Kızlık soyadımı da kullanmak istemem hakkım değil mi?

Merhaba arkadaşlar evlenirken eşimin soyadının önünde kızlık soyadımıda kullanmak istedim yani iki soyismimide kullanacaktım fakat eşim buna tepki gösterdi bende bunun kendi kararım olduğunu söyledim eşim böyle bişeye izin vermeyeceğini söyledi bende onun iznine bağlı bi durum olmadığını söyleyerek iki soyisminide kullanmaya başladım şimdi boşanmak istiyorum bunu boşanma davasında sebep gösterebilir miyim?

Güncellemeler
+1 yıl
Ne kadar saçma yorumlar var gerçekten bir kadının iki soyisminide taşımak istemesi neden kötü bişey gibi algılanır? Bu kişinin kendi tercihi yok o adam senden kurtulmuş falan yazanlar inşallah başınıza bin beteri gelirde görürsünüz bu kadar saygısızlık görmedim küstahça yorumlarınızı kendinize saklayın edebimle soru sormuşum saygısızca yorumlar var hepiniz kadın düşmanısınız kınayan ve buraya hakaretvari cümle yazan insanların başına bin beteri gelsin
Güncellemeler
+1 yıl
Bi çok saçma ve haksız bulunduğum yorumlardan sonra beni anlayan hak veren insanlarda varmış hepsine teşekkür ediyorum bu meseleden dolayı boşanmıyorum bunuda eklemek istiyorum bu sadece çok basit bir tartışmamızın örneği karşımdaki insan beni baskı altına almaya çalışan, benim düşüncelerime değer vermeyen her fikrimi ona danışmam onun kontrolünde olmam gerektiğini savunan öfke kontrolü olmayan saygısız narsist bir adam ve bu yüzden boşanma aşamasındayım yargısız infaz yapmayın..
Kızlık soyadımı da kullanmak istemem hakkım değil mi?