Off cidden böyle olacağını bilmiyordum ama o an yaptım maalesef. Ben cidden çok kötüydüm sevgilimden önce ve o zaman flörttük ama ben neden bilmiyorum aslında sevgili olacağımızı da hissettim mi bilmiyorum ama bir şeyler yaşadım biriyle ama o bana sevgiliyiz dediğimiz gün tamamen artık ona ve hayatıma baktım. Onu da gerçekten çok sevdim ve şu an gerçekten de seviyorum ama o an neden yaptın derseniz off inanın bilmiyorum berbat hissediyorum. Aslında sonra onun da bazı hataları oldu ve belki de ben bu yüzden bunları yaşadım dedim ve bilmiyorum işte öyle
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olan olmuş bence boş ver
hatalı mıyım ki veya ne düşünürsün kız arkadaşın ben olsaydım
Hata olabilir ama kafaya takıp düşünmeye değmez unutmak en iyisi. herkes böyle hata yapabilir önemli olan hatadan sonra kolay unutmak
Ama bu aldatmak değil mii
Off ne anlattin ki sen. Off anlamadim ki. Offf
kısacası olan şu. Benim şu an bir sevgilim var ama onla flörtken neden bilmiyorum ama bir başkasıyla bazı hatalar yaptım ama neden yaptım onu bile bilmiyorum ve kötü hissediyorum. O bana zaten sevgiliyiz dediği an ben tamamen ona odaklandım ve şu an zaten çok seviyorum onu off off
Sakin ol offf. Belki o da baskasıyla off off yapmıştır
offf yürü git yaaa
Ne kadar ileri gittin
yaa boş ver o kısmı ama hata yaptım işte
O daha önce birseyler yaşamış mi biriyle
Aslında evet ama sorun onu aldatmış gibi hissetmem
Aman sevgili olmadan önce yaşamışsın. Söylersen ona biter. Zaten ikinizde yaşamışsıniz daha önce
Ben birseyler yaşamayıp, sevgilim yaşasaydı biterdi benim için şahsen
Peki sence hatam çok mu büyük? Aynısını yaşasaydın ne yapardın
hmm anladım ben o kısmı sormadım yani flörtken yaptığımı sordum
Soğuma olurdu şahsen. Seviyorsam Ben olsam söylemezdim ona devam ederdim olan olmuş
Neden hislerin olmadığı biriyle yaptın ki
sadece aklımdam silip atmak isterdim ama olmuyor. Hipnoz falan bile düşündüm
Flört ve sevgili ayrı şeyler ama
Bakire değilsin galiba
İnan bana sağlam bir psikolojim yoktu ve psikolağa gidecek param da yoktu ve ondan önce berbattım. Bilmiyorum o an nedense yaptım işte açıklayamam bile ama düşünemedim bazı şeyleri. O bana her şeyden daha çok iyi geldi
değilim
Aman boş ver devam et olan olmuş. Güzel ilişkini bozma
Nerde yaşıyorsun bu arada
anladım peki sadece suçluluk hissiyatı var. mersin
Geçer geçer, zaten aldattın sayılmaz
Bende hatayda okuyorum
peki umarım öyledir. Ne güzel severiz hatayı da
Hayat boş. Eylen coş
yaaa ne alaka amaa offf
Valla bu saatte yazmışsın ama anlamadım 😁 bende aklıma gelen cvbı verdim
kısacası olan şu. Benim şu an bir sevgilim var ama onla flörtken neden bilmiyorum ama bir başkasıyla bazı hatalar yaptım ama neden yaptım onu bile bilmiyorum ve kötü hissediyorum. O bana zaten sevgiliyiz dediği an ben tamamen ona odaklandım ve şu an zaten çok seviyorum onu olan bu
Kısacası sevgilini başkasıyla aldattın.
Bravo.
O zaman sevgilim değildi ama işte
Kızım adam senle sevgili değilmiş. Öncesi onu ilgilendirmez. Bak hata yaptım diyorsun. Yani hatanı kbl ediyorsun. O zaman ilşkine sahip çık. Yoluna bak. Mutlu olmaya çalış. Pişmanlık bile erdemdir. Bravo
Değildim evet ve zaten sevgiliyiz dediğimiz anda hata ne erkek hiçbir erkekle bağlantım bir şeyim kalmadı ve tamamen ona ait oldum. Zaten sonuna kadar pişmanım ve onsuz ben ölürüm. O bana iyi geldi gerçekten şu berbat hayatımda
Len nie berbat. Hayatının erkeğini bulmuşsun. Sarıl işte ona. Aşkını yaşa. Gününü gün et.
Zamanı geri alma şansın olsa zaten alırdın ve o hatayı yapmazdım. Ama zamanı geri alamazsın. Olan olmuş. Sevgine aşkına bakıcan. Ve aynı hatayı tekrarlamazsan zaten iyisin.
Ben seni anlıyorum. Biriyle takıldın. Pişmansın. Keşke ilkim bu olsaydı diyorsun
O da var evet ve bilmiyorum nedense onu aldattım gibi hissediyorum bundan dolayı ama gerçekten çok aşığım ama daha temiz bir sayfayla başlasak çok daha güzel olurdu
Olanla ölene çare yok. Hata yapmadan pişemezsin. Korkun şu dimi? Ben bir halt yedim. Evlenme muhabbetine girersem bunu nasıl açıklarım. Ona da tecrübe denir. Tecrübe ederek hayatı yaşarsın. Bundan sonra bişey yapacağın zaman 10 kere düşün
Olan olmuş ne takılıyorsun
ama aldatmış gibi hissediyorum
Aldatmışsın zaten o ayrı, niye geçmişe takılıyorsun önüne bak geç, geçmişi geri getremezsin ya
ama flörttük işte off
Evli bile olsan ne farkeder yaşa geç ya
ve sonra o da hatalar yaptı ve bunlar benim hatamı daha şey kılar diye düşündüm hep
Ablacım evli bile olsan ne farkeder. Yaşadın mı yaşadın, zevk aldın mı aldın. Yarın yine yaşa ölüp gidecez zaten
Nasıl yani? Sen aldatılsan umurunda olmaz mı
Olmaz
bir seyler yasadim derken fiziksel mi duygusal mi
maalesef fiziksel:( duygusal asla olmadı ne ondan önce ne de sonra ama işte o zaman flörttük ve neden yaptım bilmiyorum bile
yani yaptigin yanlis aldatmis da sayilmazsin ama sevgilinin gururu incinmistir birqz :"
off inan bana zaten zamanı geriye alabilsem asla yapmam ama maalesef zaman geriye alınamıyor ve hatanla kalıyorsun sadece işte
Takılma geçmişi arkanda bırak 😅
hmm ama aldatma diye düşünüyorum hep ve kötü hissediyorum
Bak tamam olmuş veya olmamış takıldığın surece kötü hissetmeye devam edeceksin
. sonuçta artık bisey yapamayız boş ver. Ayrıca insanlar birçok hata yapar bu da ilerde geçmişe dönük hatırlayıp güleceğin bir hatadan başka bisey olmayacak inan bana
Tamam ama seni aldatan biriyle olmak ister miydin sen açıkçası?
Tatlim bu onun vereceği bir karar tamam kötü bir durum ama
Olan olmuş hiç dövünmenin anlamı yok topla kendini
Onsuz cidden yapamam ama off. Zaten bu yaptığım hatanın sebebi de psikolojim normal değildi o ara ve yaptım ama ondan sonra cidden çok değiştim ve iyi oldum
Yaparsın yaparsın yapamam diye bisey yok Inan bana yok. Ayrıca tatlim sende gitmiş başkasıyla ilişkiye girmişsin doğrudur yanlıştır bilemem. Ama yaptığın şeyin arkasında dur
Ama offf şu an olsa asla yapmam cidden psikolojim yüzünden :(
Canım sen manyak misin öyle ya da böyle ilişkiye girmişsin sonra pişman olmuşsun bu kadar bitti gitti ayrıca Iyi de yapmışsın bence.
Neeee? Nedennnn
Aslında onun da hataları oldu eski sevgiliyisiyle mesela arkadaşça da olsa konuşmuş bir süre ama benden gizledi falan
Bu senin bildiğin şekli
Nerden biliyosun defalarca yatmadiklarkni
Bilemem ama ben ona güvenmek istiyorum ve güveniyorum da. Bana gerçekten değer veriyor ve bunu her şekilde hissediyorum ve benim için yaptığı şeyleri de anlatamam o kadar çok fazla ki maddi anlamda demiyorum. Yaa bu adam bana bir şey olacak diye ödü kopar en küçük şeyde bile ki sanmam ama olduysa da napalım...
Inan bana olmuştur gelip sna söyleyecek hali yok ya
bu şu an beni rahatlatma şeklin de olabilir ama bilmiyorum. Ben ona güvenmek isterim
Güvenmeye devam et ama asla yasadigin bir şey için pişman olma iyi veya kötü istediğin için yaşadın