi bilmediğimden 31 yaşımda hala bekarım.
10 Yorumlakız tamamda biraz fiziksel özellikleride lazım asker arkadaşı aramıyoruz sonuçta
165 Yorumla- +1 yıl
1.78 boy 63 kilo. Gayet formdayım.
- +1 yıl
çok eksiyiyince gerimi dönuyorsun l*n bana kimse öyle bişey dmedi
daha önce hiç düşünmemeiştim. :) yani her erkek az çok eylenilcek kızla evlenilcek kızı hayal eder aklında ama şimdi öyle bir kurgu sağladın ki şaşırdım doğrusu :D
18 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptım ki? :)
- +1 yıl
Hmm e senin sorduğun sorunun cevabı ne olurdu? :)
- +1 yıl
Peki o zaman :)
- +1 yıl
Ben de olduğu için sordum zaten :)
tamir işlerini ben yaparım, lisede o bölümü okudum zaten :) bilmesem bile istemem. çekiç pense kargaburun yani isimleri bilsin yeter. belki bir gün lazım olur :)
18 Yorumla- +1 yıl
İyiymiş :)
- +1 yıl
Hayırlısı :)
- +1 yıl
Yay :)
- +1 yıl
Sanırım yok :D
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılyemek tamam ev işleri tamam da, sen teknik meslek çıkışlı mısın, bırak onu da erkek halletsin su elektrik işleri de nedir, bana biraz ters geldi. tabii seni bu özelliklerinle beğenecek illa birileri olabilir bana biraz garip geldi de.
12 Yorumla- +1 yıl
Düz lise çıkışlıyım. Olabilir tabi ki normal.
- +1 yıl
hayırlısı olsun hakkında inşaallah
+1 yılisterim tabi neden istemeyeyim ki.. tabi konuşma şekli giyinişi vs erkek gibi de olmasın sanayi çırağı gibide küfür faalanda etmesin :D
16 Yorumla- +1 yıl
Küfür etmem. Gayet şık giyinirim. :))
- +1 yıl
bu senmisin bide :) sence bunu istemeyecek erkek varmıdır on numarasın :D
- +1 yıl
Eve benim :) teşekkür ederim :)
- +1 yıl
üstüne bide hoş sohbetim de sonra düşüp bayılıım :D siz nerelerde saklanıyosunuz ya benim etrafımda hiç yoksunuz sen ve türün :D
- +1 yıl
Saklanmıyorum ki ben burdayım :D
- +1 yıl
hani nerdesin :P hiç etrafımda değilsiniz :D
+1 yılistemem, kadin dedigin kirilgan olmali, erkegine rica etmeli, sen yaparsin demeli, istemeli erkegi onun isteklerini yerine getirmeli ve kadinda onu odullendirmeli sevgisiyle askiyla kadinligiyla...
bahsettigin tipte bir kadin kadin hormonluklarindan cikmis demektir benim icin tamirci kadin istemiyoruz ! :)10 YorumlaVar mı ki öyle kız?
Bu devirde elektrik su işinden anlayan kızı bırak erkeği bile bulmak zorken hemde.13 Yorumla- +1 yıl
Ben varım ve doğruyu söylüyorum.
- +1 yıl
Teşekkürler :)
+1 yılBen evleneceğim kişinin hamarat olup olmamasıyla ilgilenmiyorum. Evlenmeyi düşünmüyorum. Ama Allah korusun olaylar o yönde gelişirse evlenmeden önce en az 1,1-5 sene aynı evde beraber yaşamayı düşünüyorum. Evlilik öncesi de prova olmuş olur böylece. Mutfağa gelince kimseye ihtiyacım yok güzel yemek yaparım. :D Yemek, elektrik ve tamir işlerinde anlaması kendisine artı artı katar tabiki.
10 Yorumla
1 yılHahaha ben biraz öyleyim iyi mi kötü mü bilmiyorum Allah a şükür evliyim , Amerika da yaşıyoruz komşumuz da inşaat işlerinde manager olan biri ben her tadilat tamirat yapınca adam çok heyecanlanıyor takdir ediyor eşim de memnun , Türkiye yi bilmem çünkü orası ata erkil memleket erkekler kendilerini eksik hissedip komplekse girebilir çünkü çoğu zaten maddi olarak da eğitim olarak da yetersiz bir de tek başarılı oldukları konuyu da becerince depresyona girip daha güçsüz beceriksiz belki de güzel olmayan birine kayabilir halkın kodu ne yazık ki böyle :(
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. kardeş seni alan yaşadı erkeko laydım hemen hemen alırdım buşmuşum böyle kadın bırkaır mııyım?
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim canım :))
+1 yılEkstra giderlerimi örter de :) Nerede öğrendin Allah aşkına :)
12 Yorumla- +1 yıl
Babam sağ olsun :D
- +1 yıl
Valla kariyer net de böyle vasıflı eleman yok maaşallah :) Sevgili olmayı isterim tabi. Oda farklı bir hamaratlık türü. Becerikli insanı kim istemez..
