arkadaşlar selam. ben rastgele bir fake hesaptan eski sevgilimin yeni sevgilisine bir mesaj attım. yalnızca bir adet yani. eski sevgilim benden önceki eski sevgililerini halen takip ediyor. bende bunlardan haberdarım ve eski sevgilim bana baya büyük kötülükler yaptığı için ve yeni sevgilisinin de iyi bir insan olduğunu düşündüğüm için kıza eski sevgilimin takip ettiği eski sevgililerinin hesaplarını attım ve bunları bir araştır dedim. ancak daha sonra korktum ben böyle fake hesaplardan filan korkarım ve yaptığım çok slkça bir şeydi bunu tekrardan söylemeyin çünkü farkındayım 😢 neyse şimdi korkmaya başladım eski sevgilimin yeni sevgilisi beni polise verebilir mi? taciz ya da rahatsız etme suçundan filan 😔😔😔
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
gjcell
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Neden versin ki vermez ya , dondur hesabını olmadı , bence uğraşmaz bile korkma
mesajı attıktan 5 dk sonra hem mesajı geri çektim hem de hesabı sildim şey diye cevap vermişti kızım senin derdin ne
diyelimki şikayette bulundy herhangi bir kötü bir söz taciz hakaret vs olmadığı için bir sonuç çıkar mı
Biseycik olmaz boş ver onları sen kendi hayatına bak canım ayrılırlar zaten er ya da geç kötü biri olduğunu fark eder, eski sevgililerini takip eden erkekten hayır mı gelir ya daha düzgün erkekler var canım sende gözünü aç :D
Hiç bişey olmaz korkma yaa şikayet edilcek bir durum yok ki ortada
Yok bee. Dizi mi cekiyosun kızz. Hic bişi yapamaz.
ya ne bileyim az çok kim olduğumu tahmin etse polise sevgilimin eski sevgilisi bizi rahatsız ediyor diye direkt adımı vererek şikayette bulunabilirler mi bu da takılıyor aklıma? 😔😔 ama tek bir tane mesaj attım ve onu da direkt sildim hesabı da kapattım ve kızı da engelledim. yani böyle bir şeyin suç sayilabilmesi için baya uzun bir süre ısrarla devam etmesi gerekir değil mi
Hayır ya kimse öyle ugraşmaz polisle falan. Kafana takma rahat ol relaxxx
offf cidden çok teşekkür ederim valla korkmaya başlamıştım iyice kafamda kura kura
Korkmaa. Millet neler neler yapıyo
evet ya nasıl cesaret ediyorlarmış ben anlamadım. ilk defa böyle bir canım yaptım ama valla elim ayağım titredi. bir de internette bulunur muyum filan diye araştırırken birisi bu tarz bişey yapmış evine yakın zamanda asli ceza mahkemesinden kağıt filan gelmiş hem de baya hızlı bir şekilde 😄 onu da okuyunca iyice bir yerlerim tutuştu
O farkli bisi yapmistir. Seninki basit bir sey
ohh valla çok teşekkür ederim
rica ederim git halay çek stresini at gece gece coş djdjd
ahhahshsh valla öyle yapmayı planlıyorum şuanda
ndhsjsjd
Bir şey olacağını sanmıyorum
şikayet etse şikayet unsuru bir şey olmadığı için bir sonuç çıkar mı
Mesajı ss almadıysa zaten attığını kanıtlayamaz. Almış olsa bile o şikayeti ciddiye almazlar zaten. Takma sen kafana
mesajı ss aldığını sanmıyorum çünkü cevap olarak kızım senin amacın ne yazmış ben direkt önce mesajları sildim sonra kızı engelledim sonra da hesabımı sildim
Hahahaha hiçbir şey olmaz merak etme
of valla normalde hiç yapmam böyle şeyler ve çok korktum ama gerçekten
neden yaptım onu da bilmiyorum ya
Nedenini sorgulama artık olan oldu, korkacak bir şey de yok
direkt adımı verip şikayet edebilirler mi acaba bir de o takılıyor aklıma mesela sevgilimin eski sevgilisi beni rahatsız ediyor filan diyebilirler mi ama bu kadar basit bir şeyden ispatlayabilirler mi benim bildiğim böyle şeylerin suç sayılabilmesi için uzun süre boyunca devam etmesi filan gerekmez mi
Fazla düşünüyorsun, yetersiz delilden konu sana ulaşmaz bile
ya kızın bi priv hesabı var ama ben ana hesabına yazmıştım. bu mesajdan sonra privdeki bütün postları silmiş 60-70 tane foto vardı. bundan sonra birden böyle düşünceler başladı bende... bunu neden yaptı filan duye