Cocuk sahibi olmak için mantık evliliği yapmayi düşünüyorum çocuk doğduktan sonra da ayrılmayı hiç bir nafaka vs talebim olmayacak sadece çocuğun masraflarını ortak karşılarız bu kadar. Benim gibi düşünen var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bu insanlığa sığmaz hiçbir şekilde yani hem o evleneceğiniz kişiye haksızlık hem de doğacak çocuğa çok karanlık bir dünya bırakıyorsunuz yani asla ve asla böyle bir şey yapmayın. Mantık evliliği de böyle bir şey değil bana göre ayrıca. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirsem bunu başından söylerim yani benimle aynı fikirde olan birisiyle böyle birşeyi yaparım yaparsam.
- +1 yıl
Söyleseniz bile ahlaki olmuyor ama ne diyeyim saygı duyuyorum.
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Bence bu çok mantıksız bir adım olur. O çocuk sevgi dolu bir ailede büyümek ister. Baba sıcaklığı, korunup kollanmak ister. Fakat ayrıl boşan yaparsan çocuk bunların hepsinden mahrum kalacaktır. Ne bunu kendine yapmaya nede çocuğa yapmaya hakkın yok. Bunların hepsi senin içinde geçerli sebepler. Sende sevilmek isteyeceksin. Bir çocuğun sorumluluğunu tek başına sürdürmen kolay olmayacaktır. İyice düşünüp adım atmanı tavsiye ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılbu çok saçma bir düşünce.. bana göre
çocuk yapmak sonra boşanmak o çocuğu ona sormadan babasından sıcak aile yuvasından mahrum etme hakkına sahip olduğunu düşünmekte bencilce bence.
Sizin gibi düşünen insanlar evlenmemeli sonra bir çok mutsuz insan büyüyor ve kimseyi de mutlu etmiyorlar..00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin mantığın doğacak olan çocuğunun sevgisiz bir evde büyüyeceğini annesinin babasının hiçbir zaman birbirlerini sevmediğini görmesini bunu kabul ediyor mu Bence edilmemesi gereken bir şey çocuk sevgi dolu bir ortamda sevgi dolu bir anne babayla yaşamak ister çünkü sevmeyi sevilmeyi anne babadan öğrenir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
102Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. HAYIR yapıl-ma-ma-lı bence..
Bu çok kötü durum ! daha şimdiden ayrılma hazırlıklı için yol planı yapan bir insanın evlenmekten bahsetmesi " DEHŞET VERİCİ " bir şey. Sonr ao çocuğun pisklojisi bozulacak anne ayrı baba ayrı , farklı hayatlar karmaşık işler.. birde ticari şirket muhasebesi tutar gibi masrafların hesabını yapmak SON NOKTA olmuş.. Senin gibi düşünenlere hayatta başarılar ÇOK YANLIŞ İŞLER BU İŞLER ve bence sonu FELAKET.
SevMiyorsan , evlenMEyeceksin !
sevMiyorsan çocuk kesinlikle yapMAyacaksın.. NET20 Yorumla
+1 yılO kadar kolay değil işte, çocuk hem babanın hem annenin canı olduğu için o adamı hayatından komple çıkarabilme şansın yok ve onunla sorun yaşarsan hayatın boyunca görmek zorunda kalacağın bir yüze tahammül etmek zorunda kalacaksın ve sende oluşan o kötü psikoloji ister istemez çocuğuna yansıyacak.
Hayır sevmeden asla çocuk yapmam
20 Yorumla
+1 yılBence yapılmaz yani kesinlikle. İnsan sevdiği tarafından sevilmek ve onun evladını dünyaya getirmek varken istemediğin biriyle çocuk yapmak ve evlilik yapmak bence doğru değil. Hem ileride çocuğunun geleceğini yok etmiş olursun.
72 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence doğru değil yani sadece kendi açından düşünüyorsun ama çocuğun geleceğinide düşünmen gerek. Diyelim ki birisini buldun ( Erkekler zaten işin ucunda cinsellik olunca üstüne sorumluluk yüklemeyince sıraya girer kapında) ve hamile kaldın, ailen bunu kabul edecek mi, çocuğun babası sana destek verecek mi veya senin hamile halinle kendine yetecek maddi durumun olacak mı? Hem sonra çocuk bir gün büyüyecek ve sana babasını soracak ne diyeceksin? Bizim toplum acımasız bu konularda çok çirkin laflar ederler okulda mahallede üzülen sen ve çocuğun olursunuz.
