seni birisinin yanında ezikleyen üstüne şiddet uygulayan kişinin ne saygısı ne sevgisi vardır sana karşı sadist aş. ğılıl bir karakter ve üstüne seni şu an manipüle ediyor haklıyken acaba ben haksız mıyım diye düşünüyorsun, kanma buna. Bir kere şiddet uygulayan seni ezeni affedersen seni gözünde hep öyle görür ve devam eder, irtibatı kes konuşma bile bunla
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Bu yaratık benim eşim. Kimsesizim sahipsizim dayak yer eser gürler otururum yerimde çünkü ne adam gibi ailem ne adam gibi babam var
Pislik adam insan eşini nasıl ezdirir arada bir benim eşimde yapardı annesini bana karşi savunurdu şiddet olmasa bile insan onlar savunmasına bile sinir oluyor kadın okadar lanet biri ki geberse diyorum keşke hep eşlerin arasını aileler açıyor bizde de annesi var her halt kıskançlık yapan haklısın bazen insanın içine oturuyor
durduk yere mesaj üzerinden böyle yazman doğru değil, karşındaki haklı. eğer devam ediyorsa kötü şeyleri yapmaya boşan. bi iş bul çalış gerekirse en kötü yerde yaşa 1+0 dahi olsa ama kendini ezdirme
Canım, yazdıkların gerçekten oldukça derin ve üzücü… Hiç kimse böyle haksızlıklara, kıymetsiz hissettirilmelere ya da aile baskısına maruz kalmayı hak etmez. Öncelikle kendine kızmayı ya da suçlamayı bırak. Senin hiçbir suçun yok, bu tamamen karşı tarafın empati yoksunluğu ve sağlıksız tavırlarından kaynaklanıyor. Bir yandan bu durumları yaşayıp bir yandan dayanmalı olduğun da seni çok yıpratmış gibi.🥀
Yılın son ayını yaşıyoruz. Artık yeni bir başlangıç yapmak, kendini ve ruh sağlığını önceliğin hâline getirmek zamanı! 2024’e girerken kendine daha değerli ve sıcak bir rota çiz. Sahip olduklarının kıymetini bilen, seni gerçekten anlayan kişilerle zaman geçirmeye odaklan. Ne olursa olsun, sen kendine sahip çık ve hayatının değerini bil. Mutlu bir 2024 olsun! 🎄🦋
Daha zaten yeni kisa girdik yeni bir olay arada aklina gelip huzunlenmen normal icinde yer etmis ama emin ol zamanla daha az aklina gelmeye baslar araniz Şu an iyi ise aklina getirip bozma moralini. Konusmalarda esin biraz hafife aliyor gibi belki de öyle gözüküyor sen daha fazla dolma diye. Esin Şu an iyi ise ve orta yolu buluyosa zamana birak. Bugününü zehir etme. Karsi taraf icin eden de bulur dert etme sen sknti cekmis iken kimse sefasini suremez. Allahin adaleti var..
Eşim eve geldi benimle konuşmuyor insanlık edip yemeğe çağırdım gelmedi. Hamilelikten beri ailesi yüzünden dayak yedim ne günahım vardı böyle insanlara düştüm o kadar doluyum ki anlatamam inş tek duam eden ettiğini bulur
Hamilelik en hassas donemdir ne olursa olsun üstüne gidilmemeliydi ama bu vicdansizlik senin bugununu etkilemesin aklina getirip yazik etme hayat her daim devam ediyor sen üzülsende, mutlu da olsan durmuyor. O yuzden keyfini cikar. Bebegini kucagina al yaninda ise🤲🏻