Birlikte olduğum insanla bir gelecek göremiyorum ama ondan kopamıyorum da, ne yapabilirim?

Kendisiyle 6 yıldır beraberiz. Bu 6 yılda ayrılıp barışmalar tabi ki oldu. Kendisi biraz idealist, yönetmeyi seven ve çok dediğim dedik biri. İlk yıllarımızda zaten ergendik aslında, son 2 yıldır cidden ilişkş gibi ilişki yaşıyoruz. Bu 2 yıllık süreç başta bize iyi gelse de artık iki tarafta birbirini tatmin edememeye başladı. Ve ben son 1 yıldır ciddi boyutta ilişkiden zaman zaman eahatsızlık duymaya başladım. Dediğim şeylere çok ani tepki verebiliyor, söylediklerimi anlamsız buluyor, her şeyi abarttığımı düşünüyor, bazen çok fazla yeriyor. Bu durumu defalarca konuştuk. Fakat benim kişiliğim bu biliyorsun diyor.(birçok arkadaşına karşı da böyle) Ben mi acaba her şeye çok alınganlık yapıyorum diyorum, belki de öyleyimdir ama sonuç olarak son zamanlarda hep umarım ilişkimiz ciddi noktalara ilerlemez diye düşünüyorum. Bir ömrümü bu kadar kaba biriyle geçiremem diye düşünüyorum. Peki neden ilişkine son vermiyorsun derseniz, bilmiyorum. Alışkanlık. Hayatınızda koskoca 6 yıldır bulunan birini kolayca silemezsiniz. Hani imkansız gibi geliyor bana onsuz bi hayat. Sevgili olmasak dahi hayatımın bir noktasında bulunmalı gibi hissediyorum hep. Ama bu şekilde de mutlu olduğum söylenemez. Durmadan öğüt veren, her yaptığının doğru olduğunu savunan, ve benim hayatımın da kendi kafasında kurduğu şeylerle uyumlu olmasını bekliyor. kısacası kafam çok karışık
Birlikte olduğum insanla bir gelecek göremiyorum ama ondan kopamıyorum da, ne yapabilirim?