5 Yıllık ilişkim ilgisizliğim sebebiyle kız arkadaşım tarafından yaklaşık 2 ay önce bitirildi. İlk başlarda çok ısrar ettim görüşmek istedim ama sadece ayrıldığımız gün görüştük ondan sonra oturup konuşmayı hiç kabul etmedi. İtiraf etmek gerekirse biraz rahat davrandım ilişki içerisinde hani sadece özel günlerde sürpriz yaptım, sık sık onu görmeye gitmedim veya başbaşa bir yemek yemedik vs vs. Ama ilk uzun ilişkim olduğu için biraz da toydum açıkçası onu karşılıksız olarak çok seviyor, ondan hiçbir beklenti içinde olmadığım içinde onun da benim gibi düşündüğünü varsayıyordum ta ki geçen sene bu konularda ilk kavgamızı edip ona dikkat edeceğime dair söz verene kadar. Geçen seneden şu 2 ay öncesine kadar da onu ikna edecek kadar kendime çeki düzen vermediğimi düşündüğü için benden ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldı da. Onu çok seviyorum çok anılarımız var çok özlüyorum bu yüzden de hazmedemedim ve ayrılığın başlarında çok ısrar ettim aradım mesaj attım biraz darladım kısacası. Hiç konuşmayalı 1 ay kadar oldu ve ilk defa bu kadar ayrı kaldık hani o da beni çok sever gözlerimin içine bakarken kaybolurdu karşılıklıydı yani sevgimiz. Hala çok seviyor, özlüyorum bu yüzden de 2 aydır şikayetçi olduğu her konuda kendime çeki düzen verdim ve artık bu ilişkiyi bu halimle daha iyi götürebileceğimi ona göstermek istiyorum sizce biraz geri durup onunda özlemesine fırsat mı vermeliyim yoksa üzerine gidip bak ben artık eskisi gibi değilim diye göz önünde mi olmalıyım. Ya da başka bir düşünceniz varsa nedir?(olayları bu kadar özetleyebildim emin olun dahası da var ama ayrılık aşamasında ki sebep ve gidişat burada ki gibi)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Konusarak halledebilirsin ama kadinlara ilgisiz birakmak hos bisi degill vakit ayirman ilgilenmen gerek
O konuda pişmanlık duyuyorum zaten ama işte geç kalınmışlık kötü hissettiriyor hele ki hala severken
Yanlış yoldasın birader, dünyadaki ilk kız da değil son kız da o olmayacak.
Unut, hayatına bak, işine gücüne yoluna bak, daha iyileri mutlaka karşına çıkar.
Zaten ısrardan fayda gelmediğini anca onu boğduğumu anladığım için 1 aydır 'hayırlısı' diyorum sadece ama inan kalbim onu istemese çoktan unutur yoluma bakardım reis ben biraz da pişmanlık yaşadığım için kolay değil unutmam :/
Kalbin istemesi diye bir şey yok kardeşim, kafanda bir kadını belli bir yere koyuyorsun, iyi bir şekilde kodluyorsun ve tek kadın o sanıyorsun. Muhtemelen sana şimdi en ideal kadın gibi geliyor, tam evlenilecek kız falan :D
İşin aslı bundan çok uzak, muhtemelen başkasını bulmuştur ki bir kadın başkasını bulmadan kolay kolay ayrılmıyor ;)
Sevgimden bağımsız konuşuyorum öyle bir kız değil reisim hani başkasını buldu da ayrıldı vs diye düşünmem ki zaten ortak arkadaşlarımız vs var olsa duyardım bizim ki tamamen ilgisizlikten bunalan ve bana bunu söylediği halde benden bir adım görmeyen ve ayrılan kız senaryosu yani daha detayları da var ama bana sunduğu sebepler bunlar
Birader bir kadın bitirdiyse tamamen iletişimi kes, bana geri dön dülay seni çok seviyorum falan kendini rezil etmenden başka bir şeye yaramaz, başkası olsun veya olması önemli değil, hayatına bak, sen kendi yoluna bak, gelirse gelir, gelmezse seninle o yolu yürüyecek çok kadın olur, yeter ki sen kaliteli düzgün insan olmaya çalış.
Eyvallah abi dediklerin doğru tabi haksız değilsin ama henüz daha taze olduğu için mantığım değil duygularım ağır basıyor umarım gönlümüzce olur her şey
Sana bi tavsiyede bulunayım, redpill'i araştır, bak youtube da bir çok video var, hem bu konuda sağlıklı düşünmeye başlarsın, hem genel olarak olaya bakış açın değişir.
Teşekkür ederim abi
Kesinlikle git konuş.
Nasıl mesela
her şey düzeltmek için geldim değişip geldim de ona.
Geleyim mi, Geliyorum, Değişicem değil de Geldim ve Değiştim de diyorsun yani. Yani buna benzer bir konuşma geçtiğinde aramızda ilişki bittikten sonra mı cevabını almıştım ama.
Kız ister istemez dolmuş taşmış haklı yani oda
Peki sen anlattıklarımı yaşayan bir kız olsaydın sana atılan adıma karşılık verir miydin veya bana söylediklerini sana uygulayan eski sevgilinle ilgili ne düşünürdün mesela binevi empati kur
Ben istemezdim ya tekrar
Teşekkürler :D
önüne bak
Git konuş bence
Yanına giderken yazdım görüşelim diye ama istemediğini ve evde olmadığını gelsem de görüşmeyeceğini söyledi
Sen yinede git
Kendisi öğretmen olduğu için öğretmenler gününü kutlamak bahanesiyle görüşmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum emrivaki gibi olur mu diye
Yok yok konuş
Unut gitsin
Kanka o zor işte