Uzun İlişkim İlgisizlikten Dolayı Bitti Ne Yapmalıyım?

5 Yıllık ilişkim ilgisizliğim sebebiyle kız arkadaşım tarafından yaklaşık 2 ay önce bitirildi. İlk başlarda çok ısrar ettim görüşmek istedim ama sadece ayrıldığımız gün görüştük ondan sonra oturup konuşmayı hiç kabul etmedi. İtiraf etmek gerekirse biraz rahat davrandım ilişki içerisinde hani sadece özel günlerde sürpriz yaptım, sık sık onu görmeye gitmedim veya başbaşa bir yemek yemedik vs vs. Ama ilk uzun ilişkim olduğu için biraz da toydum açıkçası onu karşılıksız olarak çok seviyor, ondan hiçbir beklenti içinde olmadığım içinde onun da benim gibi düşündüğünü varsayıyordum ta ki geçen sene bu konularda ilk kavgamızı edip ona dikkat edeceğime dair söz verene kadar. Geçen seneden şu 2 ay öncesine kadar da onu ikna edecek kadar kendime çeki düzen vermediğimi düşündüğü için benden ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldı da. Onu çok seviyorum çok anılarımız var çok özlüyorum bu yüzden de hazmedemedim ve ayrılığın başlarında çok ısrar ettim aradım mesaj attım biraz darladım kısacası. Hiç konuşmayalı 1 ay kadar oldu ve ilk defa bu kadar ayrı kaldık hani o da beni çok sever gözlerimin içine bakarken kaybolurdu karşılıklıydı yani sevgimiz. Hala çok seviyor, özlüyorum bu yüzden de 2 aydır şikayetçi olduğu her konuda kendime çeki düzen verdim ve artık bu ilişkiyi bu halimle daha iyi götürebileceğimi ona göstermek istiyorum sizce biraz geri durup onunda özlemesine fırsat mı vermeliyim yoksa üzerine gidip bak ben artık eskisi gibi değilim diye göz önünde mi olmalıyım. Ya da başka bir düşünceniz varsa nedir?(olayları bu kadar özetleyebildim emin olun dahası da var ama ayrılık aşamasında ki sebep ve gidişat burada ki gibi)

Uzun İlişkim İlgisizlikten Dolayı Bitti Ne Yapmalıyım?