Hoşlandığınız kişinin doğru kişi olup olmadığının kriteri nedir?

Hoşlandığınız kişinin doğru kişi olup olmadığının kriteri nedir?
Mutluluğumuz için çaba sarf ediyorsa
Kendinden çok bizi düşünüyorsanız bize vakit ayırmak yerine vakit yaratıyorsa , genel manada hayata bakış açımız aynıysa doğru kişidir. Karşılıklı şekilde anlayış, aşk ve tutkuyla bağlıysak, birbirimize iyi geliyorsak o kişi yine doğru kişidir.
Bana göre mutluluk. Bir insanı sadece sevmek bile sizi mutlu ediyorsa bana göre doğru kişi budur tabii ki burada bazı ahlak dışı durumları göz ardı etmemek gerekiyor yani kalkıp evli birini seviyorsanız mesela veya hoşlanıyorsanız ne kadar mutlu olursanız olun bu doğru kişi demek değildir çünkü o başkasına aittir başkasıyla beraberdir ancak ortada böyle ahlak dışı bir durum yoksa yani yasak bir durum yoksa mutlu olduğunuz kişi sizin için doğru kişidir diye düşünüyorum
Bence oda yetersiz. Kız istemiyorsa, müsait değilse yine sıkıntı. Bazen takıntı durumları da olabiliyor.
İlk olarak bana iyi davranıyorsa ve düşüncelerimiz hayat hakkında ki fikirlerimiz ve karakterimiz uyuyorsa. ikinci olarak mutluysam ve heyecanlanıyorsam. bazen gözlerinden bile anlayabilirim ama en önemlisi kalplerin ve duyguların bir arada yaşanması
Aynen öyle kardeşim kalp ve duygu birlikteliği önemli.
Toksik davranış ile yem atarım. Eğer sağlam kalırsa kadın uygundur, yok kaçtıysa zaten ilk zoru gördüğünde topuklayacak bir kadındı derim işime bakarım.
Bunu kadınlar hep yapıyor. Bir nevi test
Bende o ne yapıyorsa, bende aynısını yapiyorum..
Cevap
7Cevap
Zamanla belli olur bu. O zamana kadar da aşık olurum ben : D
Hoşlandığımı anladığım an kaçarım shdh
Neden?
Onu nasıl anlarsın?
Hiç mi senin bir kriterin yok?
Bende onları soruyorum işte. Onlar tam ise zaten doğru kişidir.
Benim en büyük kriterim şu; Bir ilişki başlamadan önce arkadaşlık aşamasında uyumsuzluk, gariplik, soğukluk var ise o ilişki ilerleyen aşamalarda çok çok büyük sorunlara yer açacağı için hiç başlamıyorum. BUNUN GİBİ söyle..
Kaçıyorum de bence ona.. Ama nedeni belirsiz..
Belirtiler artık hoşlanırsan sevgililiğe geçtikten sonra belli oluyor. O levele gelene kadar anlamazsın.
Toksik bir ilişki ise doğru değildir yani ilişkide evet SORUNLAR olur ama sürekli SORUNLAR varsa doğru değildir bu her ne olursa olsun
Sizi mutlu ediyorsa ve hep yanınızda ilgili ise anlaşılır
Zamanla belli olur. Ama konuşması üslubu tavırlarıyla da anlarsın bunu...
Hoşlantı aşamasında bunu anlamak zor. İlişki boyutuna geldiğinde bunu gözlemleme şansımız olur ama uzaktan hoşlantı ile her şey toz pembe görünür.
Ilişki boyutuna gelirken zaten kastım. O kriterlerin ne olur?
Bu tip şeylerin bir kriter listesini yapmayız doğal olarak. Benim için doğru kişi budur da demem kimse için. Bugün her şey iyi giderken yarın o bir yanlışla bütün doğruları silebilir.
He sen doğrusun yani hep karşı taraf yapar yanlışı?
Hep ben doğruyum hep karşı taraf yanlış yapar gibi bir cümle kurmadım. Yaptığın çıkarım buysa bakış açını değiştir bence. Soruyu kendi açımdan yanıtladım doğal olarak karşı taraf açısından da benim için aynısı geçerli yani anlatabildim mi?
Anlatamadın, çünkü net bir açıklama yapmıyorsun.
Uffff yoruyorsun Joe. Oksijensiz mi kaldın anlamadım ki. Anlaman için uzun uzun açıklama yapmam gerekecek sanırım ama gerek yok. Kapasiten ne kadarını algılıyorsa o kadar alıyorsun zaten benimki zorlama olur. Tamam mı akıllım.
