Yapay zekayla ilgili bir projede sorumluydu biraz onun hakkında konuştuk ama sohbet sona erir sandım ama hergun mesaj atıyor ama yani bilemem erkeklere de güven olmaz
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelle
Amerikalı bir çocukla tanıştım hergun mesaj atıyor sebebi ne olabilir?
Ben maltaya gidiyorum gelecek ay 3 ay dil kursuna hem ingilizce konuscavım sürüyle insan olcak hemde üstüne kurs almıs olcam gelişirmi sence konusmam yoksa yine benden bi b0k olmazmı 😂
Öğrenirsin ya ama telefonunu İngilizceye çevir ben bile ogrendiysem yani kelimeleri ama telefonunda bir sürü yabancı arkadaşın olsun sürekli konuş en iyi konuşularak öğreniliyor bide yabancı film çok iyi oluyo kelimeleri telaffuz etmek için. Ama erkeklerin işi bir tık daha zor çünkü arkadaş bulduğum uygularda kizlar bir sürü arkadaş buluyo ama erkekler yakışıklı felansa biraz gösterişliyse bulabiliyo bide Avrupa ülkelerinde yaşayan erkeklere daha çok mesaj gidiyo
Evet büyük oranda boyleler maalesef ama bu biraz çekingen ve zaten çok meşgul sürekli ders calisiyo ama yinede güvenmiyorum tabi hiç daha cinsellik lafı felanda acmadi
Sadece vajinam yok hayatım her kızın vajinası var niye getiremiyorlar adamlari ayaklarına. marifet vajinada olsa ülkede melez çocuk kaynar bunu sende bende biliyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne güzel dilini geliştiriyon keske banada her gün amerikalı kız yazsa of cok sanslısın
Mesajına bakmadım dün geceden beri bu soruyu sorarken tekrar mesaj attı 😂
Bizim türk kızları cidden cekilmez ya 😂😂
Ama arkadaşız yani sen arkadaşınin mesajına bakmadiginda olur hani bir şey yokki ve eminim zaten başka kızlarla da konusuyo
Sana türkçemi yazıyo
Yo ingilizce
O zMn konus işte dilini geliştir ingilizce seviyen ne?
Baya geliştirdim sesleri anlamıyorum ama yazıları anlıyorum telaffuz edemiyorum ama kelimelerin çoğunu öğrendim
Banada ögret be😂
Ben hiç ders felan çalışmadım tamamen insanlarla konuşarak öğrendim
Ben maltaya gidiyorum gelecek ay 3 ay dil kursuna hem ingilizce konuscavım sürüyle insan olcak hemde üstüne kurs almıs olcam gelişirmi sence konusmam yoksa yine benden bi b0k olmazmı 😂
Öğrenirsin ya ama telefonunu İngilizceye çevir ben bile ogrendiysem yani kelimeleri ama telefonunda bir sürü yabancı arkadaşın olsun sürekli konuş en iyi konuşularak öğreniliyor bide yabancı film çok iyi oluyo kelimeleri telaffuz etmek için. Ama erkeklerin işi bir tık daha zor çünkü arkadaş bulduğum uygularda kizlar bir sürü arkadaş buluyo ama erkekler yakışıklı felansa biraz gösterişliyse bulabiliyo bide Avrupa ülkelerinde yaşayan erkeklere daha çok mesaj gidiyo
Evet onun bende farkındayım kızlar cok rahat arkadaş bılup dilini geliştirebilirken bizim işimiz zor
Ve çoğu kız Türklere kapatıyodu mesajını o kullandığım uygulama da işiniz gerçekten zor yanu
Ama ben maltada olcam😂
Kullan işte bunu edinebildiğin kadar arkadaş edin sosyal medyadan ekle numaralarını al
Onların kültürü ile bizimki uymaz. Sevgili olsanız bile anlaşmanız zor.
Evet ya onlar çok farkl
Elli kişiyle beraber oluyorlar, sadakat yok, cinsellik odaklı oluyor ilişkileri. Yani hepsi böyle değil ama büyük oranda böyleler.
Evet büyük oranda boyleler maalesef ama bu biraz çekingen ve zaten çok meşgul sürekli ders calisiyo ama yinede güvenmiyorum tabi hiç daha cinsellik lafı felanda acmadi
Hoşlansan bile ciddi düşünmesi zor.
Aşkım ben mantigimla hareket ederim zaten ciddi düşünmezse arkadaşım olarak kalır asla da yüz vermem diğer türlü
Siz bilirsiniz.
senş s.. kmek istiyor
Sizde herşeyi oraya çekiyorsunuz ya
baska ne fonksiyonun var ki
Anlatınca kafanın basacagini bilsem anlatırım 😂😂 şu kelimelerin herşeyi ortaya koydu
lan bi vajinan var onu cikarsan geriye senden ne kalir kekoya bak..
Sadece vajinam yok hayatım her kızın vajinası var niye getiremiyorlar adamlari ayaklarına. marifet vajinada olsa ülkede melez çocuk kaynar bunu sende bende biliyoruz
sen ne zirvaliyorsun ya tek fonskiyonun belli onu da kullanmiyorsan o senin beceriksizligin..
Erkek erkektir her zaman yapar abazalıgını
Aynen ya dünyanın her yerinde aynı