O kadar yalnızım ki burdaki birkaç erkekle konuştum ilk konuştuğum erkekle hiçbir şey demeden terk etmiştim mesajlarınada cevap vermedim şimdi yine burdan bir erkekle konuşuyorduk gayet güzel gidiyordu benden fotoğraf istedi attım kendisinide biliyorum zaten sosyal medya hesaplarını falan herşeyini biliyorum daha sonra benden daha açık bir fotoğraf istedi bende atmadım 1 aydır konuşuyorduk onu o kadar çok sevdim ki müzik zevklerimiz falan herşeyimiz uyuşuyordu onunla konuşurken çok mutlu hissediyordum kendimi şimdi neredeyse 1 ay olacak mesajlarıma cevap vermiyor o kadar çok üzülüyorum ki mahvoldum çok fena aşık olmuşum istediği fotoğrafı atsam geri dönermi sizce bazende düşünüyorum belkide ben şu an günahlarımın cezasını çekiyorum diye başka bir erkeğe yaşattırdığım aynı şeyi kendim yaşıyorum çünkü şu an ne yapıcam ben böyle dayanamıyorum Allah'a yalvarıyorum her gece benim günahlarımı affetsin diye çok acı çekiyorum 😔
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
üzeni üzerler hayat bu pişmansan affeder allah sende bulursun karşina çikar illaki sevip sebileceğin birisi uzulme
Çok kötü bir insanım ben bidaha asla mutlu olamicam
niye daha başka ne yaptin ki sadece birine yazmamissin baska nd var ki
Başka bir şey yokta ne bileyim düşününce yaşattıklarımın aynısını yaşıyorum şimdi 😔
sürekli çoğul cümleler kuruyorsun ama sadece bir olaydan bahsediyorsun neler yaşattin aceba açık anlatmiyorsun
Ya konuştuğum başka erkeklerde oldu burdan değildi ama ve onlarada aynısını yaptım terk ettim hiçbir şey söylemeden yaptığım tek bir kişi değil yani
niye böylesin ama sen
Ya ben psikopatım normal değilim gerçekten biliyorum şimdide bir erkek için üzülüyorum ya şu halime bak
yazık sen pişman olsan yine yaparsun gibime geliyor aynı şeyleri dengesiz ruh halin
Evet yaparım biliyorum normal değilim ben ama artık sanaldan kimseyle konuşmicam karar verdim
farketmez ki reelde de yaaprsin bidaha goruşmezsin sonra. senin kendine çeki düzen vermen lazim
Ne yapıcam 😔
sevmeye çalis gercekten sevmeye
Lan sevdimde noldu bıraktı gitti işte 😔
he bu bi defa oldu belki sen birakicaktin nerden bilcex
Davrandığın gibi sAna davranışlar Kendine yapılmasını istediğin iyi şeyleri başkalarına yapmalısın
Neden böyle oluyor Sence peki anlatmak ister misin
Yaptığım kötülüklerin cezasını çekiyorum
Neler oldu Anlatmak ister misin
atma donmez daa fazlasını ister
Evet biliyorum siz erkekler böylesiniz hiç duygusal bir şey hissedemiyorsunuz bir kadına karşı çok yoruldum ben artık 😔
ben ne yaptım yahu :D dertlesmek istermısın gel istersen konusalım
Hayır sakın atma bence
Bende buradan biriyle tanıştım onunla ilgili bir şey anlatacam özelden yazsam olur mu sende benim gibisin alay etmeden sadece senin yardımcı olacağına inanıyorum
Sen tanıştığım kişi olabilirmisin acaba çıkarmısın gizliden
Hayır ya sen degilsin başka
Takip atiyorum
Beğendim garip bir isim
3t ile basliyor
Yardımcı olacak misin olmam dersen anlayışla karşılarım
Hayır sen konuştuğum kişi değilsin
Değilim zaten
Yardımcı olacak misin peki
Ya ben kendime yardımcı olamıyorum sanamı olucam bidaha da burdan kimseyle konuşmam zaten tüm erkeklerden nefret etmeye başladım
sadece konuşmaları anlatıp yorum yapmanı isteyecektim neyse iyi geceler
Birde bence atmamalisin foto felan
Yine fotoğraf isterse
İstedi zaten dedim ya atmadım diye böyle yapıyor herhalde siz erkekler neden böylesiniz ya duygusal bir şey hissedemiyorsunuz hiç bir kadına karşı
Sekil önemli
Tekrar dene
Niye bu kadar safsın
Saf değilim ben çok kötü bir insanım bence yaptığım kötülüklerinde cezasını çekiyorum şu an
Ne kötülük yaptın ki
İnsanların kalbini kırdım hiç düşünmeden burdan tanıştığım bir erkeği terk ettim acı çektirdim ona şimdi aynılarını ben yaşıyorum 😔
Kaç yaşındasın sen
18 yaşındayım
Çocuksu düşünüyorsun kendine gel
Ya normalde üzülmezdim unutmuştum bile ama bu gece aklıma geldi tekrar kötü oldum neyse 😔
Hiç kimse böyle şeyleri umursamıyor inan bana
Biliyorumda işte birazda yalnızım ondan sanaldan her konuştuğum erkeğe bağlanıyorum çok s*alağım ben
Köydemi yaşıyorsun
Asosyal misin? Sana tavsiyeler verebilirim ama gizlisin
Vermek istiyorsan burdan da verebilirsin
Hiç dışarı çıkıyor musun?
Buradan da verebilirim ama diğer türlüsü daha rahat olur burası uğraştırıyor
Çıkıyorum evet hatta gezmeyide çok seviyorum ama tek başıma geziyorum hep
Ooo süper bak hiç beklemezdim bunu
Biraz da düşünce yapını değiştirmen lazım mesela tek başına çıkıyorsun ama kendine yetmeyi bilmiyorsun
Nasıl kendime yetmeyi bilmiyorum
İşte insanlara haddinden fazla değer veriyorsun
Ya ben normalde böyle değilim bu gecelik bir şey bu bide çok yalnızım artık dayanamıyorum ne yapayım dışarda ilk gördüğüm yalnız erkeğe asılıcam neredeyse artık o derece
Oha gerçekten bu derece misin?
Evet evet bu dereceyim işte o yüzden bana tavsiye vermen gerekiyor 😔
Yazarsan cidden yardımcı olacağım sana buradan bir yere kadar
Kıyamam
Ya tavsiye ver sadece sonra gidebilirsin lütfen
Yaz vereyim verdikten sonra engelle
Evet