İlişkimde gelecek göremiyorum ne yapmalıyım?

2 yıllık bir ilişkim var ben ilişkim için herşeyi yaptım herşeyi göze aldım çok yalvardım ağladım haklı ya da haksız en son bir olay oldu ve ipler koptu evde aramızda ufak bir tartışma çıkarttı durduk yere ablam evdeydi ve benim ağladığımı görünce sevgilimle kavga etti ve sevgilimi o kavganın aleviyle evden çıkartmak zorunda kaldım ablamda kovdu yoksa kavga durulmayacaktı kapıdan çıkarken bana hadi ordan git dedi ben hiç bir şey yapmamışken beni bu kadar kolay gözden çıkartışı beni çok yaraladı 15 dk sonra mesaj attı ablan özür dilesin yoksa bir daha beni arama hadi ordan git diye bende özür diletmedim ablama beni sinirle öfkeyle de olsa çok kolay gözden çıkartıyordu çünkü şimdi bir kaç defa buluştuk konuştuk karşılıklı hak verdiğimiz oldu ama ilişkimizde bir gelecek göremiyoruz o beni sürekli sıkıyor darlıyor 2 senedir arkadaşlarımla kafede bile oturmadım bende bu konuda değişmesini söylüyorum zaten üstüne hiç tatlı dilli bir insan değil çok agresif ve bu konuda değişmeyeceğini eski sen olsan kabul ederdin artık beni böyle kabul etmiyorsun sen beni sevmiyorsun gözden çıkarttın gibi cümleler kuruyor çok ağladı sızladı peşimde ama asla bu huylarından vazgeçmeyeceğini söylüyor bende böyle bir evlilikte mutlu olamam geleceğimiz yok olarak görüyorum biraz zaman verdik kafamı toparlayıp konuşmaya çağıracağım mantığım ayrıl diyor kalbim kal diyor ne yapmam lazım lütfen empati yaparak cevap verin

İlişkimde gelecek göremiyorum ne yapmalıyım?