3 4 gün önce bitirdim çok peşinde koştum hep beni elleriyle itti bugün mesaj atmış geri silmiş heralde engelledimmi diye kontrol etti bende bu kez gerçekten engelledim çünkü çok yoruldum ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum sizde bu gibi durumlar yaşadınızmı neler yaptınız?
1 yıl boyunca oyaladı oynadı benimle sonra ciddi ilişki istemediğini söyledi bende vazgeçtim kestim konşmayı ama böyle davranıyor?
Aynısı yaşandı ben tamamen bitirdim 1.5 ay sonra yazdı kendisi mj hepsine görüldü attım 3 gün yazdı yazdı kudurdu hiç oralı bile olmadım instagram hesabı da açık hikayelere bile bakmadım bırak hiç engel bile atma kudursun mesaj mı atıyor açmadan sil onları takmamak en güzeli
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Engellemezsen cepte biliyor bide ben cevap veriyordum tutamıyorum kendimi bu yüzden engelledim peki şu an nasılsın ona sevgin bitti mi hala peşindemi?
Peşimde mi sanmam ama tamamen bitirdim diyemem en azından sevgim ve saygım bitti artık yeni birini tanımak istiyorum sanırım bu da onu unuttuğum anlamına geliyor başta canın acır ama zamanla
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 1 yıl boyunca oyaladı oynadı benimle sonra ciddi ilişki istemediğini söyledi bende vazgeçtim kestim konşmayı ama böyle davranıyor?