Selammmmss ✌️
bu sendroma yakalananlar sadece kızlar sanıyordum, erkekler bu konuda da bayrağı eline almış :D
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

#sosyetic
Selammmmss ✌️
bu sendroma yakalananlar sadece kızlar sanıyordum, erkekler bu konuda da bayrağı eline almış :D
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

#sosyetic
Erkek cinsi ya da hem cinsi tarafından gereğinden fazla değer verilmesi hiç hak etmiyor olmasına rağmen.
Şımartılmış olması.
Gerçi bu durum sadece beşeri ilişkilerden kaynaklı olmaya bilir aileden de kaynaklanıyor da olabilir.
ya da kişinin kendini ilişkiye erkeğe kapatmak istiyor olabilir daha önce yaşamış olduklarından.
Kendimi ulaşılmaz hissettirmek istemiş de olabilir.
Oyle bir gereksiz ama kişiye göre doğru piskoloji.
Doğruyu saflığı samimiyeti hayat felsefesi olan insanları ıskalamakta bu şekilde ısrar ediyoruz farkında değiliz.
Ne güzel yasitimi buldum.. kanka direk bireysel desene uzun uzun yaşıyorsun, zorla anliyoruz
Arkadaşları ve karşı cins tarafından oturma organı fiat tempra gibi kalkmış ve kibire bürünmüşse, bulunmaz hint kumaşı sanar kendini o kişi/kişiler. Bunun erkeği kadını yok. İnsanlara daha tanımadan sırf tipinden dolayı aşık oldum falan diyip, onun hafızasında sen kendini "tipimden hoşlandı" diye sinyali kaptırırsan ona, tanımaya çalışana kadar sana eğer sevgili koleksiyoncusuysa kibirlenebilir, o kibirini tattırır çektirir. Ama insanın kalbinden doğru sevmeye başlarsan o kişi sevildiğinide anlarsa, sevilecek bir insan olmak için kendini sana karşı açmaya çalışabilir. Totosuda kalkmaz, hint kumaşı olmayada çalışmaz. Yaklaşım yolun sadece fiziksel beğeniden başlarsa o kişi yüksek ihtimal egolanıp kibirlenip hint kumaşı olur. Aşkın bile hayırlısı var hayırsızı var. Her aşk "aşk" değildir, bazen hayranlıktır, eylemini beğenmekten dolayı olur. Bunun sonu hayırlı bir aşkada gidebilir hayırsız bir aşkada. Bazen de gönülden yapılan bir eyleminin verdiği sıcaklıktan dolayı olan aşk vardır ki işte bu aşk gerçek hayırlı bir aşktır.
İnsanlar çok hızlı egolarına yeniliyorlar artık. Gereksiz bir rekabet var ve bu yaptıkları hırs virüs gibi yayılıp “ben” kavramını aşırıya kaçırıyor. Bu yüzden kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaya başlıyorlar, bir nevi hastalık bu
Benim zamanında onun egosunu köpek kafası okşamış gibi okşamış olmam
Jsjshaj yapman etmeeen
Yapmayacam artık
Umarım bebeğim 😚💕
😃💛
Teşekkür ederim kıymetlimiss🥺
Rica ederim pıtırcıkımız 🎈
Cevap
48Cevap
Oysa o hint kumaşı hiç güzel değil...
Maalesef bazı kızların onlara ederinden fazla değer vermesi kendilerini bir halt sanmalarına sebep oluyor.
Balon gibiler bir iğnenin onlara dokunmasına bakar o havanın sönmesi...
Birileri kıçlarını fazla kaldırdığı içindir.😄
O birilerinin var ya.. :D
Zamanında gösterilen fazla ilgi alaka kişinin kendini bir b*ok zannetmesine sebep oluyor
Erkeklerin her gördüğü kıza yazması
böylece kızlarda bulunmaz hint kumaşıyım sanıyor kendini ama bilmiyorlarki erkekler her kıza yazıyor görünüş zeka fark etmeden
etkileşimdir. erkek te yapacaktır , kadında.
kadın güzelim diye kasar en paralı eli ayagı duzgun bulmaya calsıacaktır .
erkek ise parası sılah kullanacak en guzel kadını bulmaya calısacak.
bakınız konjektürel durum ile birlikte bu rekabet daha da artacak.
erkekte kasacak , kadın zaten kasıyordu ama inanın ki kadına ulasmak daha basıt ve kolay bunu bıldıklerı ıcın sınırları zorlayacaklar.
iktisatta bir terim vardır ;
ikame mal yani ; kullanım değeri açısından tüketicilere piyasadaki en uygun malı tercih etme özgürlüğü sunar ve tüketicinin faydasınadır.
o yüzden türk kızlarının hint kumaşı sanma olayı erkek cephesinden yukardaki terimle bertaraf edilir.
