genelde dindar kızlar daha ziyade görüntü, para, mevki gibi şeylere önem veriyor, tamam genelleme yapmak saçma belki ama benim gördüğüm yaşadığım bu, bunun dışında güzellik olarak, mevki olarak benden daha iyi kızlarla sevgili oldum hiçbirinde bu sıkıntıyı yaşamadım
Çok yanlış bir genelleme ben iki üni mezunuyum güzelliğim param yerinde ama şu an görüştüğüm kişi lise mezunu normal bir insan ona şans verme sebebim terbiyeli oluşu
Ne olsun ki bugüne kadar kendimi korusun hayırlı biri olsun dedim dindar sakin saygılı kendisi beni de çok beğendi ama sesli konuştuktan sonra yazmadı neden cilveli olduğum için mj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben muhafazakar biriyim. Sessiz sakin ağırbaşlı sayılırım. Ben çok isterdim
Biraz fazla cilveli olabilirim
Tekrar ediyorum. Çok isterdim. Bende biraz ona ayak uydururum. Sıkıcı bir insan değilim ama Çok daha eğlenceli olurdu
Yani erkek olsam ben de cilveli kız isterdim o ne öyle odun gibi ama ne bileyim kendisi belki de sakın birini istiyor
Ne kadar muhafazakar biri oda önemli. Ama bence sorun olmayacaktık. Nerde nasıl davranılması gerektiğini bilmen yeter ki
Bence de ben zaten gayet saygılıyım sadece onunla konuşunca heyecanlandım biraz
Heyecanlanıyorsan bence güzel bir şey. Tatlı bir heyecan
Ne bileyim kendi kaybeder ne diyeyim bugüne kadar artık bıktım beklemekten
Bence de kendi kaybeder. Gitsin bir kütükle evlensin. Konuş desin konuşsun sus desin sussun
Hayırlısı umarım hak ettiğimi bulurum
İnşallah
valla ben çok gördüm, dindarım diyenlerin diğer kızlardan çok daha fena olduğunu, dindar kızların kafa yapısından iyice midem bulanıyor artık,
Sen bilirsin
inan ki o kadar dürüst yaklaştım ki ama dindarlık sadece bir görüntüymüş
Herkes aynı değil ben de o kadar masum yaklaştım ki
genelde dindar kızlar daha ziyade görüntü, para, mevki gibi şeylere önem veriyor, tamam genelleme yapmak saçma belki ama benim gördüğüm yaşadığım bu, bunun dışında güzellik olarak, mevki olarak benden daha iyi kızlarla sevgili oldum hiçbirinde bu sıkıntıyı yaşamadım
Çok yanlış bir genelleme ben iki üni mezunuyum güzelliğim param yerinde ama şu an görüştüğüm kişi lise mezunu normal bir insan ona şans verme sebebim terbiyeli oluşu
çocuğun tipi nasıl
Normal aşırı değil ne bileyim değer görürüm sandım sever sandım
seni ukela bulmuş olabilir
Hmm ön yargı oysa ben ona ön yargılı davranmadim
eğer öyleysen hissedebilir ama bunu
Ne hissederse artık yeter iyi niyetimi daha fazla kullandıramam o yoksa başkası illaki olur
olur ama başkasını onun gibi sevebilir misin
Tencere kapak. Denk olana denk düşer inşallah diyorum.
Yoksa ağzıyla herkes en iyisini ister
Manyakmisin sen çok iyi işte seni arayıp ta bulamadım ben
Bulan da değer bilmiyor
canım işte hep öyle denk geliyoruz
Neyse daha fazla moralim bozulmasın
Bozulmamasi için yapabileceğim bir şey var mı
Ne olsun ki bugüne kadar kendimi korusun hayırlı biri olsun dedim dindar sakin saygılı kendisi beni de çok beğendi ama sesli konuştuktan sonra yazmadı neden cilveli olduğum için mj
Sesli ne konuştunuz bilmiyorum ki
Normal havadan sudan ama ben biraz heyecanlıydım güldüm sürekli yani napiyim
Belki de ses tonunu beğenmiştir bunu hiç düşündün mü
Belki de ses tonunu beğenmemiştir bunu hiç düşündün mü
Güldün diye de konusmayacaksa boş ver zaten
@ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ ses tonumu herkes beğenir iddialıyım ayrıca diksiyon eğitimi de aldım
Dimi yani heyecandan güldüm biraz sonra heyecanım yatıştı söyledim de heyecanlandım diye
Bilmiyorum artık başkası vardi aklinda seninle de ilerlemeden bitirmek istedi kendince
Bir o kadarda fedakarsın sevdim seni
O da sevseydi
Hic sevmedigim muhabbet iyi geceler
O istese bile ailesi istemez
B. k bulurlar benim gibisinj
Dogru diyosun ama dindar yani
Valla senin gibisi denk gelse onu hemen kaparım ama nerdeeeee
Dinar biri değil herkes ister
Bulan kapmadi
Yemiyenin malını yerler bana denk gelsen senin 1 dk kaçırırsam adam değilim
Nerede yaşıyorsun
İstanbul'da yaşıyorum sen nerde yaşıyorsun
Gerçekten aradığım bi insan profili bende halinde vaktinde bi insanım sağlıkçıyım sıkıcı bi insan değilim değer vereni basımda kralice ederim
Tüh olmadı hayırlısı ya
Sen nerde yaşıyorsun? Kafalar uyussun yeter benim için mesafenin anlamı yok her hafta yanındayım mesafeleri sana belli etmem buna emin ol
Aynı şehir olsaydık düşünürdüm
Bence beni geri çevirme tanısslım en azından pişman olmayacaksın bence diyeceksin dediğin gibi varmıssın diye ama tercih senin
Farklı şehir istemiyorum aynı şehir olsaydı bir ihtimal
Saygı duyarım tesekur ederim
ben istemezdim öyle birini
tabiki isterim severim
Yani, isterim hem de oldu
Sen heyecanlı birine benziyorsun
Evet çok
Bana kalırsa çok terssiniz
Hmm belki renk katardim
Ruhun durmasında 😏 heyecanlı insanlar o kadar sabit pek kalamaz
Haklısın
Oğlan yakışıklı galiba 😏