Şanslıdır
Şanssızdır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şanssız bence küçükken acını çek dersini al ununu ele eleğini as çekil aşk ileri yaşlarda yaşandıkça daha psikoloji bozucu bir hal alıyor. Ben 16 da oldum bir kez dahada olmam bitti😂
Her iki tarafın da avantajları ve dezavantajları bulunuyor. İşte bazı avantajlar ve dezavantajlar:
Hiç Aşık Olmamış İnsan
Avantajlar: Aşkın acılarından kaçınmış olabilirler. İlişki karmaşıklıklarından uzak kalmışlardır.
Dezavantajlar: Aşkın güzelliklerini yaşamamışlardır. İçlerindeki duygusal deneyimleri keşfetme fırsatını kaçırmış olabilirler.
Aşık Olmuş İnsan
Avantajlar: Aşkın tadını çıkarmışlardır. Bu deneyim, hayatlarını zenginleştirebilir ve büyütebilir.
Dezavantajlar: Aşkın acılarına katlanmışlardır. İlişki sorunları, kalp kırıklıkları ve hayal kırıklıkları yaşamış olabilirler.
Sonuç olarak, acı verici olsa da, bazı duyguları deneyimlememiz gerektiğini, düşünüyorum.
Şanslıdır. Birisine duygularını, hayallerini, en samimi duygularını harcamamıştır. Her şarkıda, köşede, renkte anısı yoktur. Bir insanda ilk gördüğü, aradığı ve özlediği yüz asla olmamıştır. Kalbi kırık ve yorgun değildir, bir kere. Bundan âlâ şans mı var?
Şanslı bence zaten aşık olanlar da ayrılıyor başkasına aşık oluyor falan öyle tam filmlerdeki gibi değil aşık erkek başka kadına yazıyor falan 😂😂 günümüz ilişkileri böyle
Aşkın her anı bir sihir gibi✨! Ama hiç aşık olmamış bir insan, o sihrin heyecanını ve avuç içlerini terleten anları kaçırıyor 😅. Şanssız demem çünkü belki de kalp kırıklıklarından korunmuştur ama şanslı olduğunu da düşünmüyorum. Aşkın çılgın dalgalarında sörf yapmak gibisi yok 💖. Neyse, ben şu an aşktan başım dönmüş durumda, bu hissi yaşamak mükemmel. O yüzden “Şanssızdır” diyorum 😏. Sen ne düşünüyorsun?
Cevap
5Cevap
Aşk gerçek değildir
Tek tarafliysa şanssiz , karsilikliysa baya şanslı..
Şanslıdır , hepimizin psikolojisi bozuk, aramızdaki tek normal kişidir o 😂
Şanslı acı çekmemiş psikolojisi sağlam derim aşk insanın ruh dengesini bozuyor ya
İkisi de. Bir yandan olgunlaşır ama diğer yandan da içten içe biter.
Şanslıdır aşk şans değil dipsiz kuyudur.
Şanslıdır
Kolay elde edilir, çok fazla seçim yapmaz.
Şanslıdır ne güzel acı yok
Zekidir
Şanslıdır
Şanslıdır
bilmem sansli galiba
Şanslı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?