Şimdi bir kız düşünün Bu zamana kadar hiçbir erkekle muhabbet etmemiş Ve içli dışlı olmamış Hatta kızın ne flörtü nede sevgilisi yok Kız tesettürlü Yani çarşaflı ya da normal kapalı birisi diyelim Kız insanlara karşı saygılı ve edepli Hatta bir erkekle aynı ortamda bulundu diyelim Hemen o erkeğin yüzüne bakmaz Ve o anda çekinir diyelim Valla başka ne diyeceğimi bilmiyorum Ama işte soru yukarıda belli Cevaplarınızı merak ediyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
benle edecegi sohbete davranısına baglı ve kızın guzel olup olmamasına
Hmm peki inşallah hayırlı ile öyle bir kız bulursunuz
Anladım edebli birisi. Terbiyeli biri Allah gönlüne göre versin derim böyle kalabilmek zor
Ha yok siz beni yanlış anladınız Sadece merak ettiğim için sordum Sonuçta böyle bir kız bulmak bu devire bakılırsa zor Ben bile böyle kız değilim
Evet zor tabi ben de olan biri varsa ona göre yorumladım
Hmm tamam orasını zaten anladım İnşallah sizinde karşınıza ömür boyu geçireceğiniz birisini bulursun
Teşekkürler sen de
Rica ederim
Yani ben zaten prensip olarak hiç bir kıza yazmıyorum ama yürümez böyle biriyle de
Neden yürümez peki
Ben dindar insanla anlaşamam
Hmm peki düşüncenize saygı duyuyorum İnşallah sizde istediğiniz hayatınız boyunca birlikte yaşayacağınız birisini bulursunuz
Öyle bir amacım da yok niyet için teşekkür
Rica ederim
Tesettürlü olmasa kesinlikle peşinden koşardım böyle bir kız asla üzmezdi beni.
Zaten dediğim gibi İster tesettürlü olsun ister olmasın İnşallah istediğiniz böyle ömür boyu hayatınızda olan birisini bulursunuz
Bir buçuk yıldır böyle birini göremiyorum maalesef. Tesettürlü olmasını da istemiyor olma sebebim saçlara önem vermem yanlış anlamayın bende İslama inanıyorum
Bir şey sormak istiyorum takp attm yanlış anlamazsanz
Yok yanlış anlamadım Sizin düşünceniz Saygı duyuyorum tabi
Bir şey sorabilir miyim peki herkese açık olmayacak şekilde?
Yok yanlış anlamadım
Tabi sorabilirsiniz
Mesaj atamıyorum sana.
O zaman yapacak bir şey yok gibi Eğer o kadar önemli değilse burdan söylebilirsiniz
Zaten özel olmasa buraya yazardım direk boş ver
Oda doğru tabi Tamam o zaman sen bilirsin
Neyse iyi akşamlar Kendinize dikkat edin Yarın inşallah güne istediğiniz şekilde başlarsınız
Tanışmayı isterdim, tercih ederim.
İnşallah istediğin beraber uzun ömür geçireceğin bir kız bulursun Tabikide hayırlı olmak şartıyla
Nesli tükendi o kızların
Ee tabi bu güne bakılırsa öyle düşünmen normal Ama belki azda olsa öyle kızlar vardır Ama işte bunlarda kendini belli etmeyen türdenler Siz her ne kadar o tarz kızları isteseniz O kadar da size gözükmez Ne diyim İnşallah öyle bir kızı bulursun Ama tabi hayırlısı olmak şartıyla
O tarz kızlar kaldıysa bile kimseyle çıkmazlar ancak istemeye gidilir sonradan tanırlar görücü gibi
Orasını bilmiyorum işte Ne diyeyim hayırlısı olsun
Amin
Tesettürlü dediğin anda bitti
Dediğim gibi ister tesettürlü olsun İster olmasın Sadece böyle özellikleri barındıran biriyle olur muydunuz
Hee ben devamını okumamıştım. Bu saydıkların bir tercih sebebi değil, kendi adıma.
Hmm peki Düşüncenize saygı duyuyorum her şey gönlünüze göre olsun
Kim tercih etmez ki
O zaman inşallah gönlüne göre hayırlısı ile ömür boyu yaşayacağın bir kız bulursun
Amin 🤲
Öyle kız evlenilecek istenen kızdır
O zaman sende hayırlısı ile uzun ömür boyu geçireceğin bir kız bulursun
İnşallah, alalım herkesin gönlüne göre versin başta sana
Hayırlısı bakalım
Amin
degiskenlik gösterir
Ne gibi değişkenlik derken