Beni reddettikten 10 ay sonra bana ilanıaşk etti?

Ona teklif ettiğimde aklında biri olduğu için beni reddetmiş. Beni yara bandı olarak kullanmak istememiş. Benden daha iyi birini bulamayacağını biliyormuş. Bu yıl sınav yılım olduğu için bana açılmayı hep ertelemis. Simdi 17 günlük karantina olacağı için daha fazla dayanamayıp bana açılma kararı almış.
Ben ona teklif ettiğimde beni kardeşi gibi gördüğünü söylemişti. Sonra kanka gibi olalım dedi ve benimle ona olan sevgim hakkında dalga geçmişti. Bana "aptal aşıklarla dalga geçmek hoşuma gidiyor"demişti. O zaman onunla aramızda Antartika'nın soğukluğu girdi resmen. Bu soğukluk ona çok koymuş. cok pişmanmış.
Aradan 10 ay geçti. Ve şuanda da benim aklımda biri var ve ben ikimize de bunu yaşatmak istemedim. Ona "arkadaş kalmamız ikimiz için daha doğru olacak. Geçmişte olanlar için kendii kötü hissetme benim içimde o zamanlara dair kötü hisler yok. Hakkımızda hayırlısı oymuş."dedim.
O da böyle bir zamanda kafamı karıştırdığı için özür diledi. Ve benimle iyi bir arkadaş olmak isteyeceğini söyledi.
Sizce bu konuda kendini suçlar mı? Ya da ne düşünmüştür?
Ve bunları mesajla konuştuk. Yani arasam belki daha az kırıcı olurdu ama ben konuşurken ağlayabilirdim çünkü onu kırma düşüncesi vicdanımı sızlatıp durdu. Sizce bunun daha doğru bir yolu var mıydı?
Beni reddettikten 10 ay sonra bana ilanıaşk etti?