Geceniz güzel olsun 🌙
Mesela ben hiç aşık olmamış insan kadar şanslı olmak isterdim. ' One Day '.
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

Gecenin demine, gelenin şerefine, gidenin gelmişine geçmişine.. cheeriooo 🍻
Geceniz güzel olsun 🌙
Mesela ben hiç aşık olmamış insan kadar şanslı olmak isterdim. ' One Day '.
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

Gecenin demine, gelenin şerefine, gidenin gelmişine geçmişine.. cheeriooo 🍻
Aşık olmamış birisi daha şanslı çünkü bir kere aşık olunca mutlaka o ilişki bitiyor ve şu da bir gerçek
Dünyada aşka inanmayan herkesin aşka olan hevesi ne böyle adeta nuri alço gibi yapmış gazozlamış birisi vardır o yüzden aşık olmamış kişi daha şanslı
Ömrünü aşka adamış insan daha şanslıdır. Benim bakış açıma göre aşk öyle yiyelim, içelim, sevişelim furyasından ibaret değildir. Aşk insanı tam manasıyla kendine götürüyor. Kendi gerçeklerini, dünyanın gerçeklerini görmesine yardımcı oluyor. Şu şekilde söyleyeyim, aşk dediğimiz şey uyuyan insanı uyandırıyor, tabi bunu yaparken de burnundan da getiriyor 😃
Hiç aşık olmamış insan yoktur. Herkes bir şekilde aşkın farkına varmayarak tadına ulaşmıştır. Bu biraz şuna benziyor. Aşk genellikle ufak bir hoşlantı ve bunu takip eden karşıyı tanıma isteğiyle devam eder. Burada bahsi geçen hoşlantı durumu kıvılcımdır. Yani aşkın hammaddesi yakıcı yahut itici bir şey olarak tarif edebiliriz.
Hiç aşık olmadım şanslı mıyım? 🙄😄 Tabi ki aşık olmayanların acı çekmediği anlamına da gelmez, onu da ekleyeyim. 😃
Şanslı şey seni. Ne acısı çekiyormuş aşık olmayanlar? 😅
Hoşlanınca acı çekmiyoruzdur, çekiyor muyuzdur? 😃
Rica ederim ❣️
Cevap
35Cevap
Aşkı hic yaşamamış tatmamış kişi şanslı değildir. Ve aşkı kimin nasıl yaşadığına göre aşk o kişi için şans veya şanssızlıktır. Aşk kime cennet kime cehennemdir.
Aşkı tatmış biri şanslı tabi ki
Aski tatmis biri daha sansli bence. Ask guzel sey kiymetini bilene. Karninda kelebeklerin ucmasi, ayaginin yere basmiyor olusu, surekli gulmen, en kotu olayda bile neseli kalabilmek, yedigin yiyeceklerin bile farkli bi tadinin olmasi, sukur modda olusun, gozlerinin parlamasi ve bunu herkesi fark etmesi bunlar guzel seyler.
aşkı tatmış birisi daha şanslıdır onu yaşamak gerçekten güzel ha sonrası mutsuz ediyor gerçekten canın yanıyor olsun
aşk var olduğu sürece hep umut var demek
Aşk bambaşka bişey aşık olursan hayatın herşeyi anlamı varmış gibi olur sana karşı tüm olumsuzlukları iyimser gözle bakarsın sürekli onu düşünürsün yani aşık olmak hissetmekle alakalı deneyimlemekle ama aşkına karşılık verilmediği zaman ise kabus başlıyor ve bu anlattıklarımın herşeyi i Tam tersini düşünün evet maalesef bunu deneyimledim inanılmaz derecede korkutucu bişey
Herkes olmayanı ya da imkansız olanı sever;
Herkes başkasının önündeki yemeği tatlı sanar,
Herkes klimalı odada çalışanlara yarsır; ama 10 kat daha fazla risk alındığını bilmez.
