Profile sevgilinin adını yazmak ya da kalp emojisi koymak cıvıklık mıdır?

Profile sevgilinin adını yazmak ya da kalp emojisi koymak cıvıklık mıdır?
Cıvıklık değil ama çok çocukça gözüküyor yani burada da görüyorum sevgilisinin ismini yazanları sanki reklam yapıyorlar gibi geliyor. yani herkes yapabilir ben sadece kendi düşüncemi söyledim. çok ergence geldiği için ben yapmazdım yani zaten sevgilimi seviyorum bunu göstermem için yazmam gerekmiyor.
Hayır öyle olduğunu sanmıyorum. Herkes sevgilisinin ismini biografisine yazabilir. Bu çok normal ama sürekli sevgili değiştiren kişilerin her seferinde biografilerine farklı isimler yazması hoş durmuyor. Örneğin mesela bugün Ömer yazıyorsa, yarın Murat yazıyor. Bu saçma oluyor
Bazı şeyler iki kişi arasında kalmalı diye düşünüyorum. Olumlu bakanlar kadar olumsuz bakışları çekip nazar değmesin diye gözlerden uzak yaşanmalı bazı şeyler..
Cevap
3Cevap
Gerek var. Bazı insanların ne kadar gözüne sokarsan o kadar iyi! Malum fırsat kollayan çok.
O sahada görmesini istedikleri birileri vardır. Kimi kıskansın diye ya da kimi görüp uzak dursun diye.
Pardonnn yanlışlıkla takip istegi göndermişim
No problem 👍
Bencd değildir ama öyle çocuk oyuncağı da değil bu durum.. Bir koyup bir kaldırmak ciddiyeti yok ediyor..
Neden koyuyorsun? Adını mı unutuyorsun manitanın diye sormazlar mı adama?
😁
Olsaydı bilirdik :))
Çok yapmacık gözüküyor.
Cıvıklı değil de bana gösterişi seven biriymiş gibi geliyor. Gösteriş yapan insanları sevmem.
Evet gerek yok
Hiçte civiklik deildir
Hayır değil
Sevgilim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?