İnternetten sadece mesajlaşarak konuştuğunuz ama görmediğiniz birine aşık olabilir misiniz?

İnternetten sadece mesajlaşarak konuştuğunuz ama görmediğiniz birine aşık olabilir misiniz?

İşte bu imkansız. Uzak mesafe ilişkisi kadar saçma bir şey yok. Seninle mi telefonla mı ilişki yaşıyorum. İnan bana bir süre sonra çocuğu telefonun yerine koyacaksın. Kamerası yüzü eli ayakları klavye. Senin olduğun yere geldi görüştünüz diyelim. Birçok tanıdığımda bu oldu. İş ciddiye bindiğinde kız tarafı erkek tarafı bambaşka yerlerde. Çift düğün derdi var. Nerede kalacaksın derdi var. Onun gerginliği , stresi uzak mesafe ilişkisi olmadan bile çok kötü. Bir de uzak mesafeyi düşünemiyorum bile. Ondan boş ver rahatlık en iyisi.
E ama sen en baştan kapıları kapatıyorsun, bazen öyle şeyler olur ki elinde olmadan hoşlanabilirsin bir an da :D
Görmeden birine aşik olmam sesini duymadan etmeden görmeden olmaz yazişma farkli sesli konuşmak daha farkli bence yaziştiğim kişiyle uzun zamandir yazişiyorsam merak ederim kiminle konuşuyorum ediyorum acaba nasil görünüyor ediyor diye aşk zaten öyle bir duygu ki bende bilmiyorum
Evet oluna bilir. Ama bu aşkın ne kadar gerçekçi olduğu tartışılır. Yani tipini kişiliğini davranışlarını bilmediğin ve sadece sosyal medya vasıtasıyla tanıştığın birine karşı ne kadar güven duya bilirsin ki?
Hiç görmeden olmaz belki aynı cins seninle dasssak geçiyor nereden bileceksin? Ama sesli konuşmalar fotolar onlar bunlar varsa zaten kanıtlanmıştır hoşlandıysan devam et.
Cevap
8Cevap
Hayır olmam. gördüklerime bile aşık olmuyorum
Bir hayale aşık olmak o...
Gerçek değil...
Üflesen dağılır bir toz bulutu gibi...
Kendini kandırmayı seven biri aşık da olur, evlenir de, çocuk bile yapar.. Bir nevi şizofreni..
aşk için görüntüden çok hisler duygular daha ön planda oluyor görmeden de evet asik olabilirdim
Oldum. Belkı 1 sene üstüne buluştuk sonra da evlendik mutluyuz gayet
Tabiki hayır, bide yaşlı amca çıkıyormuş Allah korusun
Geçmişte olmuştum ama geçmiş gitmiş işte. 😊
Olamam. Karşıdaki kişinin epey işi var benimle😆
Oldum... Evet saçma ama olabiliyor ben yandım siz yanmayı iki senemi yaktım...
Aşık olmam ama sevebilirim, çiçeği, böceği sever gibi
Oldum hemde çok kötü tabi sadece sesle değil uzaktan işte ama çok yanlış tabi.
Sen bana denk gelmemişsin şanssızlıklar djd
Tüh be 😅
Hala geç kalmadın endiselenme djd
Mesaj atsana bir şey rica edicem.
Korkma ya küçük bir şey 🤦😄
Korkmuyorum attim zaten dostum
Kımsenin başına gelmesin buluşma günü bütün aşk elden gidiyor
Buna aşk demek de, sonrasında karşılıklı yaşanan saygısızlık da kötü bence. İnsanın insana saygısı açısından dahi olsa sözlerinin değdiği kişiyi insan görmeli de. Kimin ne hakkı var karşısındakini incitmeye?
Bak canim kisisel dusunuyorsun sanirimm ama kimin ne yasadigini bilemessin tamam mi oznel dusunme
Ben yaşamadım demedim ki.
tamam canim
Fotosunu bile mi görmeden 😳
Resmini gördüm, sesini duydum, nesajlastim ve aşık oldum.
Olamam. Bende bir etki yaratabilir ama ileriye gitmez o etki.