Anlatmadın ki anlayayyım. Daha doğrusu anlatmayı beceremedin, o da bir kapasitesi meselesi tabi..
O kisi zihnim de
Karın ağrısı
Baş dönmesi
Baş agrisi
Mide bulantısı
Kramplar yapar.
Kanka yanlış kişi o zaman
Yesss.
Kalbinde siskinlik yapar.
Üzerinde nedenini bilemedigin bir agirlik olur.
İşkence ediyor bu kız sana.
Ne kizi. Ben genel konustum kardes 🙂
Yukarda zihnim de kelimesi yuzunden yanlis anlisilmis.
Kendimden orneklendirerek genelleme yapmak istemistim.
Huzur veriyorsa kafam netse yani tutarsız dengesiz değilse
Huzur verdiğini nasıl anlıyorsun?
Yani bilmiyorum anlamıyorum çünkü daha önce hiç sevgilim olmadı ama mantıken düsünce oyle olmalı kendim yasamasam dahi çevreden gördügüm kadarıyla yani huzursuzsan mutduzsan kafanda bir şeyler net değilse gelecek göremiyorsan onunla zaman geçirirken bu sana iyi mi geliyor yoksa yıpratıyor mu akşam rahat uyuyabiliyor musun mesela uykuların bölünuyor mu bunun gibi şeyler mesela yakın bir arkadaşım vardı kız arkadaşınin aldattığıni düşünürdu hep de tartışırlardı kız çeker giderdi her tartısmada çocuk uyuyamazdı gece 10 kere uyanırdi en son ayrıldı şimdi mutlu huzurlu kafasıda net ďusunceli değil. Yine bir kız arkadaşım vardi sevgilisi dengesizin teki bir çok ciddi gibi bir hani olursa olur olmazsa olmayız modunda kız yipranıyordu sonra ayrıldılar mutlu şu an. Onun dışında bir butun gibi olan birbirlerine destek olan arkadaşlarım var sevgilisi hem ailesi hem arkadaşı hem doktoru her seyi yani huzurlular bunun gibi yani
Ahh ona baktığımda tüm arkaplanın beyazlamasını falan bekliyorum. yankılanan o karizmatik sesi, ağır çekim göz hareketleri... Oyhh içim gitti de birazdan uyanırım.
Kendine afilli sözlerle ben diğer erkeklerden farklıyım imajı veriyorsa cinsel konular açıyorsa kesinlikle yanlış kişidir
Guveniyor muyum guvenmiyor muyum sorusunu dahi kendime sormuyorsam, birinci ve en onemli kisim tamamdir sonrasi Allah kerim.😁
İnsanlar hic bir zaman doğru kişiden hoşlanmazlar 😄
Ciddiyeti olmaması Yanlış kişi olduğunu gösterir
Ve güven
Ne Bir gül yaprağı sevdik ne Bir gül yaprağı verdik belki birgün birini severim
Onunlayken "güzel miyim acaba" diye düşünmek yerine gerçekten anın tadını çıkarıyorsam doğru kişidir.
Ben daha önce önce ailesi, kişiliği, yaşam tarzı, ahlakı hakkında bilgi edindikten sonra o kişinin hayatımda olup olmayacağına karar veririm.
Yok ki ya yazı gelir ya da tura
Bir bardak su içerken o aklına geliyor ve o şu boğazına düğüm oluyorsa yapacak başka bir şey yok zaten 🙂
boş ver gitsin.. Mutlu etmiyorsa sıkıntı..
Bazen yürek o kadar güçlü oluyor ki sesini duymak ve dinlemekten başka çaren kalmıyor. Taki sonucunu görene kadar.
Bunu anlamak mümkün y
Değil ✋
Nasıl değil ya? Senin bir kriterin yok mu hiç? Şöyle bir kişi benimle olmaz, böyle bir kişi olur falan diye..
Hoşlandığım kişinin doğru olup olmadığını ancak zaman içinde anlayabilirim. Başlarda bana doğru gelen insan zaman içerisinde çok yanlış biri olabiliyor. Başlarda bu çok iyidir veya kötüdür demek müthiş bir yanılgı
Hislerine güvenir misin?
Hayır
Garip
Niçin garip
Hislerine güvenmemen.
Bunun neresi garip ben garantici bir insanım hislerime bile güvenmiyorum:)))
Bence bunun kesin bi cevabı yok çünkü en doğru dediğimiz bile yanlış çıkabilir
Pek anlamak güç bunu ya.
bunu sen de anlayabilirsin
kafa dengimse olay bitmiştir
Bilmiyorum.
Zaman lazım…
Kibar davranışlar
Zamanla belli olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?