Bir hata yaptım ve sizce nasıl ilerlemeliyim?

Arkadaşlar bir kız var 1 yıldır tanışıyoruz baya bi duygusal olay yaşadık her zaman yanındaydım ama hep arkadaş ayağı tarzında takılıyorduk farklı şeylerde yaptığımız oluyordu her neyse ben bu kızla flört oldum 1 ay önce o arada il dışındaydım sevgili olmak istemiyordum İstanbul'a dönünce yaparız diyordum ben İstanbul'a geldim ve kız dışında farklı sıkıntılar yaşadım gerçekten hayatımın en kötü günleriydi gerçektem dibe düşmüştüm yani bu durumumu kıza da yansıttım bir süre konuşmayalım dedim her şey yolundayken o da bana sinirlenip her yerden engelledi bende bu ruhsal durumumu düzelttikten hayatımı yola soktuktsn sonra pişman olduğumu fark ettim ve kıza yazdı kız beni afetti sanki hiçbir şey olmamış gibi aşkım falan demeye başladı beni neden engelledin neden bunları yaptın dedi bana sitem ederek şarkı dinlerken sürekli aklıma geliyordun ağladım dedi kaç kere her neyse kıza güvenimi sarstım baya şu an sıfırdan bir şeylere başlayacağım gibi gözüküyor kıza yeniden güven ve eskisi gibi olmam için baya bi zaman gerekecek gibi gözüküyor sizce nasıl ilerlemeliyim
Bir hata yaptım ve sizce nasıl ilerlemeliyim?