😂 Kadinlarin kuyrugunda nefes alsim yeter modunda takilip her kadina ilah gibi davranırlarsa normal. Erkeklerse arabasi evi isi bide kasi varsa tamam kadin daha ne kstesin ilah gibi tapiyo ona. Eskide kldi o ask mesk isleri 😂 konu nerelwrs gelsi ben gidiyorum
jddkdh 😃
Valla 7,5 milyar insanın içinde o havada olmak da ne bilim biraz saçmalık değil mi ya? 😄 herkes kendi için bi’tanedir tamam ama başkaları için değil.
Saçmalık tabii ki :D
Biraz sevilince kendilerini bi b*k sanıyolar djsmjd
Çıkardığımız tepeden yere çakmasınıda biliyoruz şükür 😄
Şüküüür 😃
diğer.. hemcinslerim maalesef:)
onları bu hale getirenler onlar:D
2-3 kuruş parası olanlarda oluyor o genellikle.
Satın alınıyor demek ki :D
Heralde 😂
Hasbelkader kendi seviyesinin üzerinde karşı cinslerinden ilgi görmesi.
Sonra "vayy ben bunu tavlayabildiysem ben neymişim ya" havalarına girmesinden kaynaklı mütevellit olabilir sanki bence
Erkeklerde biraz para gorurlerse, sarisin mavi gozlulerse ego olusuyor
Kizkarda ise guzelse ya da en azindan cevresinde abazalarla buyumusse (hepsi kendine yurudugu icin) egolaniyorlar.
Ikiside bos islet
Bazıları cidden narsist ve yürüyen kibir gibiler. Öyle insanların ağzına bir tane çakasım var 🤓
Benim yerimede çak :D şey de vururken “bu benim için, bu tuzsuz gelen yemek için, bu sosyetic için..” hahdjaha
😌♥️
Sakin
Vavv Eda sen hala burdamısın eski birini godugume sevindim
Sanmanin disinda gercekten de farkli insanlar taniyorum ve bence de onlardan yok artik, azlar ve cok ozeller. Herkese nasip olmayacak cinsten. Bence onlar kendilerini her sey sansinlar, hicbir sey olmayip da kendini cok sey sananlara inat.
Cidden yani hele kısa boylular çok komik oluyor bu düşüncede
shsjsh oh noo :D kısa boyluları topla yak gitsin
Ama onlar daha kendilerini bir şey sanıyor 😂
Büyüklerimiz dermiş ki; totosu yere yakın olandan uzak durun 😱
Kesinlikle öyle balım
😚💕
Biz yapıyoruz bunu. Biz hangi konuma koyarsak o kendini o sanıyor…
Katılıyorum ☝️
Çünkü aslında kendisini sevilmeye layık görmeyen biri haketmediği halde cok değer aldığı zaman ben neymişim vay be demeye başlar. Bu sefer karşıda kendisine değer veren insanı ya da insanları hiçe sayıp yüz bulmadığı insanlarıma koşar. Bu genelde erkek kesiminde yaygın oluyor maalesef
İnsan kendini değerli hissetmeli değerli görmeli kolay ulaşılır olmamalı ben kendini bulunmaz Hint kumaşı sanan tipleri daha çok seviyorum en azından belli bir mesafesi çizgisi var.
En güldüğüm şey , daha iyisi her zaman vardır. Başkası için en iyisini isterim ne olursa olsun bana da doğal olarak en iyisi gelecek 😎☺️
Boş , iyi olsaydın benden gitmezdin , iyi değilsinki yanımda durmuyorsun 🙂
Ben su anki tipimle kadin olsam 1 kilometre yaricapima yaklasamazdiniz. Cok iyi anliyorum hatun kismini xD
Gereksız yere aldığı ilgi ya da ilgiler.
Bie kac abazan zibidi olur olmadık ilgi veriyor sonuç ;
Tam olarak bu
Ego, aşağılık kompleksi, kendi hatalrını, kusurlarını görmeyip, yok sayıp karşısındaki insanlardan daha temizi üstün olduğunu görmeleri.
