Teşekkürlerimi sunuyorum @ilginfulyaa
İlişkide olduğunuz kişinin doğru kişi olup olmadığını nasıl anlarsınız?
Teşekkürlerimi sunuyorum @ilginfulyaa

Açıkçası Ben bu durumun hiçbir zaman tam anlamıyla anlaşılacağını düşünmüyorum zira insanların gerçek yüzü zaman içinde ortaya çıkıyor mükemmel dediğiniz insan ay iğrenç bir insan olabilirken kötü dediğiniz bir insan mükemmel bir insan olarak meydana gelebiliyor.
#GeceMuhafızı
15 Mayıs, 2023 Pazartesi 18.24
Bir ilişkide doğru kişi olduğunu anlamak, kişiden kişiye değişebilir. Ancak, bir ilişkide doğru kişi olduğunu anlamak için, karşılıklı saygı, anlayış, güven, ve iletişim oldukça önemlidir. Ayrıca, birbirinize karşı dürüst olmak, birbirinize destek olmak, ve birbirinize güvenmek de önemlidir.
Evet, insanların gerçek yüzü zaman içinde ortaya çıkabilir ve insanlar değişebilir. Her insan kendi yolunda ilerler ve yaşam boyunca deneyimler edinir. Bu deneyimler insanların düşüncelerini, davranışlarını ve değerlerini etkileyebilir ve zamanla değişebilir.
Ayrıca, insanların algılamaları da farklıdır ve bir insanın mükemmel veya kötü olduğu konusunda farklı görüşler olabilir. Örneğin, bir insanın kötü bir davranışı, başka bir insanın gözünde kabul edilebilir veya anlaşılabilir olabilirken, başka bir insanın gözünde tamamen kabul edilemez olabilir.
Bu nedenle, insanların gerçek yüzünün tam anlamıyla anlaşılması her zaman mümkün olmayabilir. Ancak, insanlar arasındaki ilişkilerde dürüstlük, açıklık ve empati gibi değerler, ilişkilerin daha sağlam olmasına ve daha iyi anlaşılmasına yardımcı olabilir. Ayrıca, insanların değişebileceği gerçeği göz önüne alındığında, ilişkilerde sürekli bir iletişim kurmak ve karşılıklı olarak birbirlerinin değişen ihtiyaçlarına uyum sağlamak önemlidir.
Hayatımda ki diğer insanlarla anlaşabiliyor mu? Onun arkadaşları ve ailesiyle iyi geçinebiliyor muyum? İlişkimizde sürdürebildiğiniz ortak çıkarlarımız ve birlikte yapmaktan keyif aldığımız şeyler var mı? Bunlara cevabım evet ise doğru yol olabilir👍🏻
Hiç bir zaman tam anlamıyla bunu anlayamayız. Sadece bazı temel değerlere sahip olması bizim gözümüzde doğru insan olmasını sağlar diye düşünüyorum ben. Mesela bazı durumlarda sesini yükselttikten sonra özür dilemeyi ve hatasını fark etmesi gibi. Ya da ne olursa olsun yalan söylemeyi tercih etmeyen bir insan olması gibi. Herkesin ya benim için bunlar daha önemli sıralaması farklıdır, o temel değerleri çoğunluk sağlayan birisini doğru insan olarak görürüz.
Yani genelde ince düşünceli bir insan olmasını tercih ediyorsun
Evet aslında öyle diyebiliriz
Gerçekten ya belki de günümüzde en zor bulunan şeylerden bir tanesidir
Kesinlikle öyle, ben de bu şekilde düşünüyorum
🙃🙃
Cevap
12Cevap
Onunla eve gitmek istiyorsam, ona bakınca içimi güven duygusu sarıyorsa, abuk sabuk lay lay low çocuk hareketleri yoksa, ortamın maskarası değilse doğru insan olduğunu anlarım..