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte sırf bu yuzden evlenmeyi ve boşanmayı düşünüyorum ilerde laf söz olmasın diye. Maddi duruma gelince çok şükür iyi evden çalisiyorum zaten sıkıntı olmaz o konuda.
+1 yılYalniz bu mantik evligi olmuyor. Bunun adi bambaska bir sey.😂😂Dogacak cocuk eminim ki boyle bir anne babaya sahip olmak istemez.
Sacmalamayin sakasi dahi igrenc. Mantikli dusunun. Ha bir de az dizi izleyin. Yan etkisi boyle sorular oluyor.😂
20 YorumlaÇocuk sahibi olmak için evlenmek çok saçma. Birbirini sevmeyen anne baba ile büyüyen çocuktan ilerde ne hayır bekliyorsun ki. Sevgisiz atılan bi temel ne kadar süre dayanabilir ki. Mantığın çok yanlış.
00 Yorumla
+1 yılEskiler şöyle demiş Severek evlenme Evlendiğin kişiyi sev.
Soranın zihniyeti Kendi menfaatleri uğruna Herşeyi yapacak çıkarları doğrultusun da da plan yapmış biri gibi geldi bana Bu insan hakları ihlali Bir Doğan çocuğun Psikolojik tranva yaşamasına ve çocuk kullanılarak Bir erkeğin Maddi yönden Mahkum edilmesi insanlık suçudur10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbunu yumurta kalitesi dusme cagindakiler genelde dusunur. senin icin cok erken. hem sen tek basina buyutecegine guvensen de cocuk bunun eksikligini yasayacaktir. Bu eksikligi yasatmayacak kadar cocukla ilgilenecek birini bulman cok zor. Aksi durumda bencillik etmis olacaksin.
00 Yorumla Bence yanlış olur. Hiç beklemediğiniz şekilde aşık olabilirsiniz bu sefer planların hepsi farklı bir noktaya evrilir. Ayrıca bir çocuğa yek bakmak ve babasından uzak tutmak bencillik. Belkide velayeti karşı tarafa verecek hakim. Yani yaptığınızın sakıncaları olabileceği için bunu dedim. Bence sevebileceğiniz bir insan ile yola çıkın derim.
00 Yorumla
+1 yılBence yapılır. Asıl öyle yapılır. Severek evlendiğin adam ile ya sevginiz biterse? O çocuğa ne olacak? Düşünen var mı orasını yok.. herkes kendini düşünüyor. Sevdiğinden yapılmalı diyenlere samimiyetsiz. Bak insanlara. Kim mutlu? Kaç kişi, anası babasının sevgisi içinde büyümüş? Aşk sevgi ne biliyor mu bu millet. Yazık olacak bebeye
01 Yorumla- +1 yıl
Yanı valla mantıklı cevap
+1 yılBence her çocuk anne babasının sevgisi ve aşkı ile büyümeli , aşık olmadığım her zerresine tapmadığım bir adamın çocuğunu taşımak istemem. Sevdiğim insanın her zerresini büyük bir mutlulukla karnimda hissetmek isterim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. Mantık evliliği şu dönemde en doğru şey zaten yapılacaksa. Ama çocuk için evlenmek de bir o kadar saçma. Ortam yoksa, durumum iyi değilse ben ona iyi bir gelecek sunamayacaksam evlenmem.
02 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumum çocuk bakmaya musait sadece babasınin da çocuğa karşı sorumluluğunu yerine getirmesi acisindan masraflarının yarısını karşılamasını beklerim. Evlenme sebebine gelince laf söz olmasın çocuk ilerde huzursuz olmasın diye evlenmek mantıklı geliyor hemde işin içinde evlilik olduğunda erkekler işin ciddiyetinin daha fazla bilince olur diye dusunuyorum
Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Çocuk yapmak için niye evleniyon? Evlenmeden de yapabilirsin çocuk? He ayrılayım babasından nafakayla geçinirim diye kurnazlık yapıyorsan o ayrı tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılYukarda belirttiğim gibi nafaka falan istemiyorum.
