+1 yılOlurum diyenler daha önce sevgilisi hiç olmamış biriyle sevgili olmamış sanırım bu yüzden böyle söylüyorlar diye düşünüyorum. Benim geçmişte böyle bir deneyimim olmuştu ve 1 sene falan sürmüştü ve bu sürecin bu kadar sürmesi bile mucizeydi biraz gerçekten tecrübe şart. O yüzden daha önce sevgilisi olmamış biriyle sevgili olmam.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet olurum daha önce sevgilisi olup olmaması benim için önemli değil beni, m de hiç olmadı zaten Evet, daha önce hiç sevgilisi olmamış biriyle sevgili olunabilir. Sevgi, herhangi bir yaş, geçmiş deneyim veya kişisel özelliklerle sınırlı olmayan bir duygudur. İlişkilerde önceki deneyimlerin olmaması, ilişkiyi yeni ve heyecan verici kılabilir ve taraflar arasında daha açık bir iletişim sağlayabilir. İlişkilerde önemli olan, iki kişinin birbirini anlaması, birbirlerine saygı göstermesi ve birlikte zaman geçirmekten keyif almalarıdır. İlişkiler, iki kişinin birbirlerine karşı duydukları ilgi, güven ve sevgiye dayanır. Herhangi bir deneyim yaşamadan önce, bir kişinin kendini ve beklentilerini anlaması ve karşı cinste aradığı özellikleri belirlemesi önemlidir. Özetle, daha önce hiç sevgilisi olmamış biriyle sevgili olunabilir. Önemli olan, iki kişinin birbirini anlaması, birbirlerine saygı göstermesi ve ilişkilerinde mutlu olmalarıdır.
00 Yorumla
İlişki her zaman deneyim katıyor insana. Ama ilişkisi olmadı diye bir insanı otekilestirmek, dışlamak yanlış bir şey.
Ama geçmişte ilk kez ailemle tanıştırdığım kız bayağı sevinmişti. Kadınların çok hoşuna gidiyor ilk olan şeyler.
00 Yorumla
Neden olmasın ki? Eğer kafa dengi biriyse, görünümünü ve karakterini beğendiysem olurum. Daha önce sevgilisi olmuş ya da olmamış hiç önemli değil hatta olmamış olması bence daha iyi.
01 Yorumla- +1 yıl
Senin oldu mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın ki gadası
00 Yorumla
+1 yılOldum Sevgilimin hiç sevgilisi olmamiş bastan hic inandirici gibi gelmiyordu yakisikli oldugu icin ama cidden öyleymis iyi ki öyle ilk'i olmak çok güzel bir duygu tarif edilmeyecek kadar hersey benim ile yaşadigi icin öyle yani :) Rabbim nazarlardan korusun Aminnnnnnn Hahahaha
116 Yorumla- +1 yıl
Allahın adını ağzına alma ya utanmadan birde birşeyler yaşadık demişsin allahla dalga geçiyorsun
- +1 yıl
@Lale12390 herşeyi benimle yaşadı diyor
- +1 yıl
Böylelerine sözde müslüman diyiliyordu
- +1 yıl
@Lale12390 sevgili olunca yaşanılan her şey işte kanka malum sevgili olunca ne yaşanıyorsa onlardan bahsetmiş
- +1 yıl
Sevgiliği kast ettim @Lale12390
Ayrica Yabanciyim türkcem iyi degil ve özel hayatim yazdiklarim attigim yorumlar seni hic ilgilendirmiyor @Yamahamotocross
Kendinlen ilgilenirsen daha iyi edersin - +1 yıl
Allahın adını ağzına alma o zaman zina ve haram işliyorsan iyi günler
- +1 yıl
Herseye maydonoz olma kari gibi Okey ?
- +1 yıl
Fitil oluyorum müslüman olup her boku yiyen kadınlara
- +1 yıl
Karı değil adam gibi adamım da senin gibi pislikleri görünce sinir olmamak elde değil
- +1 yıl
Olma iste ben yabanciyim diyorum yazdiklarimi sen anlamissindir gücüne gitmistir Hadi diyelim yanlis anladin öyle yazdin o seni ilgilendirmez Kim olursa olsun aslinda hic umursmam da senin gibileri çok bu sitede kendinlen ilgilen baskalarinin hayati seni ilgilendirmez anladin ama galiba anlatamiyorum sana anlamiyorsun
- +1 yıl
Hayatından banane ben genel olarak kadınların edepsiz namussuz olmasına isyan ediyorum
- +1 yıl
Yav banane bana neden anlatiyorsun yazma rahatsiz etme baskalarinida rahatsiz etme yorum yaz kendi görünüşünü yaz
- +1 yıl
Müslüman değil misin?
