Panelden diğer tüm bilgilerine erişmiştir. Geçmiş olsun
0
12 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Bu arada ibana gerek olmadan ad soyad bilgisinden tüm her şeye ulaşılıyor. Panel de herkesin elinde var 10 yaşındaki veletler bile girebiliyor. Ama korkma tehdit ederse polse gidersin onun panele erişmesi de suç.
Biri şehir söylemedi isen bulamaz demiş şehir olmadan da çıkıyor. Hatta senin adını bilse anne adını bilse bile bulabilir. Soyadsiz bile bulunabiliyor. Gelişmiş paneller var. Yani birini dolandırımadi isen peşine düşmez, foto attıysan tehdit etmez çünkü kendisi de polislik olmak istemez neden attın?
@Turşu90 soyadı benzersizse direkt çıkar. Ve zaten sohbet edilmişse bir yaşını da öğrenmiştir seçenekler azalır. Spesifik isim soyisim değilse o kadar sonuç çıkacağını sanmıyorum
benzersiz soyismi yoktur herhalde sadece aşırı zenginlerde olur öyle soyisimler geçmiişte dedesi filan parayla satın almış olması gerek benzersiz soyismi için
@Turşu90 benim ve çevremdeki birçok kişinin soyadı benzersiz. Pek bulunmuyor ayrıca diyelim soyad çok klasik ismi ve soyadndan çok fazla kişi olmayabilir. Yani soyadı diyelim doğan ismi Nazmiye. Nazmiye doğandan belki çok yoktur maks 200yse ve yaş da bilme ihtimali yüksek bir şekilde bulur. Ayrıca IBAN vermiş seçenekleri azaltıp ibanla karşılaştırma da yapabilir.
knk endişe etmene gerek yok herkesin bilgisi var zaten bir şey olmuyor olsa olsa seni numaradan filan aramaya çalışır hepimizin bilgisi var yani korkma
Işte paraya ihtiyacım vardı oda yazmış ben atarım felan dedi hem ıçimden geldi dedi ama dhaa 2 gün felan oldu daha atmadı dedim pis düşüncelerde değilsin demi dedim yok asla karşılıksız dedi daha atmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
bir şey olmaz
Ne karşılığında en sevdiğim konu:D bana da atabilirsin
Karşılıksız
Yapmayalım lütfen:)
Neyi
Karşılıksız değildir bu iş. Kimse kimseye karşılıksız bir şey yaomaz
Dedi karşılıksız diye
böyle şeyleri atmadan önce sormak lazım burada asdfasd olur istese ulaşır sana
Gercektenmi
eveet
Bittim ben
korkma bee uğraşmaz herhalde
Off
Panelden diğer tüm bilgilerine erişmiştir. Geçmiş olsun
Bu arada ibana gerek olmadan ad soyad bilgisinden tüm her şeye ulaşılıyor. Panel de herkesin elinde var 10 yaşındaki veletler bile girebiliyor. Ama korkma tehdit ederse polse gidersin onun panele erişmesi de suç.
Nasıl erişsin ki
Sistem var ad soyad yazınca her bilgiye erişiyorsun? Ben de girebiliyorm sisteme. Herkes girebilir kolay.
Ya düşünemedim
Biri şehir söylemedi isen bulamaz demiş şehir olmadan da çıkıyor. Hatta senin adını bilse anne adını bilse bile bulabilir. Soyadsiz bile bulunabiliyor. Gelişmiş paneller var. Yani birini dolandırımadi isen peşine düşmez, foto attıysan tehdit etmez çünkü kendisi de polislik olmak istemez neden attın?
Haklısın kafada çok kuruyorum herhalde
Seni çok beğendi isen maksimum numaranı bulup wpden yazar başka ötesi olmaz takıntılı ruh hastası değilse
şehir olmadan da çıktığını ben de biliyorum ama ad soyad dan o kadar çok sonuç çıkar ki hangisi olduğunu anlayamaz o anlamda şehir de gerekli dedim
@Turşu90 soyadı benzersizse direkt çıkar. Ve zaten sohbet edilmişse bir yaşını da öğrenmiştir seçenekler azalır. Spesifik isim soyisim değilse o kadar sonuç çıkacağını sanmıyorum
benzersiz soyismi yoktur herhalde sadece aşırı zenginlerde olur öyle soyisimler geçmiişte dedesi filan parayla satın almış olması gerek benzersiz soyismi için
@Turşu90 benim ve çevremdeki birçok kişinin soyadı benzersiz. Pek bulunmuyor ayrıca diyelim soyad çok klasik ismi ve soyadndan çok fazla kişi olmayabilir. Yani soyadı diyelim doğan ismi Nazmiye. Nazmiye doğandan belki çok yoktur maks 200yse ve yaş da bilme ihtimali yüksek bir şekilde bulur. Ayrıca IBAN vermiş seçenekleri azaltıp ibanla karşılaştırma da yapabilir.
Paneldn bana yardim eder misin girebiliyir mussun
Sebep neydi. Simdi sana 3 kurus atar sonrada bilgilerin bende diye santaja baslar.
Off para atayım diye tutturdu
Kim bu kisi. Nereden tanisiyosun. Ne suredir taniyosun. Para atma sebebi ne
Instadan 3 gün oldu atayım ıçimde geldi dedi
Bizim karşımıza bunlar çıkmaz hahahahah
Adam simdi gercek kimligini ogrendi. Salca olma zamani geliyor. Parayami ihtiyacin vardi
@Günesinkadini neden parayami ihtiyacin var
Kimin yok ki fjjfkfkd
Evet hata yaptım zaten bazı şeylerden başım belâdaydı bide bu cıktı napicam ben şimdi
Sevgilim bana tcsini e devlet şifresini verdi girdim hiç bir b@k yapmadım
Instagramdan engelle. Isim degistir. Sana ulasamadigi surece sorun yok. Ben masum gormuyorum bu isleri
@Günesinkadini kimse karsiliksiz odeme yapmaz. Beklentiye girer
Bilemem
@Günesinkadini
Para versinde her sey mubah diyenlerdenmisin yoksa😃
Tabiki hayır paraya ihtiyacım olsa sevgilim var kapı gibi hiç bir karşılık beklemeden
@Günesinkadini
Sanslisin
Teşekkürler
@Günesinkadini reca ederim
yaptıgının arkasında dur showcu musun
Anlamadım
Numaran hatta adresini bile bulur
En fazla hesabına para yatar :d
Atarken niye düşünmedin 😃
Tc adresini bulcak
Nasıl bulsun ki
Bulur o panelden
Kötü şeyler olur mu
Olur ailenin tekefon numaralarını bile bulabiliyor lar adina fake hesap açarlar ooo
Ben zaten başım belada bide bu cıktı
Gecmiş olsun ne kadar yolladı
Yollamadı yolluycam dedi
Kandırıldin bide yani 1 ay bekle bişe olmazsa sıkıntı olmaz
Bittim ben
Malessef polis tanıdıgın varsa git söyle
Bende çok attım bişey olmadı
Korkuyorum ya
Korkma be nolcak yüzün görünmüyorsa attığın fotolar da bişey olmaz
Foto atmadım
O zaman korkacak başka bişey yok için rahat olsun
Teşekkür ederim
Nereli olduğunu biliyorsa her şeyini bulur
yaşadığın ili bilemezse hiçbir cacık olmaz
Bilmiyor
Tamam o zaman sıkıntı yok
Teşekkür ederim
Rica ederim : )
pardon yanlış bilgi vermişim iban sorgu yapılıyormuş adın soyadın ordan da adres vs : ((
Bittim ben
knk endişe etmene gerek yok herkesin bilgisi var zaten bir şey olmuyor olsa olsa seni numaradan filan aramaya çalışır hepimizin bilgisi var yani korkma
Ne bilim ya çok korkuyorum
Tcne evine kadar bulur
Ciddimisin off düşünemedim
daha ne atıcan
Kötü bişey yaparmı
Olur
Ne olur
faaliyetine göre değişir
Bittim ben
:D anlat bakayım.. uzman bir abiye denk geldin.
Işte paraya ihtiyacım vardı oda yazmış ben atarım felan dedi hem ıçimden geldi dedi ama dhaa 2 gün felan oldu daha atmadı dedim pis düşüncelerde değilsin demi dedim yok asla karşılıksız dedi daha atmadı
bir halt olmaz rahat ol
Burdakiler hep dediler bilgilerini felan bulut diye
ya yemesinler seni dm atman için yapıyorlar :D zaten herkesin bütüm bilgileri ortalıkla tek seninki değil rahat olll
Inşallah ya
kesin diyorum mutlu öl
Korkuyorum başıma iş gelirse
korkma ama bir daha da atma. hazır para fare kapanında bulunur :D dikkat et
Haklsın öyle tehtit frlan edermi
bi bk yapamaz
Çok korkuyorum
calm down dostum
Neden attın
Para atayım diyip durdu
Bişey olmaz attı mu
Daha atmadı