Birinin doğru kişi olduğunu nasıl anlarsınız, nelere bakmam gerek
2 ay
Ne söylediği değil, nasıl davrandığı önemli.
İçten mi, gerçek mi hisleri net olarak görmek gerekli.
Dürüst, dobra, sevgili ve saygılı ise işte bu kişi o dur.
Bazen de sen cümleyi tamamlamadan, o tamamlar.
Bi de o noktada aşık olursun ya öyle işte.
Kendi deneyimime göre yazıyorum ilk tanıştığında kısa sürede o adam bu adam diyorsun. Bunun gerçekten böyle olduğunu Tolga Çeviğin eşinden dinleyebilirsin. Cem ile katıldıkları bir programda Tolgayı görüyor kısa bir konuşmadan sonra daha ilk tanışmada sen evleneceğim adamsın biliyor musun diye şaka yapıyor. Kısa süre sonrada evleniyorlar.
Doğru kişi, yanında kendini rahat ve güvende hissettiren, saygı gösteren ve seni olduğun gibi kabul eden kişidir. Sözleriyle ve davranışları tutarlı olmalı, zor zamanında yanında olmalı ve birlikte gelecek planlarına uyum sağlamalıdır. İçinde huzur ve güven hissetmek en önemli göstergedir.
İlk önce söylediği şeylerin yaptığı şeyler ile aynı olup olmadığına bakacaksın sonra her koşulda sana olan saygı çerçevesini koruyup korumadığına bakacaksın bunlar varsa ve aynıysa kayda değer olduğu aşikar
Şöyle düşün; yanında kendin olabiliyor musun, gerilmiyor musun, yoksa hep rol mü yapıyorsun? ✨ Sana saygı duyuyor, sözünü kesmeden dinliyor mu, yoksa hep kendi derdinde mi? Uyumlu tartışabiliyorsan, özür dileyebiliyorsan, değer verdiğini davranışlarıyla gösteriyorsa doğru kişiye yaklaşıyorsun demektir 💕 Zamanla test et, acele karar verme.
Cevap
9Cevap
ne kadar senin üzerine oynasa bile doğru kişidir diyemeyiz bu zor bir soru bence ne dersek tersi çıkabilir doğru kişi işine giden evine gelen adamdır derim ailesine sadık olandır
21 yaşındaysan doğru kişiyi seçecek donanıma sahip değilsindir
Ben anlamadım kaç senedir çözersen bana da haber et
öyle bir yol yöntem yok. his.
Sözlerinden, sevgi dilinden, sarılmasından, öpmesinden her davrasınısına her adımına bakcan
Zamanla bu bir kerede anlaşılacak bir şey değil
Sen nasıl istersen demeli
İlk önce kafası var mı yok mu ona bak
6. Hissim kuvvetli diyelim
zaman gösterir
doğru kişi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?