Olurum evet, oldum bile:) 1 yıldır sevgiliyim kendisiyle, hatta KS'nin vakt-i zamanındaki fenomenlerindendi kendisi:) Sevgili olmak demek bireysel olarak 2 kişi olmak demek değil bana göre. Dolayısıyla geçmiş tecrübeleri beni ilgilendirmez. Beraberken saygılı davranılıyorsa, kimse kimseyi yormuyorsa, zor zamanlara beraber direnilip, güzel zamanlarda beraber eğlenilebiliyorsa, oturup iki çift laf edilebiliyorsa problem yok.
Karmaşık bir durum. Genel de çoğu kadın bu tür şeyleri yaşarken gerçekten sevdiği , aşık olduğu kişi ile yaşamak ister. Ama karşımdaki hep gönül eğlendiren biri ise ve öyle yapmış ise ona güvenemem , bana hissettiği duygular konusunda emin olamam. Ya benimde diğerlerinden farkım yoksa onun gözünde?
Geçmişte hep fuckbuddy ilişkileri olan bu cümleyi demen zaten çoğu kişinin olmayacağını gösterir bence. başkasının maşası olan biriyle düşülüp kalkılmaz.
Bu durumda ne yapılması gerekiyor cinsellik için olurum böyle biriyle
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hiç aşık olmayanı duymadım geçmişin de bir yer de olmuştur o kızdan sonra ortaya düşmüştür yani artık inancı kalmamış sade bedensel olarak hayatına devam etmiştir bencilliğini gösterir zaten bu adam böylesi bir kişiye aşık olmakta intihar etmek olur
2
19 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben duymadım. Dedim o zaman ağır geçirmezsiniz 🤞 umarım
Aslında teyzeye de kızmam ama niyet bozuk sen de kötü yetişmişsin senin bakir olman senin sorunun ben cinsel bir yazı olduğu için birde edep yoksunusun ondan gizledim.