Sinirlendirdi Çok kırıcı sozler yazdım engeledi son sözü
bu yazdıklarından sonra sakin bir daha yazma özur diledim ama dönuş yapmadı? Böyle bir durum yaşadınızmı imkansız artık diyipte donüş yapan oldumu erkekler özelikle
İlişkiyi tamamen bitirdimi benimi süründürmek istiyor?
yani bir ilişki bitti mi geri dönme şansı olmamalı biten biter bittiği gün gider sizdeki bu gide eski sevgili bir gün döner mi mantığını anlamıyorum bende birisiyle birkaç gün konuşup flört etmiştim sonra o benden sıkıldığını söyledi sonra pişman olup dönmek istedi amacı sadece başka şeylerdi şimdi diyorum ki iyi ki sıkılmış benden özgürlüğünün tadını çıkar
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
burada hatalı ben oldugum için kırgınlık oldugu için benim hatam var onun degil boşvermekten başka yapıcak birseyim yok maalesef
Bir süre arayıp yazma ne oldu diye düşünsün. Atıyorum 3 hafta hiçbir şekilde iletişim kurma. Sonrasında yazmak istersen yazarsin. Sinirler yatissin öyle konuşun
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bugün tekrar yazdım iki gün sustum ama hicbirşeyini istemiyorum diyip instdanda engeledi
O zaman boş ver bırak yazma da arama da. Erkeklerin kafası biraz fazla kalın geç anlıyorlar. Başkasıyla birlikte mutlu görünce de kuduruyorlar. Sal gitsin
Şey de yazabilirsin bence, evet hatalı taraf bendim kötü sözler söyledim bunun için de üzgünüm ama daha fazla enerjimi seninle barışmak için harcamak istemiyorum. Yaz ve bırak başka bir şey yazma