Kadınları erkekler değil kendileri objeleştiriyor?

Kadınlar obje demiyorum. Kendilerini kendileri objeleştiriyor, tercih meselesi ama bu konuda da biz erkekleri suçluyorlar🤦‍♂️ Şöyle fotoğrafları sosyal medyaya atıp dişiliği üzerinden prim kasan birçok kadın bile dönüp erkekleri suçlar... Ataerkil düzene karşıyız derler ama flört edecekleri erkekten bile bir ton maddi istekleri olur🤦‍♂️ Bakın tekrar diyorum amacım cinsiyetçilik ya da kadınları karalamak değil. Eleştiri yapıyorum en temel hakkım... Cinsiyetçiliğe karşıyız derler ama sürekli cinsiyetçilik yaparlar ve erkeklere yapılan cinsiyetçiliğe karşı gelmezler. Ondan sonra erkekler suçlu öyle mi? Kadın dişiliğini sergilerken suç değil (elbette olmamalı) erkek doğası gereği reaksiyon gösterince mi suç?

Obje gibi görüyorlar kadınları... Bu fotoları erkek de atsa onu da obje olarak görürler emin olun...
Obje gibi görüyorlar kadınları... Bu fotoları erkek de atsa onu da obje olarak görürler emin olun...
Güncellemeler
+1 yıl
Kusura bakmayın. Ben kendini objeleştirene, objeleştirmiş diyorum. Herkesin üzerine alınmasına gerek yok. Sen kendini objeleştirip "bizi obje gibi gösterme" diyemezsin. Bunu sen kendine yapıyorsun biz sana değil. Erkeklerin buna ilgi göstermesi de seni haklı çıkarmaz.
Kadınları erkekler değil kendileri objeleştiriyor?