Var benim öyle huylarım kafamda kurup kurup inanırım görmeden aşık da olurum
Fotoğrafını bile görmeden mi😅
eveet sesini duyarakk. D
Olamam 😂😂
hallederiz fdsf
Hoşlantı olur sanırım ses tonuna bi 😂😂
E o da iyi işte, sana mutluluk veriyorsa bundan hoş ne var xd
Görselliği sevenler için zor iş ama 😂😂
Sen de kulaklarının verdiği hisse önem vereceksin biraz feragat edeceksin görmekten, duyarak ilerleyeceğiz seninle ne yapalım :D Şartlarımız böyle xd
Tek kulakta yetmez bir yerden sonra 😂😂😂
E kulaktan ısınırsan devamında gördüğün şeye de alışabilirsin diye düşünüyorum :D
Kafa dengi olunca gerisi hallolur bence zaten sese bile gerek kalmadan 😂😂😂
E yani bunu da konuşarak görmek gerekiyor, o sırada da kendini alıştıracaksın. Saçmalamayı seviyorsan, hoşuna gidiyorsa yani gülüyorsan anlaşırız. Yok öyle ben bir şeyler üretince bu ne ya ne alaka falan diyeceksen yok götüremeyiz o gemiyi sdfds
O işler benden soruluyor zaten saçmalamak falan eğlenceli normal klasik konuşmalar çok sıkıcı geliyor samimiyetsiz gibi sjfjsjf
Sen kaç kilosun :D
Kiloyu napcan be hfjdjfj
Güldürürken kilo verdirirsem ona göre dsffd
İyi olur öyle versem keşke 😂😂😂
Verirsin verirsin, doğal çözüm bizimkisi :D Mideye kelepçe takmıyoruz xd
Diyette kar etmiyor shfjdj
O kadar çok mu ya sdfds kaç kilosun söyle umut var mı yok mu söyleyim ben sana sdf
Yok be o kadarda çok değil demem burada şimdi sjfjdjdj
Söyle söyle aramızda kalır xddxd
Yok rezil olmayım şimdi sjdjdjdjd
Estağfurullah, kilo söyleyince rezil mi olunuyor? :)
Bazen 😅😅
Yok olmazsın ben garantisini veriyorum xd
Olduk zamanında.
Zamanında derken şu an çok da geç değil yaşlanmış gibi konuşma :D
Hayır öyle değil, artık bu siteden kimseye aşık olmam anlamında Akıllandım.. 😅
Bak büyük lokma ye, büyük konuşma demişler bu hayatta :D Belli olmaz bu işler xdxd
Tövbe ettim ya öyle durumda kaçarım tak topuuuuk🤣
Belli olmaz, bak daha önce tanışmamışız öyle düşün. :D Yani hayat her zaman yeni sayfalar açar insana :P Kaçma sdf
Muhakkak ki öyle de bir daha sevmek için heves mi kaldı sanki 😀
Sen istedikten sonra o heves öyle bir gelir ki, sen bile nasıl geldiğine şaşırırsın :D Sadece uygun zaman ve ruh halini yakalamamız lazım xd
O konuda haklısın da, ben biraz aşk konusunda sıkıntılı biriyim. Benim için aşk zehirli gıda gibi bir şey.
Belki de bazı zamanlar tam tersine sana şifa olacak bunu da bilemeyiz. Zor bir insan mısın?
Yok ya hiç zor birisi değilim.🤣
E o zaman hallederiz xd dert etmene gerek yok
Ahahaha sağ ol 🤣
Rica ederim xd
Hoşlanabılırsınız ama asık olmazsınız cunku yuzunu gordukten sora soguma gelcek sana
Tabi olunur neden olmasın..
Oldun mu xd
Tabi ki sana..
Teşekkür ederimmm xd
Tabi kaç zamandır yoktun acı çekiyoruz burada
Bana olunca gizliye mi geçmek gerekiyor peki dsfd
Başkaları da görüp aşkımı bozmasın diye xd
Şımarıksınız bakıyorum da xd Bozmaz bozmaz.
Nasıl anladın şımarık olduğu mu ki? Bozar bozar
Kim bozacakmış? . D
Nerden bileyim bende başka hayranların olmadığını
ne hayranı yahu kimse yok öyle :D kimse bozmaz da senin çekincen kendi konuştukların görmesin diye olabilir xddxd
Hadi ya baksen.. Emin ol sende kimse yoktur..
Kim varmış? Siteye girmiyorum ki anasını satayım kaç gündür, kim olacak? Olsa bu yorumu görür herhalde öyle değil mi?
Hadi geçmiş olsun bir aşk daha benim sayemde başlamadan bitti xd
Kimse yok ki başlamadan bitsin, biri olsa neyse de :)
🙂🙂🙂🙂
Hoşlanti olur ama aşk olmaz
Bi kere düştük o hataya ikincisi olmaz. d
evet olmustum...
Aşk değilde bağlanmak olabilir
Görüntülü konuşma sayılıyor mu😂
Hayalimdeki kadına aşık oldum.
Beli olmaz , asık olamam ama hoşlanabilirim
Reel görüşme her şeydir
Olabilirim
Nasııl olursun anlat bakalım xd
Anlatılmaz yaşanır