İlişkinin başında bana ilgi gösterip sonra geri çekilen bi erkek 8 ay görüştük bazı günler buluşmak bile istemedi?

İlişkinin başında bana ilgi gösterip sonra geri çekilen bi erkek 8 ay görüştük bazı günler buluşmak bile istemedi mesela buluşalım bugün seni özledim diyorum bana verdiği cevap maç izleyeceğim playstation oynayacağım ben kendime vakit ayırmayı seviyorum bazı günler evindeyken 3-4 saat telefonuna ulaşamadığım oldu sonra bana kendime vakit ayırıyorum dedi çıktı işin içinden en başta onu çok sevip aşık olduğumu düşünüyordum hep ama şu an beni o kadar çok yoran bir ilişkiymiş ki şu an duygularım ne durumda anlayamıyorum karşıma şu an bana değer veren önemseyen birisi çıktı bu mesela ben her gün görüşmek isterim diyor ve onun gibi saatlerce ulaşılmaz birisi de değil annem de diğeri seni oyalıyor onu tamamen engelle bunla görüş ondan hayır gelmez sana o seni üzdü hep ağlattı dedi sizce ne yapmalıyım bi tarafım o kadar yorgun ki
İlişkinin başında bana ilgi gösterip sonra geri çekilen bi erkek 8 ay görüştük bazı günler buluşmak bile istemedi?