- +1 yıl
Elhamdülilah Müslümanim kudur simdi
+1 yılilk olduğum her duygu her yaşanan her şey benim hoşuma gider.. ama kızların görüşlerini okudum da hepsi tecrübeli olsun deneme tahtası değilim demiş 😀
10 Yorumla
+1 yılHiç sevgilisi olmayan biraz hayal dünyasına yaşar. O hayali kovalar. Muhtemelen daha iyisini bulurum diye uzun süreli bişey olmaz. Denenebilir çok güvenilir değil :D
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ilk olmak isterim ve olurum. Açıkçası sevgili olacak kadar yakın, samimi, hoşlanıyor ve duygularımız karşılıklıysa sadece ilk sevgilisi olmayacağım için ondan vazgeçmem.
00 YorumlaYok ya istemem. Aşka dair bütün gerçek dışı beklentilerini alttan almam gerekecek, çekemem yani.
Bir de sevişmeyi mi öğretcez, ne gerek var yani.
01 Yorumla
+1 yılGerilirdim biraz çünkü benim oldu o bunu sorun etmeye başlardı
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok be karşımdaki biraz tecrübe sahibi olsun isterim
312 Yorumla- +1 yıl
Onunla sevgili olmazsan nasıl tecrübe kazanıcak
- +1 yıl
Bak 14-15 yaşımızda olsak neyse ama ben şu an 19 yaşıma giricem yani en azindan ergenlik de Felan sevgili işlerine girmiş biri olsun
- +1 yıl
Olmadıysa onun suçu ne?
- +1 yıl
Ne alaka suç onu da öyle kabul eden biri çıkar ben illa etmem demiyorum bu sorular da boş ayrıca insan birini sevince böyle şeylere takılmaz düşünmez
- +1 yıl
O dediğinde doğru biri onu severse tecrübesine bakmaz ama önyargı ile yaklaşır. Mesela bu sorunu ben yaşadım ve hala yaşıyorum şu ana kadar 2 flörtüm oldu ilerisi gelmiyor nedense
- +1 yıl
Bu dönemde sevgili kimse istemiyor herkes flört ederek duygusal ihtiyaçlarını gideriyor maalesef
- +1 yıl
Bu durumda beni üzüyor 😢
- +1 yıl
19 yaşına kadar sevgili yapmamış birisi seni sevemez mi yine kızlar bildiğimiz gibi bedensel engelliyim sence benim sevgilim olur mu nasib kısmet dersin şimdi kesin ama benim nasibim kısmetim yok sizin gözünüz kör bir insan sizi sevince direkt reddediyorsunuz tipinden veya dış görünüşünden veya akülü sandalyede duruyor diye
Siz böylesiniz işte asıl aşk konusunda tecrübesiz olanlar sizlersiniz aşık olmak sevmektir tecrübe edinmek değil bu bir meslek değil - +1 yıl
Niye ağladın bu kadar erkekler çok mu farklı sanki
- +1 yıl
Kardeşim tecrübe dediysem hani bilsin kadın ruhundan anlasın
- +1 yıl
Ilişki nasıl oluyor bilsin
+1 yılİlk defa hayatına sevgili alıcak birinden bahsetmişsin, sonra sanki cinsellikte ilk olana kadar yürümüşsün…
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bunu denedim ve korkunç bi olay. Asla bilemiyo kıza karşı nasıl davranacağını. Deneme tahtası değilimaq deneyimli erkek >>>>>
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Öyle şeyleri çok takmam. Benim de olmadı. Daha kafama uyan birini bulamadım. Büyük ihtimalle bulduğumda onun da olmamış olacak.
00 YorumlaSizin tecrübeli arama isteğiniz nedir anlam veremiyorum doğrusu bi kaç kişiyi aynı anda idare edicek kadar çevik birini mi istiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılHiç ilk sevgilisi hayali kurmadım ama 30 yaşına kadar sevgilisi olmamışsa ben istemezdim öyle birini kafamda soru işaretleri olurdu.
00 YorumlaHayır fazla tecrübeliyim bunun için … ergenlerle uğraşamam
126 Yorumla- +1 yıl
Tecrübeli kadın olmaz ortalık malı kadın olur kusura bakma
- +1 yıl
Zoruna gitmesin ama öyle yani hiç havalara girme kadının tecrübelisi olmaz erkeğin olur.
- +1 yıl
Önune gelenle çıkan yatan erkek değerlidir ama kadın değersizdir namus diye bir şey var
- +1 yıl
Tecrübesiz kadın zevksiz mi oluyor? Edepli namuslu oluyor
- +1 yıl
Namuslu kadınları iyi ayırt edebiliyorum tıpkı senin namusdan yoksun olduğunu anladığım gibi
- +1 yıl
Zor değil yeter ki iletişim olsun aramızda ben anladım namuslu olup olmadığını
- +1 yıl
Senin gibileri ben tek kullanımlık peçete gibi atıyorum zaten tek gecelik ilişkilerden ibaret kadınsın
- +1 yıl
Bakire olmayan kadınla yatarım bakire ile de evlenirim benim zihniyet böyle
- +1 yıl
Ama aşağılamadan da edemiyorum nedense bakire olmayan kadınları
- +1 yıl
Namus bacak arasındadır zina diye bir şey var çünkü ha bende zina yapıyorum ama canım zina yapan kadınları aşağılamak istiyor bundan sanane?