Dünyaya bir insan getireceksiniz ve anne-baba birlikteliğinden maruz bırakacaksınız. Normal şartlarda ayrılık ölüm vs oluyor ama bu durum çok farklı. Hem sorumluluk çok ağır hem de çocuğun sıcak bir yuva hakkını engellemiş olursun. Bunu yapmaya hakkınız olduğunu düşünmeniz ise çok bencilce olur. Çocuk evcil hayvan değildir. Sıkılınca sokağa atıp başkasına veremezsin
06 Yorumla
Soran+1 yılAcaba çocukların yüzde kaçı huzurlu bir ortam da büyüyor bunu da düşünmek lazım. Çocuğu sokağa atacağız kanaatine nasıl vardiniz?
- +1 yıl
Yanlış anladınız. Suşlama anlamında söylemedim. Herkes çocuk mutlu değil tabii ki. Ama bu mutluluğu sağlamak ebeveynlerin görevidir. Sokağa atacaksınız da demedim. Pişman olup vazgeçebileceğiniz bir şey değil sadece. İyi düşünmek lazım. Kendi sevgi açlığınızı gidereceğim diye hem kendinize hem çocuğa yazık etmeyin. 2 çocuğum var biri 3 yaşında geceleri bir çok defa uyanıyor. Ve bu her gece oluyor. Tek başınıza bunu kaldırmak zor. Sosyallik hayatınız büyük ölçüde kısıtlanacak ve hayat size 4 kat daha zor hale gelecek. Buna hazır olun.
- +1 yıl
çocuğuyla ilgilenen baba neredeyse yok o yüzden sıkıntı olmaz
- +1 yıl
bende babasız büyüdüm hiçbir zorluğu da yok uydurma
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılMaykop jackson yaşarken yaptı mesela…Bence hiç mantıklı değil…Sevdiğinden bir parçan olmalı o çocuk senin ağzı burnu gözleri onu hatırlatmalı sevdiğinden çocuk yapmalısın…Her iki cins içinde…Senin bana hediyen demelisin…
01 Yorumla- +1 yıl
kimse sonsuza kadar evli kalmıyor ki bi gün kavga edip boşansa kötü olur
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Adam da senin gibi düşünüyorsa olur. Adam senin ayrılacağını bilmeli yoksa adama yazık olur. eğer bir kadın bu amaçla benimle evleniyorsa ve evlendikten sonra öğrensem fena bozulurdum.
yaş kaç?
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki basindan söylerim böyle bir şey yaparsam. 21 yaşındayım
+1 yılPeki bu çocuk babasız nasıl mutlu kalacak? Bencillik yapıyorsun.
28 Yorumla
Soran+1 yılBabasıyla da görüşecek istediği zaman
- +1 yıl
Mutlu bir aile tablosu ister her çocuk. O aile tablosunda sağında babası solunda annesi ortasında ise kendisi olup kocaman gülümsemek ister. İki bağdan biri kopuk olursa inan ki mutlu olmaz. Özellikle sadece doğmak için bu dünyaya geldiğini öğrenirse daha acı. Her çocuk güzel bir aşktan doğan meyve olmak ister. Gerçek sevgi ister. Sadece sevilmek istemez, anne ve babasının bir birini sevmesini ister. Her çocuk bunu ister. Bu olmayacaksa hiç yapma derim. Onun mutluluğu için.
- +1 yıl
Sen o mutlu tablo ıcındemısım
- +1 yıl
@estetsiyendrayse Ben o mutlu tablonun içinde değilim çünkü sağım bomboş. Orada babam yok. Hayatın acı gerçekleri diyelim. Yarın onsuzluğun 11. Yılı olacak. En azından bu tablonun içinde olma imkanı olan çocuklar var. İş ebeveynlere düşüyor. Sonuna kadar sevin çocuklarınızı. Ölüm tek ayırsın sizi.
- +1 yıl
Ya neden babamı hatırlattın sımdı 3 sene oldu benimde Allah mekanlarını cennet etsın
- +1 yıl
@estetsiyendrayse Ben hatırlatmadım. Konu zaten ebeveynlik, yine de üzdüysem üzgünüm. Hepsinin mekanı cennet olsun. 🥀
- +1 yıl
Amın canım
- +1 yıl
Ben emel ızmır sen
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıldelirdiniz mi siz çocuk yapmak kolay evet ondan sonra ona bakmak çok zor bir sürü sorumluluğun oluyor sürekli ilgileneceksin birsürü şey
20 Yorumla Senin bu söylediğin yurtdışında sıklıkla olan bir şey hatta tek gecelik ilişkiden bile olabiliyorlar. Bu bize uyar mı onu bilemiyorum kültür farklı, muhtemelen tutmaz çünkü çocuk doğduktan sonra mantık evliliği yaptığın kişi babalık hisleri ile ayrılmayı göze alamayacaktır önceden kabul etmiş olsa dahi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBu hiç sağlıklı bir düşünce değil, çocuk için aşk evliliği bile yapılmaz yani amaç çocuk olmamalı, evlilik öncelikle iki kişiliktir ve sevgi aşk bağlılık paylaşım gibi kavramlar içermelidir...
00 Yorumla Öyle bir şey yapma cocuk için evlenmene gerek yok sperm bankasından da alabilirsin. Evlilik cocuk için baba sevgisini gidermek için veya kendini kanıtlamak için yapilmamali. Karşınızdaki insanı kullanmak oluyor. Bana gore bencilce bir davranış tabi herkes istediği gibi yaşamakta özgür. Cocuk sevgisini sevgi evlerinde kimsesiz birsuru cocuk var onlara bakarak emek vererekte elde edebilirsin bir çocuğun babasız büyümesine aile sevgisi almadan yaşamasına sebep olma.
02 Yorumla- +1 yıl
Merhaba kullanıcı adın neden zordayım zorda oldugum bı durummu var
Olmaz tabi …
Çocuk istiyorsun diye eğlenilmez.
Evlenmekten ziyade hayatının aşkını bulmalısın. işte budur demelisin, önce yaşarsın en az 2 yıl sonra karar verirsin aşkınla evlenmeye! Çünkü işte budur dediğin 100% olan adam veya kadın evlenmeye elverişli değildir belki !
Kısaca şöyle bir sıralama olmalı.
1-Tanışmak 6 ay arkadaşlık ✅
2-Sevgili ol 2 yıl 1 evde yaşa ✅
3-Çocuk yap 2 yıl birlikte büyüt✅
4-Tüm yaşadıkların OK ise EVLEN.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sitedeki insan evlatları neden normal düzgün degil anlayamadım. Şaşırdın mı sen acaba magdem öyle git sperm bankasından sperm bul döllen ne biçim insanlarsınız siz ya uçmuşsun resmen beyin error vermiş sana.
01 Yorumla
Soran+1 yılBabasız çocuk yetiştirmek istemiyorum kendim için değil doğacak çocugun mutlulugu için
+1 yılHayvanların dahi yapmayacağı bir adilik, sırf çocuk açısından baksan bile. İnsan bu kadar adileşmemeli, bayağılaşmamalı.
05 Yorumla
Soran+1 yılBunun nesi adilik bir canlının dünyaya gelmesini istemek onu sevmek, annelik yapmak istemek mi adilik?
- +1 yıl
Pekı o cocuk yarın birgün benım babam kım diyecek ne cevap vereceksin ne kadar basit ya
- +1 yıl
Oldu der
Soran+1 yılBabasıyla goruscek zaten çocuk evlenip boşanmış olacağız kağıt üzerinde
- +1 yıl
Kanka allah sana akıl versın ışın zor ama sanırım soru trol
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Sırf çocuk yapmak için evlenmek... Ne kadar düşüncesizce bence sen seks için evlenmek istiyor gibisin. Çoğunun hayatını yok edeceksin.
04 Yorumla
Soran+1 yılseks için evlenmeye gerek yok. Çocuğun hayatı neden yok olsun?
Soran+1 yılBence de benim zekamda bir insana kalkipta yukarıda yazdıklarımdan nasıl oldu da evlenmek için seks yapmak istiyor tarzında bir düşünceye kapıldığını açıklayamazsin 😂😂 işte böyle gülerim öyle bir zibidilik yapmaya kalkarsan😂
Soran+1 yılseks yapmak için evlenmek istiyor*
+1 yılÇocuğu babasız baba sevgisi olmadan büyütmeye hakkın yok. Ayrıca evlenmek 300.000 lira demek kim böyle birşeye evet der ki
08 Yorumla- +1 yıl
anne ve baba ayrılınca çocuk babasız kalmış olmuyor, aynı evde olup sevgisini göstermeyen baba da var, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğuyla ilgilenen baba da. ayrıca evlenmek üç yüz bin lira falan da değil. kimse silah zoruyla düğün yaptırıp, yepyeni eşyalar aldırmıyor. imza atmak, aynı evde olmak yeterli ve bunlar da asla üç yüz bin lira falan değil.
- +1 yıl
Babasız kalıyor tabi çocuktan bahdediyoruz hergün babasını görmek ister, istiyorsa babası dünyanın öbür ucundan geçimini sağlasın. Ne saçma düşünceleriniz var. Bile bile çocuğu öksüz konuma düşüreceksiniz hemde kocasız çocuk fanteziniz için. Ayrıca bu kaçık akıldaki birinin ekonomiden ve sıfırdan düğünle ev kurmanında 300.000 liraya mal olduğundanda zaten haberi yoktur. Kafaya bak be kendi yaşam fantezisi için bir çocuğu bile bile babasız yaşatacak. Git yetimhaneden sahiplen o zaman
Soran+1 yılBaba sevgisinden mahrum kalmayacak ki bol bol gorusurler. Bu arada siz evlenmekten değil düğünden bahsediyorsunuz. Düğün olmasa da olur.
Soran+1 yılMantık evliliğinde*
- +1 yıl
Ev dizmek 200.000 lira ayrılacak bir kadın için neden bu masrafa girilsin ki , birilerini fantezin uğruna enayi yerine koymaktansa git yetimhaneden bebek sahiplen, sütün olmasada bol bol emzirir kendi kokuna alıştırırsın
Soran+1 yılEv dizmeye de gerek yok aynı evimde ve aynı esyalarimla yaşamaya devam ederim.
- +1 yıl
O zaman git çocuk bebek vs sahiplen
Soran+1 yılBabasız büyümesini istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılKendin çocuksun zaten çıkan çocuğa mi annelik edebileceksin
32 Yorumla- +1 yıl
Valla nasıl bı lafsokmaktı o
- +1 yıl
@JinekologDrEmre71 buraların laf sokma ustasıyım ben 🤷🏻♀️
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın henüz çok erken. Biraz daha bekle. Belki hayatına çocuk doğduktan sonra cikaramayacagin kadar iyi bir insan girecek. Sabır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma sapan bir şey düşünüyorsun. Tamamen mantıksız. Git güzelce evlen ömür boyu yaşa gitsin iyi biriyle.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Bir insanın yaşama amacı çocuk yapmak veya evlenmek olmamalı.
14 Yorumla
Soran+1 yılYaşama amacım bu değil ki ama çocuk da yapmak istiyorum.
Soran+1 yılNe alakası var bencillikle yaşamak güzel şey
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her çocuk bir aileyi hakeder. Dünyaya getireceğin çocuğa da sormak lazım babasız bir hayat istiyor musun diye.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılBende senin gibi düşünüyorum ama maalesef erkekler sizin kadar şanslı değil. Düşüncen bu ise sperm bankasına başvur.
00 Yorumla
+1 yılNasibinizle kısmetinizle evlenin ömrünüzü adayacağinız adamın çocugunu dogurun aksini düşübmek çok kötü
00 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki de değil. Senin için bile mantıklı değil ki bir de çocuğu düşünmelisin, onun yaşayacağı durumu
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten ılerısınınduaunmezse benım gıbı olırmpısmanlık pısmanlık
- +1 yıl
Yani bir çocuk hem annesi hem babasıyla birlikte güzel bir hayat yaşamalı ayrı olursa bunun getireceği sorunlar da olur, annenin veya babasının kendi icinde yaşayacağı psikoloji ve maddi olarak tartismazliklar da olabilir. Hem çocuk kendisini severek değil de mantık olarak yaptıklarını düşünürse yine üzülecektir
+1 yılMerhaba.
Eğer tek bir taraftan bakacak olursanız sizin, açınızdan iyi ama iki taraf için kötü olur bu.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılİki taraf için uygunsa ever, ki ben mantık evliliğine sıcak bakan biriyim çünkü sevgi tarafını pek görmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılayaklarin yere basmiyor. Muhtemelen yasin kucuk
33 Yorumla
Soran+1 yılAyaklarımın yere basmadigini nerden cikardin? 21 yaşındayım
- +1 yıl
tamam işte küçüksün
Cevap sahibi+1 yıl@Sinirliguzinabla aynen..@soranBirkere cocuk bakimi hicte kolay degil.. ne bekliyorsun? cocuk olunca kendi mi buyuyecek? cocugu dogurdugunda en az 3 sene senin bakimina muhtac oluyor. Yani sen evdeyken 3 sene senin ve kizinin masraflarini kim odeyecek? Sonra 3 yasinda en kucuk kresler sansliysan buluyorsun, orada bu cocugun babasi nerde diye sormayacaklar mi? Hadi onu da gectim, sen tek maasinla kres parasini veya bakici parasini, kirayi ve tum masraflari karsilayabilecekmisin? 3 yasinda ancak ozel krese gonderebilirsin veya bakici, onlarda suanda min.5 bin lira aylik.. Cocuk okula baslayacak, veli toplantilarina anne babalar tek yumruk geliyorlar, sen yapayalniz onlara gogus gerebikecekmisin.. Sonra sen genc kadinsin , cocuklusun, senin de ihtiyaclarin avrdir diye etrafini saracak it surusu.. kendin ve cocugunu koruyabilecekmisin.. hepsini dusununce en mantiklisi cocuguna iyi baba olabilecek ayaklari salam basan bir adamla evlen. sonra cocuk yao
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmaç ne? Ömrün boyunca bir erkekten hoşlanmayacaksın herhalde. Bir erkeği hayatında neden istemiyorsun özellikle de baba olacak bir adamı ne kafalar var şu sitede be.
10 YorumlaYanlış düşünce, çocuk oyuncak değil bir birey. Onun da sorgulaması olacak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. Sen nne olacaksın diye çocugun suçu ne? Bencillik bu
10 YorumlaAile sevgisi olmayan ortamda çocuk falan büyütülmez.
12 YorumlaUmarım kalbiniz aşka ve sonsuz sevgiye denk gelir😃 Aşk çocuğunuz olur😃
03 Yorumla- +1 yıl
Masallah ne güzel bı temennı bu
- +1 yıl
Tesekurler nerdenson sezen
Mantık evliliği mantıklı değil bana göre. Sevmek lazım
00 YorumlaSevgi aşk evliliği lazım.
Mantık evliligi aptalcaa.00 YorumlaBoşanacaksan evlenmeden yapabilirsin ki ne kendin dul gözük kimlikte nede karşındaki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAptallık başka bişey değil. Sevgisiz ortamda ite kakıla çocuk büyütmek hoş değil.
00 Yorumla Valla eşin soğan sen de baharatsan o evlilikten ancak sucuk doğar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer yana yana evlenemezsem en son seçenek bu olabilir soyumuzun devam etmesi adına.
00 Yorumla
+1 yılYapılır ablacım, yapılır elbet. İtinayla doğmamış çocukların hayatının içine dışkılanır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bunu kabul edecek adam bulabilirsiniz ama bulman zor olur
00 Yorumla
+1 yılBunun için evlenmeye gerek yokki evlenmeden de oluyor bu iş 👍
01 Yorumla- +1 yıl
Özelden yazarsanız konuşabiliriz
- Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılBen yapmazdım sevdigim insan olmadıktan sonra kimse olmasın daha iyi
00 Yorumla
+1 yılKendi amacına uygun olduğu için mantıklı bence yapılabilir.
00 Yorumla
+1 yılIstemedigin sevmediğin bir kisiden cocuk yapmak ne kadar mantikliysa o kadar mantikli
00 Yorumla
+1 yılHatadır. Sevgisiz bir ailede en az 3 mutsuz insanı barındıracak eylemdir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk doğduktan sonra ayrılmayın fakat çocuk için evlenilebilir yani buna katılıyorum.
00 Yorumla
+1 yılMadem öyle neden evleniyorsun birinden rica et içine boşalır zaten
00 Yorumla
+1 yılAşırı desem az olur bu kadar mantıksız olunmaz sana açıklamasını yaparım ama anlayacağını sanmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBende senin gibi. düşünüyorum. İstersen tanışabiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şeyleri düşündüğüm oldu hatta taşıyıcı annelik mevzusu vs gibi ama şunu fark ettim anne ve babasız büyüyen çocuklardaki özlem duygusu aklımı kurcalayan tek konu.
00 Yorumla- Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem