27 yaşındayım aşk ilişkilerde edindiğim gözlemlediğim en iyi şey seven kadın değil yiyip içip s***n kadın yaranıyor bu erkeklere

27 yaşındayım aşk ilişkilerde edindiğim gözlemlediğim en iyi şey seven kadın değil yiyip içip s***n kadın yaranıyor bu erkeklere
Bütün Erkeklere Değil Tabi Örnek Ben de Erkeğim Ama Ben Aldatan Kaç Erkekle Yatmış sonra benimle Yatıyor hadi şunu anlarım bir şey demem bakın benle sevgili olmadan önce cinsellik yaşamıştır başka biriyle Sonra benimle sevgili olduğunda bile Başka biriyle yaşarsa cinsellik Terk ederim böyle Rezillik olmaz çünkü Ben Gerçekten Seven Aşka değer veren kadını Severim 😊
Cevap
20Cevap
Evet serseri erkeklerin yaranması gibi.
Her iki cins içinde öyle, sizde kaliteli erkekler yerine şerefsiz seviyorsunuz. İnsanlar hatalı seçimlere bayılıyor.
Kesinlikle doğru seven erkek veya kadın mutlu olamıyor acı çekecek peşinden koşacak nerde bulucaz biz mutluluğu
biraz da bunu dene. hayat bazı heyecanları yaşamaya değer
Aşk ilişkisi değil o zaten aşk adı altında ilişki artık devir böyle
Hemcisnlerim işte klasik ne yaparsın :D :D bir çoğunun beyni skinin ucundadır :D
Kadının da erkeğin de iyisi kötüsü var
Sen seçimlerini yanlış yapıyorsun
erkeklerinde narsisti bencili puş tu yaranıyr kadınlara yani mesele cinsiyette değil.
Dünyanın çivisi çıkmış. Boş ver sen iyilerin tarafında kal.
Genel düşünce bu yönde ilerliyor. Bu ara bunu sıkça duymaya başladım
27 yaşına kadar boş yaşamıssın hala da boş yaşıyorsun
Kişi kendisi neyse yansımasında da o olsun ister.
Evet ya erkeğin p*çi kızın k*şarı ilgi görüyor
Aaaaa çok ayıp. 😎
Katılmamak elde değil
Sana nedenini söyleyim mesaj atarsan
Değil
öyle kadınlarla işim olmaz
Genelleme oldu
Aynen öyle
Yo ne alakasi var
çok doğru
Kalar cilveli kadınları hep sevmişimdir
Bacım senin psikoloji iyi mi