Twitterdan biri ile konuştum ama ders ile alakalı ben dedim ki yeter konuşmayalım birbirimizden etkilenebilirz faln adamda şaştı hemm sen benden etkilendin mi faln filan çok korktum engelledim sonra baktım bugün yeni hesap açmış istek atmış çok korktum hesabı devre disi bıraktım ya basima bela olursa çok korkuyorum
Durup dururken değil saçma konuşmaya başladı dün engelledim bugün yeni hesap açıp yazmış ya , ya beni bulursa tehdit ederse , ondan hoşlandığımi sandı galibs benden on yaş büyük
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kafan mı güzel ya hesabı niye kapatıyorsun. Yok bulamaz
Ama dün engelledim ve yeni hesap açıp istek atmış çok korkuttu bu beni
Ee atsın nolcak
Saplantı haline getirdi diye korkuyorum ikinci birvhesap açmış ya çok korkuyorum
Durup dururken engel atarsan açar tabi de paranoya seviyen çok yüksek
Durup dururken değil saçma konuşmaya başladı dün engelledim bugün yeni hesap açıp yazmış ya , ya beni bulursa tehdit ederse , ondan hoşlandığımi sandı galibs benden on yaş büyük
Tamam işte söylersin konuşmak istemiyorum diye. Tehdit etseydi sen de onu ederdin. Neyse boş ver iyi yapmışsın, hesap boş yere gitmiş oldu
Boş yere gitsin umurumda değil ay çok korktum bulamaz demi
Harbi paranoyak. Yok bulamaz
Ama ikinci bir hesap açması çok korkuttu beni
Merhaba, merak etme bulamaz, korkmana gerek yok yani.
Ncdkkfkdkdks saçmalama nasıl bulsun
Ama ikinci bir hesap bile açmış çok korkuyorum
En fazla açar takip eder başka bişry yapamaz
şu an hesabı devre dışı bıraktım
Paranoyak falan misin
Ama yeni hesap açmış adam çok korkuyorum
Hesabı kapattıysan bir şey olmaz
Yaşlarınız kaç
Ders ile alakalı bir şey sordum on yaş büyük benden çok korkuyorum
Hesabını kapat bir süre yenisini açma o ortadan kaybolana kadar
Bulamaz demi o hesabı devre dışı bıraktım
Sanmam
Bir müddet yenisini açma unutur seni zamanla
Allah'ım ya çok korkuyorum ondan etkilendigimi sandı ama öyle bir şey yok ortada. Çok korkuyorum neden böyle bir şey yaptım ödüm patlıyor
Korkacak bir şey yok merak etme sana zarar verecek olan insan çoktan verirdi diye düşünüyorum
Niye öyle dedin hasta mısın lxlfldllsls
İkinci bir hesap açmış istek atmış bu beni çok korkuttu
Belkide
Bulamaz merak etme
Saçmalama.