+1 yılbide zekiyse tabikide olur ama senin özelliklerin bunlar dimi belli :)
13 Yorumla- +1 yıl
Belli?
- +1 yıl
öyle değil mi anlaşılıyor manasında :)
- +1 yıl
Anladım peki :)
+1 yılMaşallah aynı anda ev hanımı elektrik teknisyeni inşaat ustası iyide ben ne yapacağım kavanoz kapağı bile açma şansım kalmadı iyi özelliklerde biraz erkek gibi olmuyormu
12 Yorumla- +1 yıl
Belki ama napacaksın biliyorum işte
- +1 yıl
Gönül bu herşey olur kendini geliştirmemezlik etmemiş ya hiç birşey bilmeseydi o daha kötü bence özellikler iyi ama işte ne bileyim bari inşaat işinden anlamasaydı yahu
+1 yıltamir işleri neden? ilginç bir detay... yoksa gerisi güzel yanı
15 Yorumla- +1 yıl
Neden mi?
- +1 yıl
evet.. neden?
- +1 yıl
Biliyorum işte bir nedeni yok.
- +1 yıl
iyide bir kızın tamır işi yapması cok ılgınc ılkdefa duydum :)
- +1 yıl
Babam sağ olsun :D
Hiç belli olmaz istediğin kadar becerin olsun hamarat ol bunlar önemli değil içimde sana akan bir heyecan olması lazım o yoksa hiçbir şeyin önemi olmaz
10 Yorumla
+1 yılGel bir elat muslukçu sıkıntısı var. İsterim senin gibisini. 2 de çırak bulurum sana paraya para demeyiz dolar 💵 deriz Euro 💶 deriz
☺24 Yorumla- +1 yıl
Ahahah olur :D
- +1 yıl
Ok anlastik :-) zengin olcaz:-)
- +1 yıl
Tamam :))
- +1 yıl
Atla gel izmire isler yogun :-) :-) :-)
+1 yılOyyyyy yemede yanında yat :D:D ama bulursam önce tamir işlerini nerde öğrendin diye sorarım heralde:D:D
12 Yorumla- +1 yıl
Ben babamdan öğrendim :D
- +1 yıl
Bu biraz kuzenim yazmış gibi oldu ama neyse :D Mutfakta aşçı salonda ev hanımı dışarda hanımefendi aynı zamanda tamirci lokum lokum :D:D senle olsak kavga etsek gönlümü tamir etsene derdim hep :D:D
Hangi erkek istemez :) Gayet ideal bir eş bence ama tabi bir görünüşünede bakmak lazım. Şimdi al bu deyip de elien ı koyma karşımıza da :)
12 Yorumla- +1 yıl
Yok bunları yapan benim foto koymuyorum
Sen sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı , yatakta or... u tarifine 4x4 uyuyorsun. Seni almayan kederine yansın.
32 Yorumla- +1 yıl
Valla Süpersin
İsterim tabikide bilmediklerimde ogretir bana benim bildiklerimde ben ogretirim evlilik yardimlasmadir karsilikli
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle :)
+1 yılElektrik tesisat işlerini bana bıraksın diğerlerini yapsın ellerinden öper başımın tacı evimin kraliçesi yaparım!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevdikten sonra neden olmasinda yani burada bize gerek kalmaz ki kendi ayaklari ustunde durur. Ona kadin oldugunu hissettiririm :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılYemek yapmayı biliyorum, ev işleri ile pek aram yok :) elektirik su tamir işleri de basit
Bizi anlasın sevsin yeter :) Gerisini zamanla öğrenir!.10 Yorumla
+1 yılKim istemez ki. Ama çok bilmislik havaları varsa istemem. Ben bilirim ben yaparım havalarindaysa hiç yapmasın daha iyi. Mütevazı olmak kaydıyla paha bicilemez. Tabii bunun yanında fiziki güzellik, huy vs vs gibi özellikleri de yabana atmamak lazım
20 Yorumlavalla hükümet gibi karı :) aday olsun oy vereyim :)
12 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı :D
+1 yılyemek benden, tamir isi de ondan olsun, bizim olsun :)
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam olur :)
Eve para getirsin yeter ben bunların hepsini yaparım.
13 Yorumla- +1 yıl
Eve para getirme işi sizin olmuyor mu?
- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılfbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/.../...196195_n.jpg Pes bilen rakı içen kız
00 Yorumla
+1 yılEv isleri tamam da tamirrat işlerine karismasin ya ben yeterince anliyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Ben de anlıyorum :D
- +1 yıl
Anladigini belli etmese de olur :))) tamam ya alet isimlerini bilsin yeter.
- +1 yıl
Tamam :))
- +1 yıl
Haha tskler.
