Güncellemeler
1 yıl
Erkeklerin siddete megilli olması çok normal , çünkü çocukluğun dan itibaren buna mecbur bırakılıyor
Siddet içerikli hersey erkeklere yükleniyor , erkekten güçlü olmasını ve gerektiğinde şiddet göstermesini bekliyorsunuz , sonra bütün erkekler siddete megilli oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mesela kızla dışarda yürüyorsun ve bir erkek laf attı o sırada onu koruyup laf atan erkeğe şiddet gostermeni isterler. Yersen işte
Aynen işte bunu diyorum ama bak hiç biri anlamadı demek istediğimi işlerine gelmiyor çünkü
Biri de çıkıp sen dur bakiyim laf bana atıldı sen kenarda bekle ben kendimi savunurum demez , dese bile beceremez çünkü hiç hayatında kavga etmemiştir
Kadınların çoğu işlerine geldiği gibi davranıyor orada başına iş gelse umrunda olmaz bu tiplerin o yüzden hiç birinin gazına gelmemek gerekiyor. Bu durumları ben yaşayıp tecrübe ettiğim için senin ne demek istedigini anlayabiliyorum
Tüm erkekler aynı şeyi yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz zaten
Bir erkeği kadın eğittiğine göre; evet erkeği şiddete yönlendiren kadındır. Şimdi bu cevabı al bir yerine monte et.
Evet anneden başlar ama o da tek başına bisey yapamaz , ilerde karısı olacak o da erkekten gerektiğinde siddet gösterebilmesini ve kendimi korumasını bekleyecek
O yüzden ne yapıyoruz? Kız çocuklarımıza kendini korumayı, erkek çocuklarımıza gerekli gereksiz şiddet göstermemesini öğretiyoruz. Terbiyeli, ahlaklı ve sağlıklı bir nesil yetiştirmeye çabalıyoruz. Değil mi!
Bunu biz değil siz yapacaksınız, bizi siz mecbur ediyorsunuz , siz kendinizi koruyabilseniz zaten hiç bir erkek sizi korumaya çalışmak zorunda kalmaz !
Tabii ki kadınlar sağlıklı ruhsal bir eş seçse ve bu sağlıklı ruhsal eşten bebek dünyaya getirse, elbette sağlıklı bir nesil üreyecek. Ama ne sağlıklı bir baba var ne de sağlıklı bir anne var. Baba anneye şiddet gösteriyor, anne çocuğuna şiddet gösteriyor. Peki bu kadın, kendini eşinden ve akrabaların şiddetinden nasıl koruyacak? Onu da öğret bakalım.
Sorun eş seçmede değil , erkekleri şiddete itmenizde , siz kaçtıkça bütün siddet içerikli şeyler bize kalıyor , hiç sorumluluk almıyorsunuz
Siz doğuştan şiddet seversiniz zaten. Ama merak etme yeni dünya düzeninde kadınların sözü geçecek. Sevgi, şefkat ve empati gezegeni oluşacak. Bunun için sayılı günler kaldı. O dünya düzeni yavaş yavaş kurulacak.
Alakası yok doğuştan falan sevmiyoruz, pis işleri hep bize yaptırdığınız için siddete megilli oluyoruz
Bende gayet erkeklerin yaptığı işi yaptım. Hatta babam bana dedi ki, sen erkek olacakmışsın ama kız doğmuşsun dedi. Seni anlıyorum ama her insan aynı değildir.
Tek seninle olmuyor işte , kaç kere kavga ettin?
En yakın arkadaşım: 1
Sokakta benden yaşça büyük 2 kadın: 2
En yakın arkadaşımın kavgası: 3
Abim: 4
İş yerinde şiddet ve kavga ile kendini savunma: 5
Bir de müdürüme silahla saldırı olmuştu, onu savunmaya çalıştım: 6
Kış kavgasından bahsetmiyorum, biz sizin kavgaları gülerek izliyoruz
Karşında dövüş sporu eğitimi almış bir şahıs var evladım.
Hiç dovusmek zorunda kalmamissin ama
Kaldım, kaldım. Bacaklarım ve kollarım morardı. Ve çenemde çatlak var.
Tamam
👊🏻👍🏻
Erkekler İlla şiddet mi uygulamanız lazım kendinize hakim olmaya çalışın
Nasıl olalım? Sizin yüzünüzden siddete megilli bir şekilde yetiştiriliyoruz , çünkü siz hiç bisey yapmıyorsunuz
Ama şiddet uygulamak gibi bir hakkınız yok Kimse kimseye şiddet uygulayamaz
Biz sizin yüzünüzden canavara dönüşüyoruz
Siz dönüşebiliyorsanız bize dönüşürüz o zaman canavara
Siz dönüşemezsiniz , çünkü bütün pis işleri erkeklere yaptırıyorsunuz
Dönüşürüz siz nasıl dönüşüyorsanız Biz de öyle dönüşürüz
Siz erkekler kadınlar şiddet uygulayıp bir de zeytinyağı gibi üzeri çıkmaya çalışmayın
Kaç kere kavga ettin hayatında?
Hiç etmedim
Senden canavar olmaz işte bu yüzden
O zaman niye evleniyorsun evlenme Sen kimsin ki
Niye evlenmiyim
Ne alakası var kardeşim?
Çok alakası var
Şiddete meyli olan kadın erkek kim varsa hasta.
sen ne yaşıyorsun hacı abi
sen olayı cok yanlıs anlamışsın
Siz biraz da bizi anlatmaya çalışsanız çok güzel olacak