10 kişi sadece konuşur ama sadece 1 kişi yapar
Böyle işte 😀😀
Hiç aşık olmadım iyi ki olmamışım diyorum. Günümüz de yasana sözde aşkları görunce bu lafımin arkasında daha sıkı duruyorum. Hem aşk nedir? Birine duyulan çokça sevgimi koşulsuz sartsız sevmek mi körü körüne bağlanmak mı sonsuz fedakarlik yapmak mı aşk bence karşındakine ne verdiğin ondan ne aldığındır
Tatmış olan daha şanslı.. acısıyla tatlısıyla güzel bir duygu
O duyguyu tatmadan gitmek yavan bir hayat olur bence
Hep demişimdir
Kötü anılar bile hiç anı olmamasından daha iyidir
Güzel şeyler mutluluk, kötü şeyler ders verir. Sevgilim 3 hafta önce beni terk etti. Hiç yaşanmamış olmasını diler miydim? Hayır. O bana iyi gelememiş olsada ben onu bataklıkdan çıkardım. Olsun canı sağ olsun. Buda bana ders oldu )
Aşk kimilerine ders oluyor desene
Hiç aşık olmayan her yoğun duyguyu aşk sanır, aşkı tadan sonrasında yara bere içinde kalır... Bilemedim şimdi.
Aşk ve şans birbirinden bağımsız bence. Ne verdiğin ve ne alabildiğin önemli.
Gece gece karıştırdım mı yine akılları 😃🥳
Daha önce hiç aşk yaşamamış biri ciddi bir ilişkiye girebilceğini düşünmüyorum ciddi derken evliliğe giden ilişkiden bahsediyorum bence aşk yaşaması lazım herkesin ondan sonra daha iyi kararlar veriyor ilişki hayatında
yıllar önce tek tv zamanı trt 1 trt 2 var sonra star acıldı show tv falan . habıre haberler habıre parti hukumet. o yaslarda kadın bılmıyoz gordugumuz bunlar. zamanında tansu çillere bile hallenmişliğim vardı :)
tövbe est !!!
hayatı boyunca hiç sevilmemiş bir insan olmak çok ağır olsa gerek hiç aşık olmamış ve aşkın verdiği acıda diniyor tabi eskisi kadar sızlatmıyor demek daha doğru olur yalnızlık hep seninle kalıyor ölene kadar
Hiç aşık olmamış daha şanslı. Aşık olmuş kişi daha sonrasında aptalca ön yargılara bürünüp kapatıyor kendini. Daha sonra da o ara ayağına kadar gelen nasibini kaçırıyor.
Hiç aşık olmadım. Cinsel duygular hissetmişimdir ama asla aşık olmadım. Aşk diye birşeyin olduğuna inanmıyorum. Aşk bana göre bir cinsel istektir. Duygu değildir. Tabiki de bu bana göre bir durum.
Bence aşkı karsılıklı veya karsılıksız olsun tadan daha sanslidir.
Aşkı tatmayan kalp şey gibidir 🤔
Buldum.
Şekersiz bir doğum günü pastasi gibidir.
Ben 33 yaşındayım bu yaşıma kadar aşkı hiç deneyimleyemedim tadamadım yaşayamadım nasıl bir duygu bilmiyorum. Bu güzel duygudan heyecandan mahrum kaldığım için kendimi şanssız hissediyorum. Bence aşkı tadanlar daha şanslı.
Aşık olmuş biri daha şanslıdır. Çünkü önceki ilişkilerine göre hem ne aradığını bilir, hem varsa kendi hatalarını bilir ona göre düzeltir ve daha dolu aikı yaşar artık
aşkı tatmış biri şanslı elbet çünkü iyisiyle kötüsüyle tecrübe edinmiş bunu, diğer taraf bu konuda hiçbir şey bilmeden hayatına devam ediyor. büyük bir eksiklik.
Kim daha bahtsız bilemedim☺️ bu konuda. Yasamak güzel yinede insana yaşadığını hissettiriyor galiba..
Açıkçası ben aşık olup peşinden gidip tamamlamış olmak isterdim. Devamı geliyorsa süper. Yoksa çok büyük bir dert haline gelebiliyor.
Yaşanılan her duygu, her his insana tecrübedir bence; iyi veya kötü yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim.
Tabiki aşkı yaşamış kişi şanslı.. Acı çeksende aşk bambaşka bir duygu çocuklaşıp içinde kelebekler uçuştuğunu hissetmek gerek..
