Hiç görmediğin birine aşık olmak?

Hiç görmediğiniz birine aşık oldunuz mu?
Şöyle ki.. o beni 3 yıldır tanıyor ben de 2 yıla yakın ondan hoşlanıyorum 1 yılımızı beraber geçirdik, uzaktan ilişki yani..
Birbirimizi hiç görmedik sadece konuştuk.. birbirimize saygı duyduk birbirimizi sahiplendik 5 dakika konuşsak bile yetiyordu bize.. birbirimiz için şarkılar söyledik telefonun başında beraber uyuduk.. böyle tam 1 yılımız geçti onu hiç görmedim sadece bir ifşasını gördüm yanağında küçük bir yara izi vardı, fotoğraf anlıktı zaten abisi atmıştı.. şimdi ayrıyız çünkü o hem okuyor hem çalışıyor.. vakti olmuyor zaman saat farkı da var tabi.. onunla konuşabilmek için uyumuyorum bile neredeyse.. 5 dakika gelse bile yetiyor.. ama o artık hiç gelmiyor.. uzun zamandır konuşamadım onunla 3 hafta oldu.. en son sadece çok kısa konuştuk sonra uyudu.. onu özlüyorum.. her şey bana onu hatırlatıyor.. tam unutuyorum aklıma geliyor.. acaba yemeğini yedi mi diye endişe ediyorum.. acaba yine hasta mı.. yorgunluktan uyuyakalmıştır şimdi diye düşünüyorum.. onu özlediğimi içimden geçirdiğimde kalbim sıkışıyor.. gözlerim doluyor.. ağlıyorum durmadan.. ama onunla hiç konuşamıyorum eskisi gibi.. ona olan sevgim çok güçlü.. onu düşünmek beni mutlu ediyor.. beklemek bile.. onunla ilgili her şey bana huzur veriyor.. öyle işte..
Hiç görmediğin birine aşık olmak?