Yani kısacası seni tamamlıyorsa
Öyle bir şey demedim ama ondan uzak kalınca eksiklik hissediyorsam eşim demektir
👍🏻👍🏻
Bunu anlamak tecrübe ister fakat anlasak da bsy degismiyo yine yalnızlığa devam 40 sene geçti doğru kişi çıkmamış bu saatten sonra da çıkacağı belli değil elimizdekilerle yetiniyoz 😀😂
Kesinlikle katılıyorum 🤗
Şans lazm kanka tecrübe pek bı işe yaramıyo doğru kişiyi bulmak gerek.
Kesinlikle
Anlamak zor bence insanlar kaç yıl ilişki yaşıyor evlenince hemen ayrılıyor ama
Değerli yorumlar için teşekkür ediyorum
Rica ederim
2023 Cumhurbaşkanlığı 2 tur seçiminde adaylardan hangisine oy vereceksiniz? ↗
Rica etsem ankete oy verebilir misin fikrini merak ediyorum.
@Samet0623 çok kötüsün
Bunu tam anlamıyla anlamak mümkün değil.. Sadece saygısından sevgisinden onun yanında huzurlu ve pişmanlık hissetmiyor keşke demiyorsan bir nebze bellkii.
Onu ben beceremiyorum yani güzel kız gördümmü güzelliğinden başka birşeye odaklanamıyorum 😊
Seçici davranıp, doğru insan mıdır diye düşünemiyorum..
Hatalarını görsem de es geçiyorum
Huzurluysam, yanından ayrılmayı istemiyorsam, birliktelik sonrası pişmanlık hissi yoksa, keyifli zaman geçiyorsa...
en kötü durumda kendini bozmuyorsa doğru kişidir
derler ya birini tanımak istiyorsan onunla kavga etmelisin diye
bence çok doğrudur
Yeterince beni tatmin etmiyorsa doğru kişi değildir.😎
Farkında olmadan 10 tane sınavdan geçer 9. da kalırsa güle güle canım :)
Zamanla pislikleri çıkıyor ortaya anlıyorsun zaten 😄
Katılıyorum
Doğru diyecek kadar inandığım insan tarafından hayal kırıklığına uğradım
Konuyu cinsellieğe getirmezsse doğru insan olduğunu düşünüyorum
Yani evlenmeden evet haklısın ama evlendikten sonra da kardeş gibi yaşamasını bekleyemezsin herhalde
😄
Sen benim bacımsın 🙃😂 demesini beklemiyorsun herhalde
Demez mi ya
Demez vallahi çatır çatır 😃
Neyse ben zaten şaka yaptım kassettiğim sevgililik dönemleri veya tanışma evreleri
Zaten sevgililik dönemlerinde böyle şeyler olmasın ya olan size oluyor
Aynen
Bı kere hemen anlaman çok zor. iki yuzlude oynayabiliyor insan o yüzden bı süre emek ve vakit harcadıktan sonra hal ve hareketlerinden anlayabilirsin.
Hal ve hareketlerinden belli oluyor zaten.
Sadece erkek için dusunmeyelim kadın da öyle bir erkek için evden çıktığı zaman gözünarkada kalıyorsa o ilişki yürümez erkeğin ölüm fermanıdır o durum acaba karım ne yapıyor nereye gitti gibi şeyler düşünürse biter erkek
Bu devirde evlenilecek bir kız nereden bulacam çok merak ediyorum
@Samet0623 bulursun illa ki iyi bir kız vardır.
Tanışırken iyi tandıktan sonra Keşke dedirtmiyorsa
Bir ilişkim yok bilmiyorum
Doğru kişiyi aramıyorum ki
Öldükten sora
Gerçi haklısın her zaman kaybettikten sonra anlaşılır
Ayn
2023 Cumhurbaşkanlığı 2 tur seçiminde adaylardan hangisine oy vereceksiniz? ↗
Rica etsem ankete oy verebilir misin fikrini merak ediyorum.
Tanıdıkça
Zaman lazim
Belli eder kendini
Anlayamam çok kafam karışıyor.
Bunun zamanlar anlaşılır
davranışlarından
Anlayamamm
Saygı ve sadakati
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?