Askı tatmamıs bırı hayat enerjısı mutlu olur askı tatmıs bırı basta mutlu sonradan Mutsuz oluyo . askı yasamamıs bırının aska ınancı vardır
Hiç aşık olmamış arkadaşlarım var. Açıkçası şaşırıyorum ve onlara özeniyorum da bu konuda. Çünkü çok mutlular. Keyifleri yerinde.
Aşka aşık bir adama göre, aşkı tatmamış insanlar şanssızdır.
Bence ne olursa olsun aşkı tatmış insan daha şanslı
tattıralım mı :) :)
https://www.youtube.com/watch?v=wgCyoBqOnEU
Aşkı tatmış ve o aşk ile olgunlaşmış bir insan şanslıdır.
Sonu aci da olsa aşkı tatmış biri olmayı yeğlerim 😊
Tatmış daha şanslı tabi. Dünya zaten onu bunu tatma yeri))
Aşkı kabuklarıyla birlikte yemiş biri şanslı 😀
Doyasıya bir aşk yaşamadığım için bilmiyorum açıkçası. 😅
Tabii ki aşkı tatmış biri daha şanslı.
Ne yaşatırsa yaşatsın o duyguyu insan tatmalı. 🎈
İkiside bu hayatı yaşamak zorunda olan bahtsız bedeviler haha
Sevmek güzel ama aşk imtihandır. Bu yüzden aşık olmamak daha şanslıca..
Aşk acıdan başka bişey degildir bence aşkı tatmamış birisi daha şanslı
Hiç aşık olmamış biri şanslı eğer gerçek aşka denk gelirse.. aşkı tatmış biride şanslı gerçek aşkı yaşamışsa ))
yani gerçekten aşk diye bir duygu var mı artık..
Hangi açıdan şanslı olup olmadığını değerlendireceğiz
aşkı yaşamayan her kişi bişilerden eksik kalmıştır , tıpkı acıdan geçmeyen şarkıların eksik olduğu gibi !!!
Aşık oldum belki benim olmadı ama hiç pişman olmadım bu duyguyu tattığıma..❤️
Ben sevmek sevmek isterdim nerden bilirdim seveneler aglarmis keske hic asik olmasaydim
İkiside aynı anlama gelmiyor mu
Yok gelmiyor.
Aşkı tatmış kişi daha şanslı 🙂
Olmamış biri daha şanslı. Ne hayrını gördük ki? 😂
Aynen ya 🥹
Üzülme. Bize böyle düşündüren kişiler üzülsün.
Üzüm üzüm üzülsün, yazarken canım üzüm çekti 😅
😂Amin.
Kısa da olsa aşkı yaşamış olmak şanstır. Muazzam bir duyguymuş. Herkese nasip olmuyor. Hoşlantıyı, arzuyu aşk sananlara da gülüyorum.
Aşık olmuşlar daha tatlı
Olsun o da uyar :D
8-iç sınıfda okurken seviyordum kendi okul arkadaşımı aynı zamanda bir kaç kişi de Ondan hoşlanıyordu ama bir şey söylemedim sonra unutdum gitdi şimdi evli zaten 1 defa severler 2-ci si heves olur başka bir şey olmaz
Kişiye göre değişir daha önce iyi biriyle aşkı tatmışsa o zaman ondan şanslısı çok az bulunur
Ben aşka inanmiyorum
en fena aşık olanların favori cümlesi değil mi bu? 😅
Abii hepsini anladıkta o emojiler ne ya
Güzel 👍 bende öyle tahmin etmiştim
Ayh çok üzüldüm 🙄 iyi geceler ✌️
Uzatma ya, bakma sende profilime
Hiç aşık olmamış biri daha şanslı acı çekicek bir şeyi olmuyor
Hiç aşık olmamış kişinin kaybedeciği hiçbir şey yok bence daha şanslı
Eğer aşk karşılıklıysa zaten Dünyadan alacağını almışsın.
İkisi de şanslı değil.
Olmuş ta faydası olmamış biri
Aşkı nasıl tattığıyla alakalı.
Aşkı sadece benimle tatmalı 😜
Hiç aşık olmamış biri
Aşkı tatmış biri şanslı
Hiç aşık olmamış biri daha şanslı
Ben e tatmayan tarafınm..
Aşık olmamış şanslıdır. Aşık olmuş tecrubelı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?