Beni bulabilirler mi lütfen yardım edinnn?

arkadaşlar selam. ben rastgele bir fake hesaptan eski sevgilimin yeni sevgilisine bir mesaj attım. yalnızca bir adet yani. eski sevgilim benden önceki eski sevgililerini halen takip ediyor. bende bunlardan haberdarım ve eski sevgilim bana baya büyük kötülükler yaptığı için ve yeni sevgilisinin de iyi bir insan olduğunu düşündüğüm için kıza eski sevgilimin takip ettiği eski sevgililerinin hesaplarını attım ve bunları bir araştır dedim. ancak daha sonra korktum ben böyle fake hesaplardan filan korkarım ve yaptığım çok slkça bir şeydi bunu tekrardan söylemeyin çünkü farkındayım neyse şimdi korkmaya başladım eski sevgilimin yeni sevgilisi beni polise verebilir mi? taciz ya da rahatsız etme suçundan filan

Güncellemeler
+1 yıl
mesajı attıktan sonra kız cevap vermiş kızım senin derdin ne yazmış ondan sonra birkaç dakika içinde mesajı sildim ve hemen hesabı da sildim çok korkuyorum rahatsız etme suçundan beni şikayet edebilir mi acabaa
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
aradan 15 iş günü geçti herhangibir şey olmadı sizce bu saatten sonra olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel l
Beni bulabilirler mi lütfen yardım edinnn?