Bir erkeğin karısına küfürlü konuşması normal mi a... karısı öküz gibi konuşmalar 18 yıllık evliyim daha önce böyle şeyler duymadığım için
kendi kendime düşünüp gururuma yediremiyorum
Bir erkeğin karısına küfürlü konuşması normal mi a... karısı öküz gibi konuşmalar 18 yıllık evliyim daha önce böyle şeyler duymadığım için
kendi kendime düşünüp gururuma yediremiyorum
Normal zamanda küfür asla edilmemeli , kişiliği zedeler. Çünkü insanın fıtratında güzel sözler duymaya ihtiyacı vardır. Ama tabii ki söz konusu seks olunca herkesin ilgisi zevki farklı küfür edilip tahrik edilebilir seviliyorsa.
bir erkeğin karısına ana avrad sövmesine o kadar sinirleniyorum ki, bide vurur falan diye de ses çıkarmayanlar oluyo. ses çıkaranlara da " sus o senin kocandır sesini çıkarma" deniliyo. Çok kötüsün ve bunu normalleştirmeyin aklı başında birisi böyle şeyler yapmaz.
Kaba davranışlar insanın içinde bastırılmış duyguların dışa vurum şekillerinden birisidir. Eğitimli bir insan değilse, düzelmesi uzun yıllar alır. Nezaketen söyleyin, bu sözler beni incitiyor diye, düzelmiyorsa aynı düzeyde karşılık verin.
Tabii ki değil, psikolojik şiddet ve hakaret boşanma nedenidir. Yatakta olabilir, o da sadece kadının hoşuna gidiyorsa, bundan tahrik oluyorsa olabilir. Günlük hayatta kabul edilebilir bir şey değil.
Cevap
61Cevap
Senin yerinde olsam ben de ona küfür ederdim
Size çoğunluk özellikle kadın çoğunluk boşan diyecek. Çünkü onlar padişah kızları.
Benim size tavsiyem, bunun bir sorun olduğunu ve tatlılıkla çözüme kavuşturmak gerektiğini söylemelisiniz.
Israrla böyle devam edin. Eğer düzelmiyor ise sonucuna katlanacağına dair sert söylemde bulunun.
Yazıklar olsun eşinize. Yuh artık ona. Hemde aradan 18 yıl geçmiş. Biliyormusunuz hakaret ve beddua direkt boşanma sebebidir. Bir defalık konuşmalarınızı telefona kaydetmeniz yeterli bunun için. Hakim boşar ve ayrıca kocanızda bayağı bir ceza alır. Direkt nafakayı alırsınız yani..
Yazık eşinize zavallı gözüyle bakıyorum ben.
Kadınlar yıllarını veriyorlar, saçlarını süpürge ediyorlar, soyadlarını memleketini değiştiriyorlar yine de bu analarının kuzusu erkeklere yetmiyor
Nereden çıktı bu küfür diye ağzının payını ver bir daha yaparsa da anlayacağı yoldan cezasını kes onu da sen bilirsin artık abla
Tabi ki normal deyil mutlaka o da küfürlü bir ortamda yetişmiştir insan ne gördüyse onu uygular, kırgın davranın, üzüldüğümüz ifade edin bu tür konuşmalardan hoşlanmadığınız ifade edin
Hiç hoş değil evlilikte saygıyı yitirirseniz sevgide kalmaz. Anlayana kadar anlat anlamiyorsa anlayacağı dilden konuş. Kimse hakareti küfürü haketmez
Hiç hoş birsey değil, tamamen kendini senin gözünde bitirip kendini aşağılandırıyor. Ben bile okuyunca tiksindim kendisinden. Kalıbının adamı değil işte. Çok normal hissettiklerin.
18 yılda ilk küfürlü ise adamı bu kadar daralma evet hoş değil ama günümüzde envai çeşit dertle uğraşıyoruz hepimiz. tekrar eden bir şeyse konuş engelle
Bunun yıllarla alakası yok kişilikle alakalı o bi kere kime nasıl ne konuşacağını bilmeden konuşmuş yani bildiğin hödüklük yapmış üzüldüm senin adına 😔
Bazıları bunu yapıyor arkadaşlarımdan yapan var.. telefonda konuşuyor ananı avradını... Senin diyo karısına yengede gülüyor. Hem diyen hem duyan garip geliyor bana
Bu durumdan hoşlanmadığını ifade et kendisine yine olmuyorsa belki annesine babasına söylemeyi deneyebilirsin
İnsanlar normalde küfrede bilir ama şahsına etmesi hoş olmamış, bunu onunla konuşman gerekiyor.
18 yil sonra bu soruyu neden sorduguna bagli aslinda
18 yıllık evliyim ama eşim daha 2 gün önce küfretti 18 yıl önce söylediği bir şeyi bugün buraya gelip konusunu açacak değilim sanırım 😇
Böyle ne dediğini bilmeyen birine katlanamam sanırım, bir süre iletişim içinde olma belki ne yaptığının fakrına varır.
Ayrılamayacagını düşündüğünden ve senden sıkılıp, değer vermediğinden küfür ediyor. Bence tartıs onunla. O ne öyle saygısızlık
Normal degil saygı ve sevgi bitiyor sanırım bi zaman sonra iliskilerde. Genel olarak +35 olarak hep bu sorun oluyor
normal degil
Yanlış yere yazdın sanırım
Normal değil aynı şey başıma geldi seni bırakıyorum deyince yalvarıyor söz veriyor yapmayacağım diyor bilmiyorum.
a... karısı olmaz işte burada sıvamış kocan denen adam bu tür adamlar sx sırasında karısına farklı sıfatlar takar
Bende 6 yıllık evliyim benimkide aynı. Bende altında kalmıyorum bende ona ediyorum. Evden hadi ordan ediyorum sonrada
S! kt! r ediyorum
Hayır günlük yaşamda küfür edemez. Kavgada hiç edemez. Ben edebilirim 🤭
18 yıl önceki gururun neredeydi. yani bu küfürler durduk yere mi başladı yoksa sen yenimi rahatsız olmaya başladın
Öküzlüğü 18 yıl sonra ortaya çıkmıştır. Tavrını koy ortaya
Çok ayıp saygısızca kelimeler normal değil eşi diye böyle hakaret etmeye hakkı yok
Onun hayatında bi başlası var. Sen batıyorsun ona şu an.
Hayatında birisi olması için ilk önce dışarı çıkması elinden telefonu bırakmaması gerekiyor diye düşünüyorum 🤔
İşi gücü yok mu? Yan gelip yatıyor mu? Eline telefon da mı almıyor? Sanırım alışveriş için hizmetçi, getir-götür ve resmi işler içinde makam şoförü mü kullanıyorsunuz?
Sözlü şiddete giriyor ve hiç hoş değil hoşuna gitmediğini kesin bir dille belirt bence
Tatlı dille uyarmalısın bir de ağzını dilini bağlamak için dualar var onları uygula
Bir sorun oldugu belli , birden bire olacak sey degil cunku, bunu ona sorman onunla konusman lazim
Adeti olan bi şey değilse ya aldatıyo ya da frontal lobda tümör var ya da dümdüz öküz bilemedim
Kocanın terbiyesizliği seninle hiçbir ilgisi yok ama buna katlamak zorunda değilsin unutma
Kendi şeyine koyması da ayrı bi ironi. Normal olan bir şey değil tabii ki.
Bence net bir şekilde küfür etmemelisin de yani konuşma yap onunla ciddi oldugunu belirt senin ciddi oldugunuda anlasın kendisini düzeltmeye başlar diye umuyorum
Ayrılma sebebi insan karısına öyle mi davranır ya ne biçin erkekler var erkekler ama adam değiller canım dese nolur ölür mü öküzz
Karaktersizilk üzücü bi durum uyarın bence yola getirin ya da
Bir anda başladıysa başka birşeyler var olabilir küfür yatakta olur
yani dogru degil de ne dedigi de onemli de neyse gizli olmasn sormak isterdim birkacsey
Sizi üzecek ve size hakaret olarak ve ailene küfür ediyorsa haksız
Boşanma sebebi. Düzeniniz bozulmasın diye bu adama tahammül etmek zorunda değilsin. Boşa gitsin
Allah bilir sen neler konuşmuşsundur ona karşı
kadina siddeti savunan bi davar daha
@fhjvvbhhjh edepsizlik yapma şiddeti savundum mu ben * . cık... sktr git... orspu kadın jhakları diye diye ya zşllileri bu hale geldiniz
Değil tabi ki eşisin nasıl ağzını bozuyor inanılmaz gerçekten
Küfür genel olarak kişinin kendine saygısızlığıdır zaten.
Uyarmadın mi bu konuda neden göz yumuyorsun ki bu duruma...
Bende onun a... Terbiyesiz adam bir saniye daha tahammül edemem..
Bu soruya burada sorman değil eşinle rahatsiz olduğunu söylemem gerekiyor diye düşünüyorum
Normal değil bir kadına tatlı dil güzel söz söylemek lazım ne öyle Ergen gibi
Degil sadece yatakta kalmali bu durum hayatin her kosesine sirayet ederse olmaz
Dikkat, ardından fiziksel şiddet gelebilir. Şiddet başlarsa da bil ki asla bitmez. İstediği kadar söz versin. Asla bitmez. Tavrını şimdiden al.
Ablacım erkekler böyle işte. Zaman geçtikçe o ilk zamanki hallerini kaybediyorlar. Takılma dengesiz de geç. Allah dayanma gücü versin üzülme
Bunu soracak kadar düşük Iq'luysan normaldir. Nasıl insanlar var a*q
Artık eski eşiniz olma vakti gelmiş onu izah etmek istemiş
Bu insanı sevmemelisin biliyorsundur umarım ayrılırken de al gördün.. dersin
Çok küfür olan yerde pislik vardır hayır gelmez.
18 yıllık hayatını paylaştığı insana böyle kaba davranmak hiç hoş değil
Kusura bakma eşin 5 para etmezmiş, bir erkek kadınım dediğine küfür etmemeli hatta hiç bir kadına küfür edilmez.
Ne güzel 18 yil bende istiyorum evliligim o kadar çok sürsün
Abla ben 19 yasindayim yeni evliyim sorunlar var ilk bas oldugu icinmo cok aorun var nasil cozcem
Birbirini tanımadan evlenen eşlerde oluyor genellikle ama bu devirde tanımadan evlenen yoktur diye düşünüyorum
Yok bi senedir tanıyorum esimle aram cok iyi fakat kaynanm gile kötü
O yine iyi babam annem hep şerefsiz adi derler Allah bana öyle diyebilecek erkek denk getirmesin amin
Asla normal degil. hadi yataktayken bazi argo kelimeler olur ama normalken asla olmamalı. biraz saygılı olmalı bence
Değil sana karşı sevgisi kalmamış çocuğun varsa bu durumdan etkilenebilir.
Ye yaragi sustur. mesela a q derse gel lan oky de. sussun. baskasina da yazık mi böyle de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?