Eşim bana çok küfürlü konuşmaya başladı eskisi gibi değil bide herşeyimden şikayetçi beni mi istemiyor?

Son bir kaç aydır çok fazla küfürlü konuşuyor saygisi sifir tartışma da bile en aşağılayıcı en hakaret dolu kelimeleri söylüyor küfürler zaten en ağırlarini söylüyor milletin yanındada en ufak şeyde bile hemi şikayet etme halinde yani beni eziyor devamlı milletin yanında kötü davranıyor eskiden böyle değildi yani ben ona çok güzel davranıyorum ben onu el üstünde tutuyorum ama karşılığını kötü bir şekilde almaya başladım acaba benden mi sıkıldı sevmiyor mu da böyle davranıyor artik boşanmaya mi çalışıyor ki başkasının olması imkansız ama çünkü o konu da güveniyorum öyle bir şey yapmaz telefonu herşeyi ortada gizlisi saklısı yok zaten işten eve evden işe ama niye yapmaya başladı bilemiyorum ben ona canım cicim dedikçe ben hayvan muamelesi görüyorum hiç kırıldım mi üzüldüm mü umrunda olmuyor asla özür dilemek için yanaşmaz ben yanaşirim özür dile diye öyle özür diler?
Eşim bana çok küfürlü konuşmaya başladı eskisi gibi değil bide herşeyimden şikayetçi beni mi istemiyor?