- +1 yıl
Hadi hadi yallah artık allaha verirsin hesabını o yaptığın zinalar ile
- +1 yıl
Bizde vercez ama senin kadar da rahat geniş değiliz neyse iyi günler
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. İlk olmak her zaman güzeldir. İsterim tabiki neden istemeyeyim önemli olan kafaların uyuşması
00 Yorumla
+1 yılEvet samimi bir o kadar da temiz bir kızmış işte ne güzel
00 Yorumla
+1 yılBen olmam, her konuda deneyimli olmalı bence yoksa bi aksaklıkta hemen soğurum
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan benim istediğim gibi biri olması benimde 1 kez oldu uzaktan o da
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Evet çünkü benim de bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı o benim ilkim olsun ben de onun ilki oluyum isterdim
00 Yorumla
+1 yılHiç sevgilisi olmamış birisi olarak ben de birisinin ilki olmasını isterdim tabiki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHadi gel sevgilin olmadı acıdım gel olalım gibi olmuş bu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılKaçıncı olduğunun bir önemi yok gerçekten içten beni sevsinde yeter.
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsam sevgili olabilirim, daha önce sevgilisinin olup olmaması önemli değil bence 🙂
00 YorumlaOlurum tabi ki sorun değil yani Başvuru Formu vereyim bari onu doldursun 😀 öyle şey olur mu hiç?
00 Yorumla
+1 yılTabiki evlilik düşünürsem onunla olur, sadece sevgili yapacaksam istemem
00 Yorumla
+1 yılİsterdim ama özel bir durumum var o ister miydi beni tartışılır
00 Yorumla
+1 yılBen olurum. Çünkü benim de hiç sevgilim olmadı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bu yeterli bir sebep değil benim için nasıl biri olduğu önemli
00 YorumlaOlurum öyle birini istiyorumm zaten bende öyle olduğum içinn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer insanın kesinlikle sevgilisi olması gerekiyor diye bir şey yok olmayabilir normal
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olurdum ilk veya sonraki olmasının bir önemi yok benim için
00 Yorumla
+1 yılbenim istediğimde bu zaten çünkü bende öyleyim
00 YorumlaHiç sevgilim olmadı ama tek gecelik ilişkilerim oldu Türk , Rus , Ukraynalı ve kenyalı vb. Yani hiç sevgilisi olmayan birisi tek bir kişiye bağlanmaktan korkuyor olabilir ya da karşısına sevebileceği birisi çıkmamıştır.
00 Yorumla
+1 yılBenim hiç sevgilim olmadı ama karşı tarafında hiç sevgilisi olmaması benim için iyi olucağını düşünüyorum ama aynı zamanda çok kötü de olabilir. Çünkü iki tane tecrübesiz insanı baş başa bırakırsan ne olacağını bilemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim de olmadi, isterim ki elimde olsa boyle biriyle evleneyim birbirimizin ilki olalim her konuda..
00 YorumlaNeden olmayayım benimde hiç sevgilim olmadı
11 YorumlaOlurum
İlki de sonu da ben olurum11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilki olmak isterim ilk öpeni ilk sarılanı ilk elini tutanı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılSeve seve olurum sonunda anlasirsak belki evlenirim..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNedrn istemeyeyim bazen çok saçma sorular çıkıyo bı sorunun olduğu gibi
00 Yorumla Neden olmayayim kizim canım mısın ama yalan söylüyordur bdbdb
00 YorumlaHayir tecrubeli olmali. Tecrubesizde dengine gore bulmali bence
00 Yorumlaolup olmaması kime ne. seven olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlurum
00 Yorumla
+1 yılEvlenilir öyle bir kişi ile :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılAcemi birliği değilim , istemem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk ve son olurum belki de 😇😂🤔🙃
00 Yorumla
+1 yılTecrübeside olsun yani
00 YorumlaBenim de sevgilim olmadı. Neden olunmasın ki?
00 YorumlaOlabilmem için benimde hoşlanıyor olmam lazım.
00 Yorumla
+1 yılBenim de olmadı ki ndhdhsh
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Olurum çünkü benim de olmadı
00 Yorumla
+1 yılEvlilik olur sevgili olmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Herşeyin bİr ilki vardır
00 Yorumla
+1 yılO anki psikolljine bağlı
00 Yorumla
+1 yılBenim bir kere olduğu için onunda olmalı
00 YorumlaBence böylesi iyi, senj bilmesi
00 YorumlaEvet olurdum.. çünkü benimde olmadı 😂
00 Yorumla
+1 yılkapris sevmiyorum istemem
00 Yorumla
+1 yılYüksek oranda herkes ister
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi