Arkadaşlar hoşlandığım çocuğun (Ahmet) takip listesindeki kızlardan biri profiline A harfi koymuş yanına 🔒 ama hoşlandığım çocuğun profilinde harf falan yok kızın takip ettiği başka A harfiyle başlayan erkeklerdede kızın isminin baş harfi yok. Yorum yapar mısınız? Sizce sevgili mi olmuşlar Ahmet’le 😔 Ahmet’in bütün resimlerini beğenmiş diğerlerini beğenmemiş kız.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çocuk koymak istememiştir. O kişi maalesef hoşlandığın kişidir
Ahmet 30 yaşında kadında vardır 28
Yaşları da yakın bence o dur. Bişey hissediyorsan söyleyeceksin beklemeyeceksin bu hayat böyle
İyiki söylemedim çok uzun zamandır takipleşiyor onunla
O zaman bak fake hesapla dene şansını anlarsın Ahmetin onunla konuşup konuşmadığını
Fake hesapları kabul etmiyor uzun zamandır Ahmet eskiden kabul ederdi bir kaç at önce bütün kadınları sildi ama bu kızı ve 5-6 tane kızı silmedi
He o zaman çok açık belli yani sevgilisi o. Direkt nude at mesajla hemen döner😂
Çok sinirliyim ya
Neden noldu sakin ol
Mesaj at istersen dertleşebiliriz
Anlamıyorum kadın story atınca hesabını herkese açtı
Öne çıkanlarda bir Buket çiçek 100 hafta önce konmuş ve Beşiktaş’ın şampiyonluğu kapakta Ahmet’in eskiden koyduğu Kartal var kadın birine gösteriş mi yapıyor yoksa gerçekten sevgililer mi
O kadar bilemem ama bu kadar da inceleme kafayı yersin
Deli olmak üzereyim İnan ki mantık arıyorum sevgili yapan kadın profilini neden kapalıyken açık hale getirip hikaye paylaşır kuzeniyle
Belki aralarında sıkıntı vardır o yüzden açmıştır kızdırmak için
Profile harf koyarak amaç ne sence
Sevgilisi olduğunu belirtmek işte. Hayatında biri olduğunu duyurmak istiyor millete
Ya orası öyle bak bütün elementleri bir araya getir
Kadın ilk A 🔒 koydu profile
Sonradan gizli olan profili açtı hikaye paylaşmış kuzeniyle
Öne çıkanlarda 100 hafta önce atılmış bir Buket çiçek ve Beşiktaş’ın şampiyonluğu kapakta eskiden Ahmet’in profilinde olana Kartal lanet olsun BJK li ikiside
Tamam işte resmen belli ediyor
Deli olacağım yeni çiçek olsa amenna ya
Yapacak bişey yok yoluna bakacaksın sana erkek mi yok
Sinirleniyorum bana o kadar kur yapıp 2 hafta önce bir arkadaşa ciddi konuştuğum biri yok demiş şimdi sevgili yaptıysa ağır şeref yoksunu
Öyle tabi sevgilisi varken bunu yapıyorsa kurtulmuşsun bence böyle karakterli birinden
İnanamıyorum
Gel özele biraz dertleşelim baya canın sıkkın senin
Bana göre çok büyük sacmalik
Ergence işler
Ahmet 30 yalında kadın 28 gibi
ahmet beğenmiş mi.
Beğenme değil kızın profilinde yazıyor instada
Kızın duvarında resim yok
kızın arkadaş listesi açık mı
Evet açık baktım başka A harfiyle başlayan erkekler var ama profillerinde harf yok
Kapalıydı açtı
bak bakalım başka a harfi var mı erkek
Evet var bir kaç tane onlardada harf yok
varsa kim için yazdığı belli değil. hangi erkeğin A sı :) ama sadece ahmetin resimleri beğenmesi tehlikeli.
Ya sadece Ahmet değildir ben takipleştiğim içim biliyorum ama kadın çok erkek takip ediyor Ahmet azalarak bir kaç ay önce
kadın avcı olabilir :)
Ne bokk olursa olsun ama uzak dursun ya ama mantık olarak hesabını gizliden çıkarması saçma değil mi sevgili yaptıysa bir Buket çiçek ki 100 hafta önce paylaşılmış
çiçek paylaşan kadınsa ve çok eskiyse. boş ver tabii.
İşte diyorum ya 100 hafta önceki resim ne alaka öne çıkanlarda harf yeni
ahmet nediyor bu kız ya da kaıdn için.
Kadını tanımıyorum ya sadece takip listesinde klasik gezinirken fark ettim
Ahmet 2 hafta önce ciddi konuştuğu kimse olmadığını söylemiş bir arkadaşa o yüzden anlamıyorum
sen varken m i demiş ciddi konuştuğum kimse yok diye. yoksa senin dışında viddi konuştuğum yok mu demek istemiş.
Biz konuşmuyoruz sadece bakışma filan
e sende açıl yani. içinde fırtınalar yaşayacağına bir yolunu bul derim. yoksa kafan gider bu kadar düşünmeyle :)
Ya o kadınla sevgiliyse bütün gururumu ayaklar altına veremem ben
verme zaten canım, kendini değersizleştirip küçük düşürme. ne ahmet miş:) kadınlar biribirne girecek. joy
Zerre bişey demem görsem dedim çok yakışıyorsunuz o derece ama bana o kadar kur yapıp şimdi sevgiliyse başkasıyla çok sinirlenirim
e abkışıyordunuz hani kur mu yaptı birde. bunun üstüne birde o kız varsa cehennem ol git de yani :')
Zaten sinirim ona yoksa s. tirsin gitsin
Açılmazsan kaparlar
Bilmem