arkadaşlar selam. ben rastgele bir fake hesaptan eski sevgilimin yeni sevgilisine bir mesaj attım. yalnızca bir adet yani. eski sevgilim benden önceki eski sevgililerini halen takip ediyor. bende bunlardan haberdarım ve eski sevgilim bana baya büyük kötülükler yaptığı için ve yeni sevgilisinin de iyi bir insan olduğunu düşündüğüm için kıza eski sevgilimin takip ettiği eski sevgililerinin hesaplarını attım ve bunları bir araştır dedim. ancak daha sonra korktum ben böyle fake hesaplardan filan korkarım ve yaptığım çok slkça bir şeydi bunu tekrardan söylemeyin çünkü farkındayım neyse şimdi korkmaya başladım eski sevgilimin yeni sevgilisi beni polise verebilir mi? taciz ya da rahatsız etme suçundan filan
olayın üzerinden 15 iş gününden fazla zaman geçti e devletten filan da kontrol ediyorum sürekli ama sizce bu saatten sonra bişey olur mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bişey olmaz korkma. Ama yaptığın ne bileyim kendince geçerli sebepleri vardır ama herkes hayatına bakmalı, bitmiş gitmiş.
Hiçbiri şey olmaz ayrıca iyi de yapmışsın tebrikler
ahhahah teşekkür ederim 😂😂
Ohh iyi olmuş sanane ya eskş sevgilinden yeni sevgilisinden loser milletin hayatına özeline hesabına ne karışıyosun
Saçmalama, polise falan gitmez. İçine şüphe düştüyse eski sevgiline sorar bunlar kim vs diye. Eski sevgilin de sana yazar şüphelenirse, sen de ben ne bileyim falan de bilmemezlikten gel
ya bu mesajdan sonra kız fake hesabındaki 70 tane fotoyu birden kaldırmış noluyo filan dedim acaba polise şikayet eder mi diye korkmaya başladım ya da savcılık filan
Kuruntu yapmışsın o kadarcık şeyden şikayet etmekle uğraşmaz bir insan. Uğraşsa da bir şey olmaz ondan
Fake hesabı kapattın mi
evet 10 dk sonra kapattım
Hiç bişey olmaz korkma
Biri , benim fotograflarimi kullanarak fake bı hesap açıp abuk subuk şeyler paylaşıp mesajlar atmış herkese şikayet ettim olaydan iki saat bile geçmeden bulamadılar resmen fake hesaplara bizim yapacabilecegimiz bir şey yok dedi polis bana
ciddi misin yani birebir yaşadın değil mi bu durumu
Evet , yapanı da biliyordum hatta ceza alması için ben şikayet ettim çok uğraştım hiç bir b ok olmadı
Zamanımı kaybettigimle kaldım
ya bu olayları googleda araştırırken birisi eski sevgilisine filan yazmış birkaç ayrı hesaptan bir hafta sonra asli ceza mahkemesinden kağıt gelmiş eve. bunu okuduktan sonra acayip bi korktum
Ben bu olayı 2018 de yaşadım sonradan , Türkiye gelistiyse bilmem
ya yazdığım tek bir mesaj yüzünden savcılığa gidip dava açılır mı ben hiç sanmıyorum açıkçası ya
Ya böyle şeylerde ben hiç ceza alındığını görmedim hatta acımasız bir örnek vereyim bizzat şahit olduğum , kız küçükken tecavüze uğradığını sevgilisine anlatiyo zaman geciyo bunların arası bozuluyor çocuk kızın adına Instagram açıyor fake , işte ben bilmem ne 13 yaşımda şu şahıs beni tecavüz etti , şu kadar kişiyle yattım vs. Kız şikayet ediyo iki sene geciyo aradan ifade almaya çağırıyolar oğlanın telefonu inceleniyo hiçbir şey bulamiyolar uzlaşmaya gidiyo...
Hahahah 🤣 naneyi yemedin mi sen şimdi
bişey olur mu ki baya zaman geçti üzerinden
Olada bilir olmayada bilir
Ne olacak ki hiç bisey olmax
taciz suçuna girer mi
Ne yazdın
sadece o takip ettiği eski sevgililerinin hesaplarını atıp araştır yazdım yani bir tane mesaj attım sadece
Tehdit yok bisi yok neyden korkuyorsun
taciz rahatsız etme suçuna girmez mi? tehdit hakaret vs kesinlikle yok
O suçların oluşması için istikrarlı bi şekilde rahatsızlık vermen gerekiyor polise savcıya bile gitse içeriği önemsiz olduğundan takipsizlik kararı verilir, tavsiyem böyle ergence şeylerle uğraşıp kendini yıpratma
istikrarlı rahatsızlık nasıl olur meselaa
Devamı ücrete tabidir sjjs
aaaa jdjdjdjdj