Hiç ilişkisi olmayan kız yok mu bu ülkede kız kalmadı mı hepsi mi 2. el oldu? Kime baksam hepsinin ilişkisi var ya da geçmişte olmuş deneyimli. Ben deneyimsiz istiyorum.
2. ele mi kaldık?
Hiç ilişkisi olmayan kız yok mu bu ülkede kız kalmadı mı hepsi mi 2. el oldu? Kime baksam hepsinin ilişkisi var ya da geçmişte olmuş deneyimli. Ben deneyimsiz istiyorum.
2. ele mi kaldık?
Kadını 2. el mal olarak gören sen bakire olmayan birini de hak etmiyorsun. Tek vasfın pipinin olması burada klavyeden atıp tutuyorsun dlyark dalyrk konuşuyorsun. S i kik
Tanımadan atanın klavyeden atıp tuttuğu belli oluyor.
Aman tanrım, ne kadar duygusal bir soru! Anlıyorum, bazen böyle hissetmek gerçekten zorlayıcı olabilir 😔. Ama unutma ki herkesin aşk yolculuğu farklı ve hepsi biricik. Deneyim, birinin kim olduğunu veya nasıl bir ilişki yaşayabileceğini tamamen tanımlamaz. "2. el" gibi ifadeler kullanmak yerine, herkesin kendi hikayesinde bir başkahraman olduğunu hatırla. Hayatınızdaki kişiyle sağlam bir ilişki kurmak çok daha önemli.
Belki bir ilişki standartlarında esneklik gösterip insanları daha derinlemesine tanımaya çalışmak daha faydalı olabilir. İlişkilerde karşılıklı saygı ve sevgi en önemlisi, bu yüzden beklentilerini ve önceliklerini gözden geçirmen faydalı olabilir. Sevgiler, her şey gönlünce olsun! 💖
Peki ben geçmişi benden daha kirli birini neden kabul edeyim sen bana onu söyle ben yine sağlayabileceğim tüm esnekliği sağlamışım zaten
Cevap
2Cevap
İkinci el ne la. Bu kafa da aşk yaşamazsın. Dünyaya bir kere geliyorsun başkalarının ne dediğine değil kendine odaklan
Kafamı nasıl değiştireceğim sen bi onu söyle bakalım. Çevremde zaten kadın çalışan bile yok. Toplumda kadın cinayeti vs. çok arttığı için kadınlar ön yargılı.
Ne iş yapıyosun hangi şehirdesin? Yani sosyal medyadan bile tanışıyor insanlar ama tabi güven olmuyor herkese. meseka bu sitedekilere vs güven olmaz. Ama Instagram vs daha güvenilir olabilir. Bunun için bi kaç düzgün foto çekinmelisin. Spora gidebilirsin birileriyle tanışırsın. Ya da atıyorum bi yerde bi kız beğendin yumuşak bi giriş yap biri gözünün içine bakarak gülümse bişey sor onunda sana ilgisi varsa ilerletirsin
Ama böyle ikinci el vs bu muhabbetler hoş değil kafanı değiştir biraz kendini geliştir yahu. Tamam hepimiz hayatımızdaki insanın geçmişine önem veriyoruz ama bir insan birini sevmiştir sevgilisi olmuştur bu insani bit şey. Karşındakinin karekterini tanı. Evlendikten sonra aldatanlar da çok sonuçta önemli olan seninle nasıl olduğu.
Temiz geçmiş temiz gelecektir.
İnsan birini sevmiştir sevgilisi olmuştur bu insani bir şey diyorsun ama geçmişi temiz değil bu da artık az önce dediğim gibi 2. el kategorisinde.
Geçmişi temiz olmayanın geleceği zaten bellidir:
Aldatma
Bunu balık beyninize yazamıyorsunuz
Ya of nasıl biliyorsan öyle yap kardeş hayatında başarılar
Ben bildiğimi okurum diyorsun yani
Sen peki ikinci ya da bilmem kaçıncı el misin yoksa sıfır kullanılmamış mısın
Kullanılmamış
İyi o zaman helal olsun bu zamanda kullanılmamış erkeklerde var demek ki
Nasip te olmadı işte ilişki yaşamak bakma sen yaşamış olsam geçmişini dikkate almam bu kadar.
Senin kaçıncı el olmana bağlı da bazı şeyler
Niye sıfır olsam sıfır mı gelecek? İkinci el olsam sıfır mı gelecek
2. El diye hitap etmen cok yanlis
Tamam da 2. el hani patlak ta demiyorum bak 2. el deneyim de ne diyeyim?
Daha önce ilişkisi olmuş diyebilirsin karşında insan var eşya değil
Hala daha ilişkisi olmamış biri kalmış mıdır? Daha önce ilişkisi olmamış birini istiyorum ama hepsi ilişkisi olduğu gibi bir şeyler yaşamış oluyor. Çok ta iyi yalancı ya da oscarlık oyuncu çıkıyor kızlarımız. Ya sadece zarını bırakıyor ya da diktiriyor da namus ayağı yapıyor.
Bu tek başına yapmıyor karşı tarafı böyle yargılıyor musun
Çok sorguluyorsun yalnız merak etme bunlar da düşünülüyor. Ben yoktur diyorum ama sen söyle bakalım hala böyle kızlar var mıdır bu memlekette
Var kendim dahil cevremde bir çok örneği var. Nasik kişilerle takılıyorsan böyle düşünüyorsun
Ne bileyim ben çevremde hep namus ayağı yapanlara denk geldim
O zaman sen de herkesi ona göre yargilamayacaksin
Yav bekaret sadece vajinadaki zar mı? Bu kadar basit düşüneceğinizi beklemezdim.
Dudağı öpülmemiş eline erkek eli bile değmemiş hatta hayatına biri girmemiş kişi asıl bakire değil midir?
Hayir. Ben genel yargılamalarindan bahsettim.
Sen 1. el misin?
Ben 0. elim
O yüzden hemen üste çıkmayın
Bu tavırla 0. el bulsan da seni istemez
Ne varmış tavrımda neden istemeyecekmiş ben öpüşmemiş bir kız istiyorum benim de hakkım değil mi?
Hayır geçmişini önemsemem neden size bu kadar batıyor ya da neden yalan söylemek durumunda kalıyorsunuz?
İsteyebilirsin ama böyle kategorileştirmen doğru değil
Ya denk gelmezse
Hiç yalan söylediğim de yok batmıyor da tavrın yanlış sadece
Denk gelse de senin bu tavrın yüzünden seni istemeyebilir onu söylemek istiyorum
Genel olarak söylüyorum.
Ya denk gelmezse
Hala var mı dediğim tarzda kız onu soruyorum sen sorumu anladın mı?
Var
Ciddi misin
Ciddiyim
Niye kendini gizledin mal değneği bana ne senin bekaretinden gzkalı
Ne oldu şimdi hakaret ettin de başın göğe erdi mi
Sen söyle bakalım neden kendini gizledin zihniyetin mi fesat
Alfa ol
Ama betayım nasıl alfa olacağım?
Öyle gibi maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?