Hayatı boyunca insan yerine konmamış birine kıymet verince birtakım meseleler yaşanabiliyor maalesef ki..
Fazla şımartılıyor olmaları bence. Özellikle karşı cins tarafından fazla övgü almaları buna sebep oluyor.
Bence liderlik hala kızlarda o konuda.
Kesinlikle ben dotünü kaldırmışımdır. Ondan böyle hissediyordur.
Yakışıklıdır işi vardır arabası vardır cool olmaya çalışıyordur maldır bir de ondan
@Busraa28 ahhaha😄😄
@Mutsuzbiri61 yalan mı 🤣
Totosunu çok kaldırınca olur öyle 🤣 sonradan görmeler gibi
Türkiyede yaşaması ve ilişkilerde sistemin saçma sapan olması yoksa bu standartlarda zor
Verdiğimiz gereksiz değer ve geçmiş ilişkilerinde de aynı gereksiz değeri görmüş olması.
bayanları suçlamak istemezdim ama bizim tarafın suçlusu sizsiniz :)
Bunu kadınlari kastederek sordun değil mi. Burun bir karış havada, ego full...
Kadınlar , kadın olduğu için çoğusu böyle bir halde.
Kendine değer veren seçici bir insansa öyle olması normal. Onlarca madde yazılabilir tabi.
İstedikleri kadar sanabilirler ama gerçekler acı gelebilir onlara 😄
Birtek kendisinin avokado yediğini zannetmesinden kaynaklıdır
Ayna ayna söyle bana var mı bu Dünya’da güzel benden başka
Cinayet farketmeksizin bence fazla değer verilmesinden kaynaklı diye düşünüyorum
Cinsiyet*
Hem cinslerim sağolsun, herkese ettiğim duamsın diye saçma sapan şeyler söyleyip kendilerini hint kumaşı sanıyorlar 😀😀
Yooo sonra egolarından geçilmiyor. Sjsjsjs
Normal değilsin. O yazdığını görmezden geldim Akrep :D koyduuu mu?
Etmediğim duamsın 😝 😝 😝
Bi ara dershaneye başlamıştım ve çoğunluk erkekti ve sürekli biri arkamda sağımda soluma oturtup benle muhabbet etmeye çalışiyorlardi birbirleriyle de tartışıyorlarsi benim için o zaman baya baya kendimi hakiki Hint kumaşı sanmıştım hsjsjjs
kendilerini bir şey sanmaları genelde bu sadece türk kızlarında var türk kızları bütün kızlardan iyiler ama ne sanıyorlar kendilerini anlamıyorum erkeklerden üstün görüyorlar
Yaşamadığım için bilmiyorum ama Seninde dediğin gibi sadece kendi düşünceleriyle öyle bir düçünceye kapılmış olabilir sanırım dünya üzerindeki tek varlığın kendisi olduğu kanaatinde
Kadınsa kadın olduğu için çok değerli bir hazinesi var , erkekse zaten böyle davranmaz , kadın için bu bence
Kimisi yüksek eziklik duygusu, kompleksli hallerini örtmek için perde olarak kullanır bunu. Ayrımı iyi yapmak lazım.
Hint kumaşını satın alırım farkı kalmaz ajsjsajaj
Etrafındaki insanların ona çok yüz vermelerinden olmustur
Bazı kadınlar bulunmazdır eşsizdir. Katılamıyorum
Bunu kusura bakmasın kadınlar yapıyor. Hatta yüzde 99 diyebilirim.
Hiç bir sebebi yok ya herkes balon olmuş bi iğne batırsan fıs yani herkes kendini dev aynasında görüyor ben dengimi bulamadım henüz.
Aşağılık kompleksi ve yetersizlik olabilir
Bu ise sorun yok karşı tarafa çünkü illaki yüzleşiyor. Bence yükseklik kompleksi daha yıkıcı o kişi için.
kacan kovalanır kovalanan kacar muhabbeti
Narsist bencillik ego ...,🥂
Duvara toslayana kadar o hava civa :d
Şımardıkları için ilgi ilgi
Daha kolay ulaşıp bulunabiliyor… 🤷🏼♀️😅
Ego eziklik geniş yelpaze seçeneği
Gereksiz özgüven
Hava 1500 ama çabuk sönüyor😜
Zamanla evet halksınız
Dogru..
Burnu havada erkeklerde var
Totosunun fazla kaldırılmış olması