Ben gene temizlikten felan pek anlamam ama tamirata gelince komşunun çamaşır makinası bozulsa ilk arayacagı kişi benimdir khgkfgjf
10 Yorumlabana göre yemekten falan önce oturup kalkmasını nerde ne söyleyeceğini bilecek ve açık giyinmiyecek (açık derken dekolte olmıcak neredeyse yani)
10 YorumlaO da benim gibi pek de becerikli olmayan birini severse neden olmasın?
10 Yorumlasen genelde ideal olan bir kızı tarif ediyorsun böyle bir kızı kaçıran erkeğinde aklına tüküreyim... :D
10 Yorumla
+1 yılHayallerimde ki kız olsun , bunların hiç birini bilmesede fark etmez.
Evet robot almıyorum çünkü.10 Yorumla
+1 yılKazakistan da bu kriterlere uygun kiz çok o ülkede erkekler değil çoğunlukla bayanlar calisiyor oto yikamada erkek kuaforunde telefon tamirinde boya badana akliniza ne gelirse hep bayanlar calisir..
10 Yorumla
+1 yılSeksist muameleyi birakalim, ben de alabilir miyim o kizdan bir adet:/
10 YorumlaBen isterim, İlk eşim bunları yapamayan öz güvenden yoksun biri idi, ikinci eşim ise elinden herşey geliyor böylece ben yanında değilsem kendi başının çaresine bakan öz güvenli bir yapıya sahip
00 YorumlaNe farkederrrr
https://youtu.be/e-sJUbINxEk22 Yorumla- +1 yıl
İyi geldi paşam, teşekkürler.
Bunlarda benden olsun. (:
https://www.youtube.com/watch?v=aYWrmmdSWMg
https://www.youtube.com/watch?v=UJhFrSL0AZk - +1 yıl
:))
o zaman mabel matizle gecemizi kapatalım
https://youtu.be/jnogIxw0RAw
demet evgar i da unutmayalım :)
https://youtu.be/XsziTBckHZ0
elektrik su işlerinden anlamssın bir zahmet Kadın Dedigin Briraz Narin Kırılgandır Ne işi Var Tamir işinde.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevmesi onemli kafamizin uyusmasi onemli
Eger uyusur ise bu yazdıklari beni ilgilendirmez
Özgürdür yani ;)10 Yorumlaisterim tabii ki bir de güzelse tadından yenmez :D PDR okuyorum demişssin nerde okuyorsun adı ne?
11 Yorumla- +1 yıl
Makü Burdur
+1 yılKısaca huri ister misiniz diye sorsan yeterliydi :D
13 Yorumla- +1 yıl
Bunların hepsini bilen kız Huri mi senin gözünde :)
- +1 yıl
e dört dörtlük kız anlattığına göre. Böyle kıza huri denir. :D
- +1 yıl
Anladım :)
Yemek onemli tabi de. Diger isler icin tamirci cagiririz. Kadin dedigin azcik narin olur. 17-19 anahtar tutan kadini napalim.
10 YorumlaTamir isi promosyon oluyor heralde saka bsir yana insan kendini gereksiz gorurln erkeginbisine o zman :D ama iyidir iyi :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılİyide bunları bilmek yetmez bunları bilip gelip bana hadi sofrayı kuralım dersin sen olmaz :D
10 Yorumla gönüller bir olduktan sonra, bu özellikler iyi özellikler yani. olsa çok makbule geçer.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Olmaz elektrik su boya... bizim işimiz, güzel yemek ve ev işi yeterlidir.
20 YorumlaElektrik tamir falan bizde gerisine okeyim ama guzel olmasi ilk şartım
10 Yorumla
+1 yılBence Bişileri Başarabilmesi Onu Küçümsetmez Daha Çok Evlendiği Adamın İşine Yarar Herşeyde Zırt Pırt Arayıp Aman Su gitti Aman Şalter ATIO Vs.. :)
10 YorumlaTamir işleri hariç ve erkek gibi davranmıyorsa istemeyen zaten kesin kaçıktır
10 Yorumlaİsterşz tabi. Soru mantıksız olmuş. Tam tersini söyleyip sorsan mantıkşı olurdu. Kim istemez ki
10 Yorumla
+1 yılYemek ev işi tamam. Tamir işlerinde babama yardım eder fikir veririm ama tek başıma denemedim hiç.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Gerek yok ben hallederim elektrik işlerini ama ev işlerine dokunam anlaşalım -_-
10 YorumlaIstemem. oldu olacak bide oturalim iki tek atalim:D askerligide beraber yapalim beraber bostal baglayalim:D
03 Yorumla- +1 yıl
Valla kızları askere alsalar en önde gidicem de almıyorlar maalesef. İçmiyorum ben o dediğin zaten olmaz :D
- +1 yıl
Ahahah peki :D
- Devamını Gör (134)
Devamını Gör(179)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri