Galiba Flört aşamasında nerede hata yaptığımı öğrendim sizce?

Resmen korkum her şeyin içine sıçmış

Bir şekilde arkadaşlık sınırlarını genişletip yürümeye çalışıyordum

Her şeyi iyi ilerlettikten sonra ve buna dair olumlu dönütler de aldıktan sonra

canım gibi kıza reddedilme korkusu yüzünden arkadaşça konuşma hissiyati verdim, hatta üstüne arkadaşlık vurgusunu bazı aralarda bastırdım

bunu yaptıktan sonra da ileri gitmeye çalışınca kız benimle soğuk konuşmaya başladı

sonra bide kendi hatalarımı görmezden gelip soğuk konuşmaya başladığı için bende soğuk konuşmaya başladım ve bitirdim

Ya arkadaş demezler mi insana, madem arkadaşçıl yaklaşacaksın ne diye yürüme davranışları sergiliyorsun,

net beni dengesiz ilan etti net.

ben çözdüm ya olayı öyle bu konuda iyi olmadığım için bazı şeyleri aşırı duygusal şekilde karşıladığım için kaybediyorum.

Evet bir noktada kendim gibi hissetmiyorum ama bir ilişkinin kurulabilmesi için bazı şeylerde cesur olmak zorundayım

ne çok hızlı ilerlet nede saçma sapan konuşmalar yaparak kızı farklı fikirler düşünmesine neden ol
yavaş yavaş ilişkini geliştir ve bazı noktalarda ise reddedilme riskini göze alarak cesurce adımlar atarsak o kızın kalbini kazanırız.

Temel faktörler;
-Anlayışlı
-Cesur
-Kovalayan
-Koruyucu/Sahiplenen
-Kibâr
-Bakımlı
-Akıllı

bir kez kalbine girdiğin zaman artık kendini çok kasmana gerek yok o saatten sonra zaten birbirinizin bazı gerçek yüzlerinizi görsenizde kalpler bağlanmıştır ve kolay kolay da o enerji bitmez.

Çapkınlık sanatı gibi oldu bu ya :D yapacak bir şey yok oyunu kuralına göre oynamak gerekiyor, çünkü anladığım kadarıyla

Kadınlar gerçekleri istemiyor,
Kadınlar etkilenmek istiyor. Bu yalanda olsa etkilenmek istiyor, bir anlıkta olsa 1 günlükte olsa bir rüyaya kapılmak ve etkisinden çıkmak istemiyor

Sonraları daha çok tanışırsın falan önemli değil, en önemli olan ilk aşama..

Flört sınavını başarıyla geçmek gerek.
Güncellemeler
+1 yıl
*Bu arada aman ha gözlemlediğim kadarıyla konuşuyorum sakın olaki flört aşamasında fazla aileci gözükmeyin aileci olmak kötü bir şey değil burada ölçüldüğünüz nokta ailesiz da olsa kendi başınıza ne kadar ayakta kalabiliyorsunuz ve ne kadar ailenize muhtaçsınız, yalnız kurt olanlar daha çekici duruyor (yani sanırım aptalca evet hatta safça ama oyunun kuralı)