Evlendirelimde durulsun adam olsun dedi bir anne...
Sonra elin masum çocuğunun başına bela oldu...
Bence kesinlikle kul hakkı olur bu.
#tutku 🖤

Evlendirelimde durulsun adam olsun dedi bir anne...
Sonra elin masum çocuğunun başına bela oldu...
Bence kesinlikle kul hakkı olur bu.
#tutku 🖤
Şu “aile” zihniyetinden bi çıkabilsek aslında her şey o kadar güzel işleyecek ki… Herkes bireydir, evlilik gibi bir çok özel kararı kişinin kendi vermesi gerekir. Ben evliliğe hazır olduğuma karar veriyorsam, bu karar evleneceğim kişi istisnasında kimseyi ilgilendirmez
Inanılmaz yanlış bir düşünce Eğer insan doymuyorsa doymadıysa yaşadığı hayata evlendikten sonra da bunu belki bir nebze eşiyle yaşayacak Ama daha sonra ondan da sıkılacak Ve bu çok uzun bir süre sürmeyecek ve yine gözü dışarıda olacak yine ne derler yaramaz çocuk yine yaramazlığa devam edecek
Görüşüm süper seçilmiş ama soru sahibi beğenmemiş bile
Aşırı yanlış bir şey sen kendini evliliğe hazır hissetmiyorsan başkalarının yaşın geçti hadi artık bak arkadaşların evleniyor gibi konuşmalara kulak asıp aileni üzmemek için evlenmemeli bir insan sonu daha büyük hüsran oluyor kadın içinde erkek için de..
Olgunlaşmamış bir insanı evlilik bahanesi ile bir kadın ya da erkeğin hayatına dahil edilmesi resmen kul hakkı kesinlikle katılıyorum. Evlilik olmayan olgunluğa erişmeyi sağlamaz. Aksine fazladan sorumluluk vererek kişiyi iyice yıpratır.
Cevap
24Cevap
sonra adam olmamış pcihinizi biz eğitmeye çalışıyoruz diyen gürüh gelecektir.
ee sen evlendın koca kalmamış gibi atladın hemen pipisi var erkek sandın. her erkek adam değildir.
neyse İzmir'de yağmur yağdı
https://www.youtube.com/embed/2hx9J95Cm0cNe kaa güsell
muhakkak !
Senin büyütemediğini el oğlu/kızı niye büyütsün? Kimse çocuk büyütmek için evlenmiyor sonuçta? Elin oğlunun/kızının da başını yakmanın anlamı yok. Evliliğe hazır olmayan, evlilik insanı olmayan kişiyi evlendirmekmek yanlış, bazı insanlar hiç evlenmemeli diyorum
Kesinlikle doğru değil. Kendileri adam edemedikleri eşek kadar çocuklarını başkasının el bebek gül bebek büyüttüğü çocuğuna egittirmeye çalışıyorlar. Sonra mutsuz bir evlilik kavga şiddet ayrılık. Yazık günah el âlemin evladinin hayatını karartiyorlar
Çocuk b. ka sarınca evlendirirler. Evlilik b. ka sarınca çocuk yaparlar. O olan çocuk b. ka sarınca onuda e verelim derler. Bu döngü hep böyle yürür gider.
Bunu bende düşünüyorum. Abim evliliğin sorumluluğunu alabilecek bir insan değil. Kazandığı kendisine bile yetmiyor. Ekmek al desek parasını istiyor bizden. Oyun oynuyor, sigara içiyor, dağınıklığın yanında pis de bir insan. Sürekli ıvır zıvır yer doğru düzgün yemek de yemez. Nasıl evlenip ev geçindirecek bu adam bilmem. Evleneceği kıza yazık kul hakkı resmen diyorum. Evlendirmeyi doğru bulmuyorum. Ama evlendirmemek ne kadar doğru onu da bilmiyorum 😁
Hayır çok yanlış bir karar hiç kimse bu sorumluluğu almaya hazır hissedinceye kadar evlendirilmemeli bu şekilde yaptıklarında yine üzülen uğraşan aileler oluyor
Bekarken bişeyleri doğru yapmakta zorlanırken ev aile sorumluluğunu alırken nasıl bir anda işin çıkabilir ki...
Esler birbirinin terbiye edicisi degildir. Oyle adamlarin elinde ne masum hanimlar zayi oluyorlar bir bilseniz.
Dünyanın en saçma evlilik sebepleri arasında ilk üçü zorlar derece de mantıksız bir evlilik biçimi.
Evlilik bilinci olmayan hiçbir birey evlenmemeli.
Değil, hastalıkli çocuklarını gececik kızların başına bela etmesinler lütfen
Hayır anasının adam edemediğini el nasıl adam edecek
Aileler karışmamalı artık bence. Hata üstüne hata felaket getirir
değil iyice kopuyorlar sonra olan çoluk çocuğa oluyor
kanka... aileler başından sagsin diye evlendiriyor.
şerefsizlik olarak nitelendiriyorum net bir şekilde
Değil tabii ki de kimsenin sorunu çocuğunun cezasını başka kadınlar çekemez
Desteklemesemde çoğu şuanda iyi ya bence kader kısmet bana uğramadıgi sürece sıkıntı yok..
Kesinlikle yanlış , sizin eğitemediğinizi elin kızı mı eğitecek?
Anası babası adam edememiş, yazık günah kıza o mu edecek?
çok ama çok saçma bir şey bu. daha nasıl hayatına edebilirsin
burada kişi önemli..
ailem 22 yaşında evlendirmek istiyordu ben henüz uslanmamıştım :)
Çok yanlış biri bu bir diğeride düzelir diye çocuk yapmaları
Kesinlikle yanlıştır. Ailesinin adam edemediğini siz hiç etmeyin arkadaşlar. Her iki cins için de söylüyorum
Görüyoruz sonra aile facialarini
Aynen öyle, 3. Sayfaya haber çıkıyor.
👏👏
Ben kendimden sorumluyum 😀
Alakasız görüş 🤣
Hiçte bile 😂
☕🤣
Afiyet olsun 🙂
Teşekkürler 🍫
olabilir bir ihtimal
Ya olmazsa?
o zaman yapacak bir şey yok