Hep mi erkekler vurdum duymaz, hep mi erkekler duygusuz. Bu özelliklere sahip kadınlar hiç mi yok 🙄

Hep mi erkekler vurdum duymaz, hep mi erkekler duygusuz. Bu özelliklere sahip kadınlar hiç mi yok 🙄
Şu feminaziyi bilmeyeniniz yoktur. En ufak sorunda ortalığı ayağa kaldıranları tokatlayasım var. Birde şunu fark ettim erkekler hep kadınlara yol veriyor taammı. Mesela yürürken önüme erkek çıksa, hemen yanımdan geçiyor ama kadınlar asla sağa sola çekilmiyor. Bi kaç kere omuz atmışlığım var o kadar alışmışlar ki farkında bile değiller
Evet oluyor tabi ki de :D yani kadınların da odunu olabilir ben mesela görüyorum bazı kadınlar romantik olurken bazıları o kadar odun olabiliyor ki erkek gibi şakalar yapıyorlar ya da sürprizlerden anlamıyorlar aslında. ama tabi k ide kadınlar erkeklere göre daha romantiktir her zaman benim de eşim ya da sevgilim olsa mesela onun için her şeyi yapardım sırf o mutlu olması için ya da kendini iyi hissetmesi için çünkü benim için ilişkiler romantik olmak önemlidir
Kadın doğası gereği odun olamaz ama istisnalar olabilir erkeksi bulunan kadınlar var ama kadın doğası gereği duygusal, narin bir varlık ve kadının bir odun erkek gibi odun olması çok zor.
Kesinlikle var. Çok yakın kız arkadaşlarımdan gerçekten odun denilebilecek boyutta olan da var, ben de ara sıra olabiliyorum sanırım romantizm anlayışım klasik olmadığı için.
Cevap
33Cevap
Evet kadınların odun olanı var. Bazen ben çok güzel odun taklidi yapıyorum...😉😉 senin için bu emojiler...
Hayır yok kadınlar zarif naif çiçek gibidirler😌
Aslında kadınlar daha fena da erkeklerden sıra gelmiyor bize 😄
Pideci fınınına bile sığmayacak derecede odun kadınlar var.
bu ülkede kadınlara soytarı olacaksın diğer bir seçenek yok
soytarılığın bitince ilgisiz deyip yol veriyorlar
çünkü mesaj kutuları dolu erkekler
bu kadr gö. tü kalkan bir yaratığı duruduramazsın
Olmaz mı genellikle badgirllük yapan ama erkeğimsi takılan duygulara önem vermeyen saçaklı ağzı bol küfürlü sayko tipler farklılık bakımından seviliyorlarda.
Erkeğin odunu yine bir nebze çekilir, ama kadının odunu gerçekten çekilmez sanırım. Kadın dediğin sözleriyle erkeği bağlayacak, şifa gibi gelecek.
olmaz mı? var elbette hemde yaş odunu var yaksan yanmaz balta ile kesemezsin, çivi çakamazsın öyle işte
Aaaaa sen gördünmü kadının odununu ben daha çok erkekler biliyorum neden odun deriz bilirmisin 😄
@Sultanaaaaa23363782 afferim
Kadının odun olanı da var ama az. Kadınlar yapısı gereği detaycı ve ince düşünceli o yüzden odunluk zor bizim için.
Bazen ben çok odunum :D
Kadınlar çok naif varlıklar bizden odun olmaz istisnalarımız hariç
Kadının odunu olmaz da bazılarımız edalı hareketleri ile karşı cinse 'bu kadın işte' dedirtiyor.✨
Var tanıyorum, odunluktan bir ordu erkek arkadaşa sahip, kadın arkadaşı yok 1-2 en fazla. Erkekler anlıyor onun dilinden 😂
var tabi olmazmı hem de çok ama nedense erkekler daha ön planda olduğundan çoğu arada kaynıyor
Var tabii ki.. Ama :)))) artık genelleştiği için tuhaf kaçmıyor. Erkeklerde ise istisna olduğu için göze batıyor.
Çok var. Ben romantiğim odun olanlar düşünsün.
Erkek Fatma dedikleri odun olabiliyor. O da yani erkek tarafı ağır bastığı için )))
Kadının odunu cok sıkıntılı kabul de etmez heves kırar uzaklaştırır sonra suclu ilan eder seni
Kadının da var emin ol öyle tipler var ki laftan anlamaz aptal aptal hareketler çok fazla
Ben. Ben utangacım bu yüzden de odunum napayım :(
Türk kızlarında olmaz odunluk olsa da olmaz onlar türk kızı sütten çıkmış ak kaşıklar
İnanın bizden daha çok var 😑 hissediyor , görüyor ve deneyimliyoruz
hayır bizler narin bir çiçek gibiyiz aynısı 😀
Var var sağlam odun kadınlar var. Onlara daha çok yakışıyor doğal duruyor bir kere
Var çoğu konuda da bende duyarsız kalıyorum hep erkeğe yüklenmek olmaz
Olur var bi tanıdık öyle hiç kadın gibi değil, dümdüz bir sey duruşu, bakışı, tepkisi...
Var misal ben...😄
Hayır yok sadece saf ayağına yatmak vardır
Erkek;abaza, ağır abaza (çapkın), odun,..
Kadın:kaşar, kezban, ruhu yollu...
toplumun genelinde kötülük ve iğrençlikler var.
Bu özelliklere sahip kadınlar var tabii ki de neden olmasınn bizde insanız aa iyice bizi duygusal yaptınız
Oluyor, ben örnek olabilirim
Var var. Onların odunu da hiç çekilmiyor 😂
Olmaz olur mu abi var tabi bea
Var niye olmasin
Elbette var dişi odun sana denk gelmemiş
Var. Odunluk bende de var biraz ondan biliyorum 😅
Hiç olmaz mı, oluyor tabii ki de...
Kadınlara da odun demişliğim var
Ohoo hemde ne odunlar isnsn
yani illaki vardır 😅
Olmaz mı var tabi.. başı çekerim ben😂
Kadinlarindan odunu var..
duvar gibi oluyor mesela
Var ben odunum mesela.
Kimmmm🙄😂😂
@mertcanturk benden romantik erkekler var.
Ben kadınların en odunu olabilirim inan bana 😀
@lotus-patra sana odun diyenin ağzına banyo terliği ile furarım🙄😂😂😂🙏🍀🦋☕
Kadınlarda da var aslında 😄
Çoğu kadın benden daha odun ya 😂
Evet kadınlarda da var
Yokk ☺️
Odunluk odunlara yakışır
Var tabi olmaz mı bende az odun değilimdir yani
Kadınların odunu harbi odundur
Ayırr kadınlar odun olmaz
Kadınlar da çokça var
Olmazmı hemde ne odun